Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• konuşulan isimlerin hiç biri sezonu tamamlayamaz.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Samet Aybaba ve Giray Bulak isimlerinin gündeme geldiği bordo mavililerde, teknik direktörlük için yeni adayın Tolunay Kafkas olduğu öğrenildi (Beinsports)

Diğer isimleri bir kenara bırakıyorum da ciddi ciddi Giray Bulak yazılıyor, bu adam bence TS li bile değil Şb sempatizanı ve en son TS şike yapmıştır Rize'yi küme düşürmüştür diyen birisi. Ağaoğlu sen ve yanındakiler topluca kafayı mı yediniz ? Kafaya golf topu mu çarptı ne oldu ? Özkan Sümer de yalan olmuş, isim olarak var ne işe yaradığı belli değil.

Edit: Ciddi ciddi keşke Rıza ile devam etseydik, bu nedir yaw, dejavu oldum. Loser gidiyor daha büyük loser ordusu geliyor.
      keşke rıza devam etseydi yazısını okuyacağımdan emindim ama bu kadar erken beklemiyordum. istisnası yok bunun. illa söyletiyorlar bunları.

Yorum

• 0-0 abonesi,taktik bilmeyip Akhisar'dan kovulan Tolunay Kafkas da gündeme girdiyse vay bizim halimize.

Yorum

• Tamer Tuna bu adi geçen 3 manyaktan iyidir... hepsinden fazla saygisi var bize, emînim bundan... tolunay giray samet bize saygi bile duymuyordur...
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• riza bein haberde
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yönetim hoca için sadece bizim olsun çamurdan olsun diyor. Bir gün o çamur bizi yutacak ama ne zaman?

Yorum

• Eyvah ki ne eyvah dediğimiz gibi oluyor işte. Bu paniğin sonu cidden iyi değil. Çıkın açıklama yapın. Şu hocayla görüşmemiz var şu şu kişilerle herhangi bir bağlantı kurmadık deyin ve bitsin. Trabzonspor son birkaç senede ligi nerelerde bitirdiğine baksın ve beşinciliğin bile artık öyle kolay olmadığını görsün bi zahmet. Salakça bi tercih hele hele oyuncu grubu dağıldıktan sonra bizi nerelere götürür düşünmek bile istemiyorum.
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Yav sanki kulübün 100 tane görevli olduğu takım var 10 tane yönetim kurulu üyesi bunlara yetişmeye çalışıyor. Bir kulübün bir branşı(futbol) var ve bunu teslim edeceğiniz 1 teknik adam getireceksin. Süreç uzadıkça kendileri yıpranır.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Yıldıray Baştürk yapmıyor mu hocalık falan gelsin bir rüzgar olur belki. Adı geçenlerden daha fazla heyecan yaratır hem Alman disiplininde kavrulmuş bir isim hem de Gurbetçi pazarına hakimdir tutar getirir oradan işe yarar isimleri. Lisansı almışsa denenebilir bi risk veya Tekke ile ikili de olabilirler. Tayfun Korkut yapabiliyorsa o da yapabilir tabii girdiyse bu işlere.

Yönetim beklentileri ve hayalleri çok fena bir şekilde düşürdü.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bunlar bu dakkadan sonra Hugo bross gibi gönülsüz gönülsüz 4. Sınıf bir yabancı getirecek sonra başarısız olacak ve diyecekler ki yabancı hoca TS de başarılı olamıyor

Ulan insanı çileden çıkarırsınız
                      Hayır küçük beyinli adam sen başarılı olamıyorsun, her istediğini yapacaksın, istediğin gibi at koşturacaksın diye yerli hatta yerlinin yerlisi istediğini bilmeyen yok.

Eğer bir plan projen olsa idi genç oyuncu da oynatan sistem futbolu bilen ortalama bir hoca ile 50 kez anlaşmıştın.
                      Ama sen ne yaptın bekledikçe bekledin tadını kaçırdın. Sen kulübü yönetmek için uğraşmıyorsun, sen kendini tatmin etmek için uğraşıyorsun.
                      Yoksa neden Samet, Giray, mra, tekke, Tamer isimleri ayyuka çıksın ki???
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim hoca için sadece bizim olsun çamurdan olsun diyor. Bir gün o çamur bizi yutacak ama ne zaman?
                        Aynen öyle,
                        Çünkü bir şekilde yemek sömürmek indiragandi yapmak istiyorlar.
                        O yüzden sadece işini düzgün yapan adamlar bunların işine gelmez.
                        Bunlar menajere yedirmez kendi yer...
                        Misal neden Serdar Bali bu kadar afkuruyor, tek nedeni bu yiyemiyor.

Yıllar önce kendi ağzından kulaklarımla duydum bir yerel TV kanalında
                        Ben okadar emek vermişim bu takıma top oynamışım başkası gelecek dışardan, nemalanacak. Bir şey yapılacaksa biz yapacağız demişti.

Yani dip not yiyeceksek biz yiyeceğiz demek istiyor.
                        Ne büyük takimmis ki yiye yiye bitiremediler
                        En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 23.05.2018, 22:14.
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan biriyle, yönetici biriyle, danışman başka biriyle de görüşüyor olabilir!
                          Bu kadarına ihtimal vermiyorum Veremiyorum Vermek istemiyorum
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir grup taraftar heyecanlanacak diye hoca mı belirlenir, bir takım hoca diye diye bir ömür mü tüketir?....

hiç akıllanma yok, hic fikir üretme yok....

sene 2090 da olsa aynı seyler konusulacak....

buyuzden bu klup bu halde ve bu yuzden bu klup bir arpa boyu yol alamıyor alamayacak....magazini cok seviyoruz....
                            Aynı şeyleri söylüyoruz da anlayan yok..
                            Çare sarıgül ��
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadarına ihtimal vermiyorum Veremiyorum Vermek istemiyorum
                              Şu süreç geçsin hayırlısıyla, dökeriz taşları hocam.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• napoli ancelotti ile anlaşmış ve bence büyük te hata yapmış maurizio sarri gibi adamı yollamışlar ah ulan para olacaktı getireceksin bizim takımın başına maurizzıo sarrı yi tarftar hoca görecek.

Yorum

Yükleniyor...
                                X