Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2020-2021 l Hazırlık Maçları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lig maçına 1 maç kaldı böyle rezil pozisyonlar izleyecek durumda değiliz. Sörloth da giderse işin şekli değişir, herkes birbirine pis pis bakmaya başlar.

Yorum

• Waka hocam beni sal sola geçeyim dedi herhalde
      Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar hazırlık maçları oyuncuları görmek bir şeyleri denemek için var.

Yani sizin sorununuz ne anlamıyorum.

Adam bu maçta isterse Sörlothu stoperde dener.

Yani bazen anlamakta zorluk çekiyorum sizleri.
        Pandemiden sonra Nwakaeme'yi forvet arkası oynatıp bitiren teknik heyetin içerisinde Newton da bulunduğu için lige de 2 hafta kalmışken çok da masum dizilişler değil bunlar
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• takım yine çorba olmuş
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• sağ ayaklı kanat gerekli bu takıma kanat yok. nwakame de ortada olmuyor gibi kanatta daha etklili

kerem-trondsen-flavio ortasahasını merak ediyorum.

acil stoper de lazım
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Flavio halihazırda ligin devam ettiği, maç oynanan bir ligden geldi. O nedenle diğerlerine nazaran biraz hazır gözükmesi normal. Trondsen de muhtemelen aynı durumdadır. Daha güçlü bir rakip karşısında kendimizi deneyebilseydik keşke...

Abdurrahim çok kötü, onun dışında takımın kalanı henüz sezonu açmamış. Bu bilinçli bir sezon başı tercihi mi değil mi orasını kestirmek zor.

Son olarak garip denemeleri ( Nwakamae'nin 10 numara oynatılması gibi ) sezeon başlayana kadar geride bırakırız umarım.

Yorum

• Furkan'ın reaksiyonları çok zayıf. Flavio çok iyi sinyaller veriyor, ayakları çabuk adam topçu.

Şu takımı normal 4-2-3-1 dizmek bu kadar zor mu? Kerem'in kanatta ne işi var? O atletiklliğiyle kanatta denemek teklif dahi edilemez. Ekuban ters ayak oynayamıyor orada bunu görememiş mi daha önce..

Yorum

• Hahaha waka sola geçti hakikaten

Yorum

• Newton kaç aydır burada. Tony 2 senedir burada. Adamın sol kanat olduğunu dünya biliyor. Hoca dışardan gelmiş olsa bir şeyler deniyor diyeceğim. Newton bu denemeyi kaç kez gözüyle gördü geçtiğimiz sezon.

Yorum

• Waka dediğin adam 180 derecede poposunu çizgiye dayayıp oynamayı seven adam ama biz adami ortada 360 derecede oynatıyoruz ve etkinliği düşüyor
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Geçti sandım sola da yine geçmemiş

Yorum

• Belki inanmayacaksınız ama Abdürrahim eskiden çok güzel ortalar açıyordu.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Savunma arkasına atılanm toplarda Furkan ağır kalıyor. Sağ tarafta oynadığı için de pas yapmakta zorlanıyor.

Flavio'nun ise dikkat çeken en büyük özelliği isabetli pasları oldu...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Takım adına en büyük gelişme bloklar arası o uçurum yok gibi, birbirine yakın oynuyorlar, bu sevindirici.

Yorum

• Furkan bizim seviyemizde değil, kulübe için de yetersiz boş yere denenmemeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X