Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşın dediği doğru. Türkiye'de boks denilince sadece ağır siklet akla geliyor ama diğer sikletlerde, özellikle de Selçuk'un sikleti olan welterweight'te müthiş iyi boksörler var ve bunlar da çok iyi paralar kazanıyorlar.

Örneğin dünyanın en çok kazanan boksörü olan Oscar de la Hoya da son maçını Selçuk'un sikletinde yaptı. Kaybetmesine rağmen o civarda bir para aldı. Serveti de 1,5 milyar dolara ulaşmış zaten.

Tabi bu iş biraz reklam meselesi...
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Vay be, o kadar kazanildigini bilmiyordum. Insallah Selcuk da o büyük paralari kazanir. Bunu yürekten istiyoruz, yürekten.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gecen sene Selçuğun kılosunda ünvan macında kazanan boksör 100 mılyon dolar almıştı.
        Selçuğum bu parayı alır ve inşallah Trabzona fabrika açar.
        inşallah kardeş selçuk hakedecek allahın izniyle bu büyük işleri. en azından trabzonda yatırım yapmayan iş sahası açmayan iş adamlarımıza büyük bir ders olur . böylelikle de fabrikada açar allahın izniyle.
        En son Volkan061 tarafından düzenlendi; 23.03.2009, 09:15.

Yorum

• dualarımız onunla yumrukları demir olsun diyecemde zaten demir gibi vurduğu iniyor aşağa
          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• floyd mayweather vs oscar de la hoya karşılaşmasında 100 milyon dolardan fazla gelir elde edildi. Selçuk bu başarılara ulaşamaz. Selçuk sadece sıkletinde şampiyonluk alsın zaten ister istemez harika paralar kazanacaktır. Selçuk Said karşılaşmasından sonra çok büyük ihtimalle Andre Berto karşısına çıkacak.
            Murat Özgünhan

Yorum

• Özgünhan, Selçuk'un kendi sikletinde şampiyon olabileceğini söylüyorsun, o zaman niçin ulaşamasın ki bu başarılara?

Senin uzmanlığına güvenerek samimi olarak soruyorum?

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak ozgunhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                floyd mayweather vs oscar de la hoya karşılaşmasında 100 milyon dolardan fazla gelir elde edildi. Selçuk bu başarılara ulaşamaz. Selçuk sadece sıkletinde şampiyonluk alsın zaten ister istemez harika paralar kazanacaktır. Selçuk Said karşılaşmasından sonra çok büyük ihtimalle Andre Berto karşısına çıkacak.
                floyd mayweather vs oscar de la hoya, Selcuk'un sikletinde degiller mi? Eger Selcuk'un sikletinde iseler ve o büyük paralari kazaniyorlarsa Selcuk da zamani gelince o basamaklara kadar geldiginde o da bu paralari kazanabilir. Eger Selcuk onlarin sikletinde degil ise ve Selcuk'un sikletinde o kadar büyük paralar kazanilamiyor ise bilemeyecegim.
                Bu konuda bizleri detayli sekilde aydinlatirsan seviniriz kardesim.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Sanırım yorumu yapan arkadaş ( Özgühan ) anlatmak istediği şeyi tam olarak ifade edememiş.Diğer arkadaşlarda yanlış anlamış.
                  İşin maddi kısmı tamamen reyting ile alkalıdır , bir boksörü nekadar çok kişi tanır ve izlerse yaptığı müsabalardan oakadar fazla kazanır..Çünkü televizyon kanalları müsabakayı yayınlamak için birbirleriyle yarışırlar buda boksörün daha fazla kazanması demektir.
                  Gün gelir Selçuk Dünya şampiyonu olur ve sonrasında kemerini uzun süre kaptırmazsa çoğu insana hayal olan paralarıda kazanır.
                  Ama şuanlık düşünülen tek şey Selçuğun başarısıdır para zaten kendiliğinden gelir..
                  selamlar....
                  En son Yalçın1461 tarafından düzenlendi; 24.03.2009, 03:26.
                  http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

• Geç cevap verdiğim için çok özür dilerim çünkü sizin yorumlarınızdan ancak sayfaya girdiğim zaman haberdar olabiliyorum. Yalçın zaten söylemiş, bu büyük paraları kazanmak reyting ile alakalıdır ve bu paralara ulaşılması gerçekten çok zor. Fakat yazımda Selçuk zaten harika paralar kazanacaktır diye bir bölüm var, bu bölümün yazının başlangıcıyla kopukluklar içerdiğini düşünüyorum ve yazımın net anlaşılmaması bu durumdan kaynaklanıyor. Selçuk Aydın'ın başarılı olmasını hepimiz çok istiyoruz. Ben daha önce Selçuk Aydın'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin yetiştirmiş olduğu en büyük boksör olduğunu belirtmiş, ve bu konuda haklı olduğumu defalarca görmüştüm. Amatör kariyeri tartışmaya bile açılmayacak derecede muazzam olan Selçuk, artık Said engelinide aşarsa çok çok büyük bir ihtimalle final karşılaşmasına Andre Berto karşısında çıkacak. Said karşılaşması eleme karşılaşması diye düşünüyorum fakat bir ihtimal olmayabilirde bu konuda Yalçın Aydın bizleri aydınlatacaktır çünkü Selçuk kiminle karşılaşacak tarih belli rakip belli değil. won 17 (KO 14) + lost 0 (KO 0) + drawn 0 = 17 KO% 82.35 buda Selçuk Aydın'ın harika performansını işaret eden istatistikleri. Sorularınız olursa vaktim elverdiğince cevap vermek isterim. Elbette Yalçın Aydın zaten devamlı burada ve değerli arkadaşım Can Basten'de burada.
                    En son ozgunhan tarafından düzenlendi; 24.03.2009, 17:40.
                    Murat Özgünhan

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşın dediği doğru. Türkiye'de boks denilince sadece ağır siklet akla geliyor ama diğer sikletlerde, özellikle de Selçuk'un sikleti olan welterweight'te müthiş iyi boksörler var ve bunlar da çok iyi paralar kazanıyorlar.

Örneğin dünyanın en çok kazanan boksörü olan Oscar de la Hoya da son maçını Selçuk'un sikletinde yaptı. Kaybetmesine rağmen o civarda bir para aldı. Serveti de 1,5 milyar dolara ulaşmış zaten.

Tabi bu iş biraz reklam meselesi...
                      Evet bu rakam dogru bende onu kastedmistim.Oscar de la hoya macboyu sadece savunma yapmisti maci seyrettim.

Yorum

• Kazansın yani çok kazansın bu işlerden sevinirim ben. Yalnız benim sorunum maçlarını bir türlü yakalayamamdan
                        Tam başlıyo dendi,içeri gittim geldim,maç bitmiş
                        Hep ilk raunt hep nakavt
                        Selamlar kendisine

Yorum

• Eee boşu boşuna Mini Tyson demiyorlar. Daha 17 karşılaşmasında 5 ilk raunt nakavt'ı var bu rakamlar bana gerçekten Tyson'ı hatırlatıyor. Selçuk Aydın için tek endişem Margarito gibi devamlı atak boks yapan isimler karşısında kondüsyon sorunu yaşayıp yaşamayacağıdır. Selçuk çok büyük bir ihtimalle Welter'deki en sert yumruklara sahip. Selçuk Aydın'ın belindeki Wbc ( Dünya Boks Konseyi ) kemeri ise tüm zamanların en popüler kemeridir. Muhammed Ali ile özdeşleşip Mike Tyson ile popülerliğini arttırmıştır. Çokta yakışmış Selçuk Aydın'a. Umarım yeni kemeri fotoğraftaki kıtalararası kemer değilde Dünya şampiyonluk kemeri olur. Benim bir hayalimde Selçuk Aydın'ın undisputed, yani tartışmasız şampiyon olması. Bunun içinde 4 büyük federasyondan en az 3 tanesinin kemerini alması gerekiyor. Selçuk şimdilik Wbc kemeri için mücadele ediyor. Benim beklentim Wba ve Ibf kemerlerinide kazanması. Yolun açık olsun Selçuk Aydın.
                          En son ozgunhan tarafından düzenlendi; 24.03.2009, 15:21.
                          Murat Özgünhan

Yorum

• bugün gamezerde bilardo oynarken arabistandaki kişilerle konuşurken tabi ingilizce yi iyi biliyorlar. ve konu selçuk aydından açıldı. avrupanın spor kanalı auro sporttan selçuk aydını takip ediyorlar. ve dedikleri kelimeler şampiyon (mini tyson) selçuk aydın diyorlar. siteden takip ediyorlar selçuğu. arapların bile selçuğa ilgisi var gerçekten şaşırdım.

Yorum

• İlk olarak ozgunhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim bir hayalimde Selçuk Aydın'ın undisputed, yani tartışmasız şampiyon olması. Bunun içinde 4 büyük federasyondan en az 3 tanesinin kemerini alması gerekiyor. Selçuk şimdilik Wbc kemeri için mücadele ediyor. Benim beklentim Wba ve Ibf kemerlerinide kazanması. Yolun açık olsun Selçuk Aydın.
                              WBC Berto'da, WBA Shane Mosley'de, IBF Joshua Clottey'de, WBO ise Miguel Cotto'da.

En prestijli kemer WBC olsa da, sanırım şu anki şampiyonların en iyisi Mosley'dir, değil mi Özgünhan?

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• bence Miguel Cotto dur

Yorum

Yükleniyor...
                                X