İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!
Daraltma
X
-
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Istanbul'da. Avrupa sampiyonlugu maci. Yanilmiyorsam kazanan Dünya sampiyonuyla (Andre Berto) dövüsmeye hak kazanacak.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Istanbul'daki arkadaslarinda haberdar olmasi icin iyi olur. Bencede Genel'e tasinsa artik iyi olur."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Haydi arkadaslar Selcuk Aydin'i Avrupa Sampiyonasi macinda yalniz birakmayalim. Özellikle Istanbul'daki arkadaslardan maca ilgi bekliyorum. Ah ah Stuttgart'a gelecekti Selcuk.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo tarihde istanbuldayim... macin tam olarak nerde yapilacagini ve nerden bilet alabilecegimi bilen varsa bana yardimci olabilirmi?"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
salonda olamasakta kalbimiz ve dualarimiz seninle olacak once kemerleri 2 le ondan sonra dunya sampiyonlugu, daha sonra wba ibf wbo hepsini alirsin insallah sendeki yurek yeterHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ben anlamıyorum şimdi..
Maç saati için 3-4 ay bekliyorsun neredeyse, sonra maç başlıyor; daha birinci dakikanın içinde Selçuk adamı knock-out ediyor ve her şey orada bitiyor..
Yorum
Yorum