Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tepkimizi Koyalım!... Bu Şehir Sahipsiz Değil!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

10 sn ye kalmış bi maçı tatil eden hakem aciz halemdir rezildir o hakem rezil
    nytre kardeşin dediklerine harfi harfine katılıorum

Yorum

Evet olaylar yalnış ama bu sadece Trabzonda olmuyor. Biz saha içinde öldürülen taraftarı unutmadık, biz döner bıçaklarını satırları unutmadık, biz geçen seneki Ali Sami Yen'de olan üçüncü cihan harbini unutmadık.

Hiç kimse Trabzonsporu darağacına çekemez
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

bazılarımız saçmalamaya başlamış bence yok isterseniz adamlara kurşun sıksaydık birde bu olayların savunulacak hiç bir şeyi yoktur
        adamlar ne kadar tahrik ederse etsin yazıktır bu taraftara be 30 saniye kalmış maçın bitmesine sahaya giriyorsun gerizekalı herif
        ve bizede ibreti alem için en ağır cezayı verirler görürsünüz
        BANA HER YER TRABZON
        ALPER DALKIRAN

Yorum

Sahaya atlayanların bağlantıları araştırılmalıdır. Bu iş Mehmet Yıldız, Ayman, Bülent uygun, Ziya Doğan mes'elesi değil. İşin içinde Yahudî var, Trabzon var. Birileri bizimle oynuyor.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Bu hakem GS-FB maçını yöneten hakemdir.O maçtaki olayları hatırlayın stad yakıldı.O maç tatil edilmedi de bu maç niye edildi?

Yorum

bunu hakemi sahaya çıkartamayan yönetime söylemek lazım adam yok başımızda ADAM
              BANA HER YER TRABZON
              ALPER DALKIRAN

Yorum

İlk olarak selcukuzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                NEREYE NE YAZACAZ ? ADRESLERİ VERİRMİSİN ?
                ajansspora yaptığı haberdeki yanlışlıktan
                faal futbol hakemleri derneğine hakemle ilgili
                tffye kararlarda dikkatli davranması ve adil olması için
                ligtvye yayındaki problemden

mailler attım.nereye attın dersen de google yazdım.resmi sitelerinin linklerine tıkladım ve ordan bize ulaşın bölümünden gelen adrese gönderdim.elimden bu kadar geldi
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

başta bir yüreme engelli trabzonspor traftarı olarak olanları kınıyorum bügün itibariyle artk birlik olalım başkanımıza aralık ayına kadar sahip çıkalım çünkü o trabzonspor başkanı bizim bizden başka dostumuz yok çünkü biz kendi kendimizi yersek ezik basını ez meye başladı zaten yok eksi yok 10 maç yok en ağır ceza verilsin birlik olalım ve trabzonsporumuzu tekrar eski günlere dönmesi için bişeyler yapalım şuan kafamı yastığa koyamıyorum bazı ezik lerin tv konuşmaları cnm çok sıktı bu ülkede hakkmız bazı şerefsizlerce şampiyonluklarımız çalındı o ezik basını o zaman bile o ezikleri haklı gördü şunu bu gün yine gördüm kü bu ülke spor basınında trabzonmuzu ve trabzonsporumuzun çok ciddi çekemiyorlar ve bizi tasfiye etmeye çalışıyorlar ve bir trabzonlu olarak bütün trabzonsporlura gelin birlik olalımm lütfen bişey yapalım..

Yorum

Bu hakem GS-FB maçını yöneten hakemdir.O maçtaki olayları hatırlayın stad yakıldı.O maç tatil edilmedi de bu maç niye edildi?
                    o maçda sahaya girmediler o maçda taraftar futbolcuyu dövmedi kurallara göre hakem tek hakimdir kafasına eser tehlike var der gider sivas başkanı bizim için farketmez biz çıkarız demiş bizim yöneticilerde seyircileri boşaltalım isterseniz devam etsin maç demiş ama hakem etmemiş
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

arkadaşlar savunmamız bu mu? neden hata yaptığımızı kabul etmek bu kadar zor? cezamızı çekeceğiz ki tribünlerde taraftarlığı asıp kesmek sanan, bedava maça giremedi diye kapıları yumruklayan, ucuza kombine için stadlarda oragnize(!) olabilen taraftarcıkalrdan kendimizi kurtaralım. şehir tabi ki sahipsiz değil ama hala daha ders almak yerine sağa sola saldırmaya devam edeceksek bir adım bile ilerleyemeyiz.
                      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ta ki adaleti arayan bir taraftar sahaya girene kadar...
                        Arkadas bu yazini silipte digerlerini yazsaydin keske.
                        Birdaki macta Ziya Dogan gitsin bu adaletsizlikdir diye sahaya gireyim bende.
                        Bana kimse macin son dakikasinda yendigimiz halde sahaya giren kimselerden adalet icin sahaya girdi diye konusmasin.Vede ayni seylerin deplasmanda basimiza geldiginde nasil tepki verirdik onu düsünerek yazsin.
                        Sahaya girenleri destekleyen arkadaslari KINIYORUM.
                        Resmen Trabzona zarar vermislerdir.Ben nasil cafede mac izleyemiyorsam(sinirliyim kavga ederim oratmi bozarim diye)bu gibi kimselerinda stada girmesi bize zarar veriyor..

Yorum

Bu zihniyetle daha çok taraftar girer sahaya..
                          Aferin devam

Yorum

kenetlenmemiz gerekiyor bu olaylar yüzünden medyanın linçine uğrayacaz

Yorum

erman-şansal ikilemesi ne diyecek onu bekliyorum..
                              bakayım ne yumurtlayacaklar.

Yorum

• artık TRABZONSPOR camiasının ileri gelenlerinin aralarındaki küslükleri bırakarak bir araya gelmesi gerekiyo bizlerinde taraftar olarak sesimizi bazı hadsizlere duyurma zamanımız geldi bmn olarak tepkimizi koymalıyız TRABZONSPORUN lobisi yine biz biz olmalıyız
                                Söylesem tesiri yok
                                Sussam gönül razı değil.
                                adrenalinn

Yorum

Çalışıyor...
                                X