Samet Aybaba ile kesin parada anlasamadilar. 5 milyon Tl alacak Bursa'dan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Talip olduğumuz hocaya 3 kulüp daha talp gelen teklifleri değerlendiriyor arkasında çok farklı nedenler olabilir."
Bu açıklama yerlinin yerlisi ihtimallerini ortadan kaldırıyor
Ve bana göre Samet Aybaba ve Tamer Tuna ihtimallerini kuvvetlendiriyor
Samet-Bursa ile Tamer-Sivas ile resmi sözleşme imzalamadan ben hale daha en büyük ihtimalin Samet Aybaba olduğunu düşünüyorum
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet Aybaba ile kesin parada anlasamadilar. 5 milyon Tl alacak Bursa'dan
Sorunun para olduğunu düşünmüyorum
Ali Ay yönetimi lig bitmeden 2 ay önce anlaşmış Aybaba ile
Büyük ihtimalle bizimkiler Bursaspor başkanlık seçimini bekledi ortada verilmiş bir söz var diye
İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet Aybaba 3 yıllık imzaladı Bursa ile yıllık 5 milyon TL kazanacak.
Evet artık ikna oldum o olmadığınaEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 14:31.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesi 31 Mayıs tarihinde bitiyor Kasımpaşa ile.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sorun kontrat degil, sorun henüz kimseylen anlasilmamis olunmasi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOsman Özköylünün Sözlesmesi nerde yaziyor, 31.05.2018 bittini? Bulamadim?
Benim Bildim kadari bütün sözlesmeler he senin ortasinda bittiyor. Normalinde......
Ya ben sacmalamak istemiyorum, ama Tayfun Korkut olamaz mi?
sportif direktörü bayern efsanesi
almanyada kovac dan sonraki bayern antrenörü olurmu muhabbeti dönen adam Trabzonspora mi gelecek???"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Ciddi ciddi soruyorum Kemal Özdeş'in Ts ile ne alakası var ? Hem hocalık vasıfları hem de geçmişi bakımından bağ kuramıyorum. Adam hedefsiz orta sıra takımı Kasımpaşa'dan hedefi tutturamadı diye kovuldu, sonra tekrar geri getirildi böyle bir hocadan bahsediyoruz. Kasımpaşa'nın kovduğu birisi TS ile 1 maç kaybetsin 2. maça stada taraftar çekemezsin. Eğer gitmezse Okay, Yusuf, Abdülkadir var Burak var Onur var. İskelet az çok belli. Bunları hocalık kariyeri Kasımpaşa ile sınırlı, eşofmanla garip garip surat ifadesiyle maç izleyen adamın birine mi teslim edeceğiz ? Oyuncu kenara baktığında biraz hocalık karizmasını hissetmeli. Kemal Sunal tiplemeleri gibi hocalar yazıyorsunuz şuraya ibretle okuyorum.
Yani bu isimler yazılıp çiziliyor ama mantık yok. Mantık arayacak durumda değilsek Tekke dışında tüm seçenekler direkt ofsayt. Ya gidip Abdullah Avcı'yı getirecekler ya da fantezi arıyorsak kendi hocamızı yaratacağız deyip Tekke'yi getirecekler biz de beklentiyi düşürüp yeni sezona gireceğiz. Ben başka seçenek göremiyorum. Piyasada yerli hoca yok, kaliteli olanları hep İstanbul'da. Bi akıllı biziz gidip Kasımpaşa'nın Akhisar'ın kovduklarıyla proje başlatacağız"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Camiayı ve taraftarı temsil eden bir yönetim kurulu olarak isteklerini ciddiye almalıyım da dedi konu teknik direktör olunca.
Hem yakın zamanda sözleşmesi bitecek hem de taraftarın dillendirdiği bir isim olacak. Bu isim Fatih Tekke de olabilir.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam bu senenin en iyi bundesliga antrenörlerinden
sportif direktörü bayern efsanesi
almanyada kovac dan sonraki bayern antrenörü olurmu muhabbeti dönen adam Trabzonspora mi gelecek???
Ama belki........olabilir.....
Yorum
-
İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedeyim...aklim ao geldi iste....
Ama belki........olabilir.....
ayrica garipsedigim konu baskanin hoca konusunda varsayalim dedigi noktalar forumda varsayim degilde kanunmus gibi kabul edilmesi
adam cevap veremedigi icin sadece masaya varsayimlar birakti. bence bosuna altinda bisey aramayin bu söylemlerin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 milyon tl şu anda 1 milyon eurodan bile az
Sorunun para olduğunu düşünmüyorum
Ali Ay yönetimi lig bitmeden 2 ay önce anlaşmış Aybaba ile
Büyük ihtimalle bizimkiler Bursaspor başkanlık seçimini bekledi ortada verilmiş bir söz var diye
Evet artık ikna oldum o olmadığına1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi soruyorum Kemal Özdeş'in Ts ile ne alakası var ? Hem hocalık vasıfları hem de geçmişi bakımından bağ kuramıyorum. Adam hedefsiz orta sıra takımı Kasımpaşa'dan hedefi tutturamadı diye kovuldu, sonra tekrar geri getirildi böyle bir hocadan bahsediyoruz. Kasımpaşa'nın kovduğu birisi TS ile 1 maç kaybetsin 2. maça stada taraftar çekemezsin. Eğer gitmezse Okay, Yusuf, Abdülkadir var Burak var Onur var. İskelet az çok belli. Bunları hocalık kariyeri Kasımpaşa ile sınırlı, eşofmanla garip garip surat ifadesiyle maç izleyen adamın birine mi teslim edeceğiz ? Oyuncu kenara baktığında biraz hocalık karizmasını hissetmeli. Kemal Sunal tiplemeleri gibi hocalar yazıyorsunuz şuraya ibretle okuyorum.
Yani bu isimler yazılıp çiziliyor ama mantık yok. Mantık arayacak durumda değilsek Tekke dışında tüm seçenekler direkt ofsayt. Ya gidip Abdullah Avcı'yı getirecekler ya da fantezi arıyorsak kendi hocamızı yaratacağız deyip Tekke'yi getirecekler biz de beklentiyi düşürüp yeni sezona gireceğiz. Ben başka seçenek göremiyorum. Piyasada yerli hoca yok, kaliteli olanları hep İstanbul'da. Bi akıllı biziz gidip Kasımpaşa'nın Akhisar'ın kovduklarıyla proje başlatacağız"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
sadece tahmin bence hoca tolumay kafkas olacak gibi duruyor bence ondan sebeb beklyolar yoksa mra-fatih tekke-temer tuna-giray bulak-sadi tekelioğlu bu isimler basında adı geçti diye söylüyorum şuan boştalar bu isimlerden biri olsaydı başkan bugün açıklardı yada hoca hala belli değil
Yorum
Yorum