Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tepkimizi Koyalım!... Bu Şehir Sahipsiz Değil!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRABZON-TRABZONSPOR her birimizin kıymetlisi.

Duygularına yenik düşmüş bir vatandaşın fevri hatası yüzünden tüm taraftarlar,hatta bir şehir zan altında bırakılmak isteniyor. Pusuya yatmış açığımızı kollayan çakallara bu fırsatı vermemeliydik,oldu bir kere. Önemli olan krizin bundan sonrasını dikkatli ve en verimli şekilde yönetebilmek. Yapılan hatayı kabullenip en az zararla nasıl atlatırızı düşünmeliyiz artık.

Bu durumda her birimize görev düşüyor. Serin kanlı olup tahriklere gelmemeliyiz. TRABZONUMUZA,TRABZONSPORUMUZA SAHİP ÇIKMALIYIZ!!!

haklısın mardicim ama oraya atlayanda trabzonlu ve trabzonspor sevdalısı . orda suçlu olan hakem ve sivaslı şerefisz musa aydın ve mehmet yıldızdan başkası degil hele o musa aydın... şerefsizim eger ben orda olsaydım direk iner ona girerdim bana istedikleri cezayı versinler. bundan önceki iki kargaşadada tekme salladı bi kuyruk acısı var ama dünya küçük bi trabzonlunun eline düşer başka biyerde .. inannıyorumki şuan benim yapmak istediklerim her trabzonlunun içinden geçiyodur ve hakkından gelirler. trabzonsporlu futbolcuların zerre kadar suçu yok hiçbiri bişeye karışmadı . sivaslı futbolcular gitsinler istanbul takımlarına böyle gavur gibi oynasınlar oynayamazlar oynamazlar çünkü şerefsizler.. sonuç olarak istanbul basını şişir yavrum şişir cnn türk teki yorumcularada içimden iyi dileklerimi sunuyorum ALLAH hiçbirinizi karşıma düşürmesin... yüzlerce kişi sahaya girdi futbolcuları darp ettiler 2-3 futbolcu rapor aldı mehmet yıldızın başına sargı bandaj yaptılar..ahh ahhh ALLAH var yukarda çarpar adamı unutmayın bunları....
    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
    **ARSİNLİ AKREP**
    **61*77**

Yorum

İlk olarak McLas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beyler..
      eğer dedikleri gibi 5 maç ceza ve hükmen mağlup sayılırsak bu yönetimin derhal istifa etmesi lazımm..
      eğer öle bi ceza gelirse ben trabzonluluğumdan utanırım...
      lobimizin olmadığını anlarım..güya haluk ulusoy destekçisiyiz..adam maçı oynatmamak için hakeme talimat vermiş..
      haluk ulusoy bizim hakkımızı korumaz...
      o ancak gs nin hakkını korur..
      Haluk Ulusoy'un Trabzonluluğundan medet uman arkadaşlara kendisine bel bağlamamalarını daha önce de defalarca tavsiye etmiştim. Haluk da sağolsun bizi bu kez de haksız çıkartmamak için kendisinden beklenen lafları hemencecik etti...

Bu adamı zamanında Trabzonspor başkanlığına yakıştıranlar da vardı ya, ne diyeyim...
      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Haluk Ulusoyun Trabzonluluğunu 10 senedir görüyoruz.Pankartlara devam.

Yorum

parayla pankart yaptıran haluk ulusoy sanmasın ki seviliyor..

kim seviyor hayret ediyorum...
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Arkadaşlar Örgütlenelim Ben Boludan Yapmaya Hazırım.Yeter Artık Biz Gurbetteki Taraftarlar olarak çıldırdık artık yeter.Birileri bizzi darağacına çekmiş çoktan dur diyelim....

Yorum

Haluk Ulusoy ne yapacak.Bazı arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum.Her şey ortada değilmi?Hayır böyle bir şey olmadı siz yanlış şeyleri gördünüzmü denmesi bekleniyor

Yorum

karabulutlar

takımımızın başında karabulutlar dolaşıyor. nezamandan beri mi ))) nuri albayrak ve vokal grubunun takımı yönetmeye başladığından beri. bu ziya hocayla sürdü. bakın hala belimizi doğrultamadık . o baç berabere biseydi yin eceza alırdık seyircinin gırtlana kadar gelmiş artık. aslında ben neye üzülüyorum biliyormusunuz. yönetimin başarısızlıkları artık raf kalktı ziyanın saçmalıkları rafa kalktı. asrtık bizleri yani taraftarları çok zor günler bekliyor nedenmi bu yönewtim le devam bu hocayla devam sonuç çok kötü bir hüsran. bitiyoruz eriyoruz sezon sonu itibariyle böle bir takım kalmayacak. hepimize geçmiş olsun

Yorum

Anaras@ Hiç bir şey rafa kalkmış değil.Emin ol takımı bu hallere düşürenler bunun hesabını verecek.

Yorum

[QUOTE=LazanisT;907579]Anaras@ Hiç bir şey rafa kalkmış değil.Emin ol takımı bu hallere düşürenler bunun hesabını verecek.[/QUOTE
                    kardesım bak gör inan öle oldu 2 sezondur çekmediğimiz çile kalmadı hala oradalar ve başımıza gelenlere bak. biz bitmişiz bitmiş. ve bunu görmemezlikten geliyoruz. efsane efsane diye diye tarih oluyoruz. inan ağlayacam ağlayamıyorum delikanlılık var diye.

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      takımımızın başında karabulutlar dolaşıyor. nezamandan beri mi ))) nuri albayrak ve vokal grubunun takımı yönetmeye başladığından beri. bu ziya hocayla sürdü. bakın hala belimizi doğrultamadık . o baç berabere biseydi yin eceza alırdık seyircinin gırtlana kadar gelmiş artık. aslında ben neye üzülüyorum biliyormusunuz. yönetimin başarısızlıkları artık raf kalktı ziyanın saçmalıkları rafa kalktı. asrtık bizleri yani taraftarları çok zor günler bekliyor nedenmi bu yönewtim le devam bu hocayla devam sonuç çok kötü bir hüsran. bitiyoruz eriyoruz sezon sonu itibariyle böle bir takım kalmayacak. hepimize geçmiş olsun
                      Kara bulutlar 1996 yılından beri hep peşimizde...
                      Ne zaman belimizi doğrultsak ya bir hakem faciası ya da taraftarın bu tutumuyla karşılaşıyoruz...Yönetimler de cabası...

Yorum

kim haluk ulusoyu desteklişyorsa şapkasını önüne koysun ve düşünsün
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

Niye Bu Düşmanlık

İstanbul ağalığının sürdüğü bir ligde , sen gel şampiyon ol...
                          Bir şampiyonluk yetmezmiş gibi üzerine beş şampiyonluk ekle...
                          İstanbul takımlarının korkulu rüyası ol...
                          Bu da yetmezmiş gibi senin gücüne hiçbir Anadolu takımı yetişemesin...
                          " Biz Trabzonspor
                          'dan büyüğüz " diyen takımları ligin dibine gönder...
                          Türkiye kupasının yıllardır hayalini kuran Fenerbahçe'ye inat , kupayı en çok alan ikinci takım ol...
                          " Her yerdeyiz" diyen İstanbul taraftarlarının giremediği tek şehir seninki olsun...
                          Müzeni kupalarla doldur , ligdeki çoğu takım kedinin ciğere baktığı gibi tarihine , geçmişine ve bugününe baksın...
                          Yıllarca şampiyon olma ama taraftarın hep desteğin olsun..Hep yanında olsun...
                          Eee böyle bir tabloya hangi basın , hangi İstanbul takımı , hangi İstanbul'lu ve hangi Anadolu takımı dayansın?

Bende bir İstanbul'lu (!) olsaydım bende Trabzonspor'a düşman olurdum..!

Yorum

Konu nedense Ayman-Balili konusuna dönüştürüldü.Halbuki bu konunun olaylarla hiç bir ilgisi yok.Olayların tek sebebi 85. dakikada attığımız gol ve Sivaslı oyuncuların bunu hazmedemeyip, faulu bahane görerek sağa saldırmalarıdır.Şayet ki Ayman Balili ye faul yaptığında biz değilde Sivas 1-0 önde olsaydı Sivaslı oyuncular bu kadar tepki gösterecekmiydi.hiç sanmıyorum.maç 1-0 biter ve 80. dakikada olduğu gibi sivası alkışlayarak yollardık.Ki bunu defalarca kez anadolu takımlarına ,hatta 96 senesinde şampiyonluğu verdiğimiz fenerede yaptık.
                            Gelelim konunun bizi asıl ilgilendiren kısmına.Sİvaslı oyuncuların takriklerine ve onların bu oyunlarına katkıda bulunan değerli taraftarlarımıza!Sahaya girmenin hiçbir mantıklı açıklaması yoktur.Normal şartlarda büyük bir ceza almamız gerketiğini hem mantıken hemde vicdanen doğru buluyorum .tabi ki bizimle birlikte futbolcularımzı itip kalkan ve sahada taraftar kovalayan sivaslı futbolcularında gerekli cezalara çarptırılması şartıyla.İşin amormal tarafı ise her seferinde İstanbul takımlarının PFDK undaki cezalarının indirildiği bir ülkede biz neden ağır bir cezaya çarptırılalım.Normal şartlarda cezamız ağır olmalı ama birilerinin cezalarının her seferinde hafifletildiği bir ülkede alacağımız olası ağır ceza midemi bulandırıyor.
                            Asıl sorun futbolun çok ötesinde.Sorun ülkedeki adalet sisteminin yeterince adil işlememesinden kaynaklanıyor.Katiller,hortumcular, gaspcılar dışarıda geziyor.İnsanlarda adalete güvenmeme düşüncesi haklı bir şekilde yaygın.Bu durumda herkes kendi kanununu uygulama yönüne gidiyor.Olay sadece futbolla sınırlı değil, büyük bir sosyal yaradır.malesef ki kimse de işin bu yönün görmüyor yada görmek istemiyor.

Yorum

TRABZONSPOR YÖNETİM KURULUNUN DİKKATİNE !!!...

Trabzonsporumuzun hafta sonu oynadığı Sivasspor maçında çıkan olaylardan sonra medya başta olmak üzere bir çok yerden tepkiler tarafımıza gelmiştir.

Trabzonspor yönetiminden beklediğimiz provakatörler aramaktansa şu anda Trabzonsporumuzun en az ceza alabilmesi için kolları sıvamasıdır.

Ancak bizi üzen ve görünen o ki , Trabzonspor Başkanı dahil olmak üzere yönetim bizi savunacağına topu TFF’ye atarak “eti senin kemiği benim” politikasını seçerek bizi kurtlara atmıştır.

Oysa Sivassporluların sahaya inen Trabzonsporlu taraftarları tekme tokat dövmesi ve saha ortasında kovalamaları en az birkaç tane Trabzonspor taraftarının yaptığı kadar yanlış değil miydi?

Peki Aymanın hareketinden sonra benim gördüğümü tüm Türkiye gördü ki , Trabzonsporlu futbolcular kendi sahasında resmen tartaklandı ve Sivassporlu futbolcuların elleri Trabzonsporlu futbolcuların vücutlarında patladı.

Şimdi bu olumsuzlukları yukarıda yazdığımda umarım bunu okuyan siz olmak üzere üstlerinize aynen iletir ve birileri harekete geçer.

Trabzonspor Aşkı bunu gerektirmiyor mu? Trabzonspor yönetiminde olmak bu görevin Taraftara mı ait olduğunu gösteriyor? Bu işleri taraftar mı yapacak yoksa yönetim mi?

Son olarak , eğer Sivassporluların (futbolcular ve ırkçı söylemleri ile sivasspor t.direktörünün) alacağı ceza Trabzonsporumuzun alacağı cezanın yanında esamesi okunmazsa bu işin mimarı olarak Trabzonspor yönetimi gösterilir. Türkiye’de adaleti beklemek sadece işine geldiği zamanlarda yapılan bir iştir. Şimdi Sivassporlu futbolcuların , t.direktörlerinin ve birkaç yöneticilerinin yaptıkları yanlarında kar kalacaksa TRABZONSPOR YÖNETİMİ hangi Trabzonsporlunun yüzüne bakacak?

Cezalara gelince. Hakemin yaptıkları ve VALİ ve JANDARMA ALAY KOMUTANINI bile takmayan tavırlarına ne demeli?

Güçlü isen bunlar olmazdı. Güçlü isen bu kadar üzerine gelmezlerdi. Güçlü isen GÜÇLÜ KALIRSIN , DEĞİLSEN GÜCÜNÜ EZMEYE DEVAM EDERLER….

TRABZONLULAR BUNA TAHAMMÜL EDEMEZ!... SİZİNDE ETMEMENİZ GEREKMEZ Mİ?

----

az önce trabzonspora gönderdiğim faks...

tff - merkez hakem komitesi ve sivasın yanında bunlarıda dürtmek gerekiyor maalesef.
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

cok güzel bir başlık atılmış her kezi göreve çağırmak gerekir bu trabzon bizimdir bizim olacak elimizden geleni yapmak gerekir...

Yorum

Çalışıyor...
                                X