Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Talksport ( ingiliz spor radyosu )

Sabah Buvacin Arsenalin basina gececegini iddia etti.
    mislintat orada oldugunu düsünürsek cok mantikli, 7 yil beraber calistilar. birbirlerini cok iyi taniyorlar...
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ŞG gelirse başarılı olur mu şüpheliyim ben. Takımda 2-3 tane yetenekli genç var Okay zaten gider sezon sonu. Onun dışında ekonomik durum iyi değil, ŞG'nin de transfer konusunda ne kadar kötü olduğu malum. Kadroda değişim olacak eğer yüksek ücretliler indirime gitmezse. Daha önce hep hazır kadrolara kondu ama bu sefer durum farklı.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Şenol güneş geldide begenmez olduk yönetim zaten bir hedef belirlememiş bu durumda bize hangi kariyerli hoca gelirki (yerli yada yabancı) aslında bize rıza hoca yada samet hocalar layık
        2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rudi Garcia diyor kenara çekiliyorum
          kardeşim roma dan gönderildikten sonra bir süre boşta kaldı çok iyi bir hoca dır ama geçen sezon marsilya ile anlaştı ve marsilya takıma epey bir yatırım yaptı he şöylede bir gerçek var ne kadar yaparsa yapsınlar psg nin gölgesinde kalacaklar ama ben marsilyadan ayrılacağını sanmıyorum.

Yorum

• benim ilk günden beri adayım shaktarın hocası paulo fonseca genç dinamik başarıya aç hücun futbolu benimseyen tam bizlik hoca ve mayıs ayında sözleşmesi bitiyor ama bize yedirirlermi bilemiyorum çünkü gelecekte kendisini büyük takımlarda göreceğiz

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kardeşim roma dan gönderildikten sonra bir süre boşta kaldı çok iyi bir hoca dır ama geçen sezon marsilya ile anlaştı ve marsilya takıma epey bir yatırım yaptı he şöylede bir gerçek var ne kadar yaparsa yapsınlar psg nin gölgesinde kalacaklar ama ben marsilyadan ayrılacağını sanmıyorum.
              farkındayım marsilya kolay kolay bırakmaz. benim ki biraz temenni ve gönlümden geçen hoca sadece. ama şunu kesin söyleyim bu şehre karakter ve futbol görüşü açısından en uygun hoca modeli diyebilirim.
              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                farkındayım marsilya kolay kolay bırakmaz. benim ki biraz temenni ve gönlümden geçen hoca sadece. ama şunu kesin söyleyim bu şehre karakter ve futbol görüşü açısından en uygun hoca modeli diyebilirim.
                bu seneli marsilya'yi epey izlemis birisi olarak ben de katiliyorum... hücum konusunda bizi doyurur hattâ sisirir ama savunma konusundaaa......
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yerli olarak Şenol Güneş ve Abdullah Avcıdan başkası olmamalı..
                  Yabancı Bielsa,Berizzo,Bilic olabilir...
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Transfer başlığında olduğu gibi bu başlıkta da abartiyoruz. En olacak isim Şenol hoca o da belli değil. Her anlamda kuculuyorsak TD konusunda da kuculmeliyiz. Samet hoca, Tamer hoca ya da Alman 2. Liginden genç bir hoca olabilir. 3. su en son ihtimal. Bana kalsa Şenol hoca TD Gökdeniz yardımcı yaparım. Aralarında sıkıntı var mı bilmiyorum.

HUAWEI CRR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Mevcut kadroya Şenol Güneş'in pek bir faydası dokunmaz. Guardiola gelse yine dokunmaz.
                      .

Yorum

• Kesinlikle Alman olmalıdır, bunu bilir bunu söylerim yıllardır...

Türkleri geçiniz,artık olmaz, adam da yok zaten...

Şenol Güneş demeyin, artık kutuplaşmaya gerek yok taraftar ve camia olarak...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kesinlikle Alman olmalıdır, bunu bilir bunu söylerim yıllardır...

Türkleri geçiniz,artık olmaz, adam da yok zaten...

Şenol Güneş demeyin, artık kutuplaşmaya gerek yok taraftar ve camia olarak...
                          Yabancı hoca Türkiye liginde başarılı o-la-maz. Hele hele bizde hiç olamaz.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yabancı hoca Türkiye liginde başarılı o-la-maz. Hele hele bizde hiç olamaz.
                            Valla tam tersini düşünüyorum, Türk hocalar bizde başarılı olamaz, olamıyorlar zaten...

Bir de, artık bize gelebilecek ayarda Türk hoca yok, bence tabi...
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Yabancı hoca başarılı olamaz diye bir algı var aslında bu algıya sahip kişiler haksızda sayılmaz. Ligde son şampiyon olan yabancı hoca zico. Ama sadece bize has olmayan bir özellik var bizim ülke de. Her takım çok sabırsız bu sadece bize has bir özellik değil. Şimdi samet aybaba vs türevlerini getirmek var birde. Ee zaten bu adamlarlada başarlılı olamıyoruz ne yapalım başka ? Şenol Güneş'i alabiliyorsak eyvallah yabancı gelmesin. Fatih, Şenol ve Avcı dışındaki en iyi yerli hocayı 3 kere getirdik sonuç ortada. Ersun bu saydığım bu isimler dışın da ki en iyi yerli hocaydı. Peter Bosz tarzı genç oyuncuları seven,pres ve pas oyununu seven kaliteli bir hoca getirirsek neden olmasın. Yeter ki gelcek hocaya beklentilerimizi doğru şekilde ifade edelim, sabredelim. Yoksa Rızaymış, Sametmiş gelmesin abi bu adamlar. Bu isimler hangi genç oyuncumuzun gelişimine katkı sağlayabilir ?

Yorum

• Samet vs türevleri geleceğine eğer yabancı hoca alamıyorsak Şota'yı geri getirelim çok ciddiyim. En azından taktik bilgisine daha çok inanıyorum onun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X