Lig maçına 1 maç kaldı böyle rezil pozisyonlar izleyecek durumda değiliz. Sörloth da giderse işin şekli değişir, herkes birbirine pis pis bakmaya başlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2020-2021 l Hazırlık Maçları
Daraltma
X
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hazırlık maçları oyuncuları görmek bir şeyleri denemek için var.
Yani sizin sorununuz ne anlamıyorum.
Adam bu maçta isterse Sörlothu stoperde dener.
Yani bazen anlamakta zorluk çekiyorum sizleri.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Flavio halihazırda ligin devam ettiği, maç oynanan bir ligden geldi. O nedenle diğerlerine nazaran biraz hazır gözükmesi normal. Trondsen de muhtemelen aynı durumdadır. Daha güçlü bir rakip karşısında kendimizi deneyebilseydik keşke...
Abdurrahim çok kötü, onun dışında takımın kalanı henüz sezonu açmamış. Bu bilinçli bir sezon başı tercihi mi değil mi orasını kestirmek zor.
Son olarak garip denemeleri ( Nwakamae'nin 10 numara oynatılması gibi ) sezeon başlayana kadar geride bırakırız umarım.
Yorum
-
Furkan'ın reaksiyonları çok zayıf. Flavio çok iyi sinyaller veriyor, ayakları çabuk adam topçu.
Şu takımı normal 4-2-3-1 dizmek bu kadar zor mu? Kerem'in kanatta ne işi var? O atletiklliğiyle kanatta denemek teklif dahi edilemez. Ekuban ters ayak oynayamıyor orada bunu görememiş mi daha önce..
Yorum
-
Waka dediğin adam 180 derecede poposunu çizgiye dayayıp oynamayı seven adam ama biz adami ortada 360 derecede oynatıyoruz ve etkinliği düşüyorİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum