Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sir Gray Bullock konusunda sana katılıyorum.
    Bullock muydu yaa, dogru yaa arastirdim gray bulloc harbiden var, yanlis yazmisim kusura bakmayin =) Gray Bullock bee hocalarin hocasi
    İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Giray Bulak in TRT yorumlarını izleyen herhangi bir canlının onu TS başına layık görmesi rezaletin nirvanasidir.
    Ulan ameliyatsa alınsa yemin ederim aldiracagim bu TS sevgisini. Nedir bu çile arkadaş.

ya saka maka giray bunak'i isteyenlerin olduguna inanan var mi yaa
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bulloc muydu yaa, dogru yaa arastirdim gray bulloc harbiden var, yanlis yazmisim kusura bakmayin =) Gray Bullock bee hocalarin hocasi

Sır gyray bulldog olacak hocam yanlış ifade ediyorsun
      Kariyerine hakarettir bu büyük futbol üstadının
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sır gyray bulldog olacak hocam yanlış ifade ediyorsun
        Kariyerine hakarettir bu büyük futbol üstadının
        özür diliyorum kendisinden sör grey böllok

Yorum

• Bize hoca olarak düşünülenler teknik direktörlük mesleğine tepki olarak doğmuş adamlar

Yeminle ne çilesi varmış bu taraftarın
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            özür diliyorum kendisinden sör grey böllok
            Yanlıştan dönmek büyüklüktur eyvallah
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bize hoca olarak düşünülenler teknik direktörlük mesleğine tepki olarak doğmuş adamlar
              Yeminle ne çilesi varmış bu taraftarın
              Gurban ya da Kurban hoca diyorum, adlari geçmiyor yau... biktik yau... Sadi deniyor bir de, hay arkadas yaa

Yorum

• S.Gerrard gibi genç, yenilikçi ve modern futbolu iyi bilen isim getirilmeli.

İşin motivasyonuna, psikolojisine odaklanan yerli hocaların bu kulübü çalıştırması sözkonusu bile olmamalı.

Abdullah Avcı/Fatih Tekke istisna(Denizli'nin üç maçını takip ettim. Takım olarak saha iyi yayılan, oyun temposu yüksek bir takım yaratmış)

Teknik direktörden beklentim savunma ve hücumda stratejisinin, B, C, D planlarının olmasıdır.

Gelin görün ki daha 1.bölgeden 2.bölgeye bile geçemiyoruz, uzun topla hücuma yerleşmeye çalışıyoruz.

Onun sancısını yaşadığımız için taraftarda bir homurdanma, huzursuzluk oluyor.

Ahmet Ağaoğlu, Muharrem Usta/İHO gibi ilkel oyundan değil, belli düzeni-sistemi olan futboldan yana olmalı.

Yorum

• DB687CDD-6D0E-4914-B5BA-5C5226DC87D5.jpeg
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• Ergin Aslan tvnet te Trabzonspor için neden Abdullah Avcı düşünülmez/görüşülmez yorumu yaptı.
                    Benim gönlüm Fatih Tekke den yana ama ilk önce yardımcı hocalıkla başlasa mesela Abdullah Avcı ile. Kemal Özdeş, Erol Bulut önceden yardımcılık yapmışlardı A.Avcı ya @Tuğrul
                    En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 00:58.

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ergin Aslan tvnet te Trabzonspor için neden Abdullah Avcı düşünülmez/görüşülmez yorumu yaptı.
                      Benim gönlüm Fatih Tekke den yana ama ilk önce yardımcı hocalıkla başlasa mesela Abdullah Avcı ile. Kemal Özdeş, Erol Bulut önceden yardımcılık yapmışlardı A.Avcı ya @Tuğrul
                      kardeşim hugo bross gelmeden önce abdullah avcı milli takımdan yollanmış ve boştaydı o dönem kendine teklifte bulunuldu ama abdulah avcı trabzondaki baskıyı kaldıramam diyerek teklife olumsuz cevap vemişti yani uzun lafın kısası abdullah avcı trabzonspora gelmez.

Yorum

• Twitterde rastladım Dünyanın en salak lafı: seneye şampiyonluga oynamiycaz nasıl olsa o yüzden geçiş aşaması teknik direktörü gelsin. Sonra nasıl olsa Şenol gelir.

Biz de biliyoruz ey ileri zekalı
                        Seneye şampiyonluga oynamak zor
                        Ama ben başında adam akıllı bir hocanın olduğu sacmalamayan belli sistemde futbol oynayan bir takım istiyorum.
                        Kendi ihtirasları uğruna okaydan stoper yapan, damdoyu her zaman rodellgaya tercih eden, Burak i oyundan cikaramayan, Abdülkadir den bek yapan bir futbol virüsü izlemek istemiyorum

Bilmem anlatabildim mi
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Keşke Mustafa Reşit Akçay 1461'in başına yeniden geçse. Bu adam kulübün içinde bir şekilde olmalı.
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• bütün yollar tekkeye gidiyor gibi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 01:26.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ergin Aslan tvnet te Trabzonspor için neden Abdullah Avcı düşünülmez/görüşülmez yorumu yaptı.
                              Futbolun temel ögelerini bildikten, öğrendikten sonra nereden başladığının bir önemi yok.

Aslında Zidane gibi F.Tekke de bir hafta Bayern kampına gidebilse.

Antrenman metodlarını/sahaiçi organizasyonu/taktiksel varyasyonlarını yerinden görebilse fena olmazdı.

Lakin teknolojinin geldiği noktada bunlar sır değil bütün hepsi elinin altında.

Denizlispor'u izlerken de Tekke'nin bu oyuna uzak olmadığını, örnekler verdiğini gördüm.

Mesela kaleciyi pas istasyonunda aktif kullanıyor. Stoperler çizgiye yakın oynayarak sahaiçine iyi yerleşiyorlar.

En önemlisi de elindeki malzemeye rağmen kollektif olarak pas sürekliliğini, temposunu artıran bir takım inşaa etmiş.

Şahsen F.Tekke'nin TS'a yakışan futbolu oynatacağını düşünüyorum.

Abdullah Avcı ise ŞLiginde mücadele etseydi gelmez derdim ama seneye son kurşunu atmak isteyecektir hani yine de ikna edilebilir.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Giray Bulak in TRT yorumlarını izleyen herhangi bir canlının onu TS başına layık görmesi rezaletin nirvanasidir.

Ulan ameliyatsa alınsa yemin ederim aldiracagim bu TS sevgisini. Nedir bu çile arkadaş.
                                Unutmayan birileri var demek ki. Sadece Bursa maçından sonraki yorumları izleseler yeter. Öncekilere gerek bile yok

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X