Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BAyada varmis ya istanbulda mi yapilacak mac
    Evet Istanbul'da. Avrupa sampiyonlugu maci. Yanilmiyorsam kazanan Dünya sampiyonuyla (Andre Berto) dövüsmeye hak kazanacak.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet Istanbul'da. Avrupa sampiyonlugu maci. Yanilmiyorsam kazanan Dünya sampiyonuyla (Andre Berto) dövüsmeye hak kazanacak.
      Simdi kazanirsa Avrupa Sampiyonu SOnra Dunya Sampiyonu YAkisim Selcuga
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Nede olsa trabzonlu
        61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• 1 aydan az bir zaman kaldi genele tasinmasindan yanayim
          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Istanbul'daki arkadaslarinda haberdar olmasi icin iyi olur. Bencede Genel'e tasinsa artik iyi olur.
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bu maca Iki side tek kemerle Cikicak kazanan Cift kemerle inicek
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Haydi arkadaslar Selcuk Aydin'i Avrupa Sampiyonasi macinda yalniz birakmayalim. Özellikle Istanbul'daki arkadaslardan maca ilgi bekliyorum. Ah ah Stuttgart'a gelecekti Selcuk..

Yorum

• o tarihde istanbuldayim... macin tam olarak nerde yapilacagini ve nerden bilet alabilecegimi bilen varsa bana yardimci olabilirmi?

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o tarihde istanbuldayim... macin tam olarak nerde yapilacagini ve nerden bilet alabilecegimi bilen varsa bana yardimci olabilirmi?
                    Biletler konusunda bilgim yok ama mac Haldun Alagaş Spor Salonunda (Ümraniye) yapilacak.

Yorum

• selçuk bu adamı darmadağın eder adam duramaz bile selçuğun önünde...

Yorum

• salonda olamasakta kalbimiz ve dualarimiz seninle olacak once kemerleri 2 le ondan sonra dunya sampiyonlugu, daha sonra wba ibf wbo hepsini alirsin insallah sendeki yurek yeter
                        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• bu adam selçugun önünde nasıl duracakya

Yorum

• http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

• Ya ben anlamıyorum şimdi..
                              Maç saati için 3-4 ay bekliyorsun neredeyse, sonra maç başlıyor; daha birinci dakikanın içinde Selçuk adamı knock-out ediyor ve her şey orada bitiyor..
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya ben anlamıyorum şimdi..
                                Maç saati için 3-4 ay bekliyorsun neredeyse, sonra maç başlıyor; daha birinci dakikanın içinde Selçuk adamı knock-out ediyor ve her şey orada bitiyor..
                                kardeş bu maç senin beklediğin gibi olmayacak zor ve çetin bir maç olacak. rahat rahat koltuğuna yaslanıp doya doya 12 raundu izleyebileceksin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X