Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Muharrem Usta TRT Spor - Stadyum'un Konuğu Oldu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen millete puşt muşt diyeceğine önce bir dön, kendine bak, memleketinden diye beceriksiz bir insanı her seferinde nasıl da savunabiliyorum sorusunu sor. Ondan sonra gel burada insanlara akıl ver.
    Benim birini savunduğumu ortaya çıkar 10 senelik üyeliğimi iptal edip banka hesabına bin tl gönderecem.
    Ispat edemezsen gözündeki gözlükleri çıkarıp dünyayı net göreceğinin garantisini veriyor musun bana yoksa işkembeden sallayıp laf olsun torba dolsun misali laf dalaşına mı girmek istiyorsun.
    Sana şimdi şucusun desem hoş karşılarmısın beni.

Yorum

• [MENTION=35855]jairzinho[/MENTION] arkadaşım başkana bu akşamki konulardan değilde önceki transferler üzerinden vurmak istiyorsan Muharrem usta başlığına git. Şimdi Muhammet Demir'in ne alakası var konu ile. Başkan da farkında hatta Suk ibanez ve onazinin de hatalı transfer olduğunu ima etti.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Programın tamamını izledim.Açıklamaları tatmin edici.Hemen hemen birçok konuya çok net cevaplarla açıklık getirdi.Başkanın çıkıp bir televizyon pogramında sorulan sorulara net bir şekilde cevap vermesi şeffaflık açısından çok önemli.Tabiki kulüp sitesinden yapılan açıklamalar da önemli fakat televizyon programında konuşması olayların netliğe kavuşması bakımından daha önemli diye düşünüyorum.

Özellikle Ekici konusunda bizde adına medya denen güruhun,olayı abartması net şekilde ortaya çıktı.
        Başkan bu meselede kendine göre haklı.Fakat başkaları bunu kendi anlamak istediği gibi anlayabilir.

Son olarak;herşeye rağmen başkanın başarı bahsinde bu kadar net konuşması çok yanlış.Bazen insan herhangi bir konuda elinden geleni yapar fakat insan her zaman istediği sonucu elde edemez.Hayat bir matematik işlemi değil.

NOT:Bir kulüp başkanın bir televizyon kanalında sorulan sorulara böyle içtenlikle cevap vermesi Türkiye'de görülmemiş olay.Yakın bir zamanda TFF Başkanı'na bir televizyon kanalında soru soruyorlar;TFF Başkanı sorulan sorulara öyle cevaplar veriyor ki insanları hayrette bırakıyor.Soru soranlar bak görüyor musun,herşey yolundaymış diye şaşırıyorlar.TFF Başkanı öyle cevaplar veriyor ki,sanki Türk futbolunda herşey güllük güllistanlık.İnsanların aklıyla alay ediyorlar.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başkana bakıyorum: tv de sürekli gergin.soru soranı dinlemeyi beklemeden hemen bir cevap verme telaşı.ekrana bakıp kıravatı düzeltme vs

özetle başkan bana samimi gelmiyor.
          Hacı amca senmisin? ( Hacı ekici mehmet in babası)
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Tahminim 8 no için Tolgay 10 için Silili Stoper için bir yıldız oyuncu birde 6 no için Musa alınır.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• başkan bu gece yerel basına sponsoru söylicez dedi değil mi ben yanlış anlamadım ?

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolgay olduğuna eminim, olcayla alakası yok.
                Eminsiniz neye dayanarak?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim birini savunduğumu ortaya çıkar 10 senelik üyeliğimi iptal edip banka hesabına bin tl gönderecem.
                  Ispat edemezsen gözündeki gözlükleri çıkarıp dünyayı net göreceğinin garantisini veriyor musun bana yoksa işkembeden sallayıp laf olsun torba dolsun misali laf dalaşına mı girmek istiyorsun.
                  Sana şimdi şucusun desem hoş karşılarmısın beni.
                  Lütfen şimdi bu konuya girmeyelim, zararlısı sen çıkarsın. Konya maçı başlığında yazdığın Sefa mesajı bile aslında iho için yazılmıştır. Sadece kulağı düz değil de tersten tutmuşsun.

Yoksa senin hesabını kapatmandan banane. Ama bence tavrın komik görünüyor. Çünkü İHO başkanken olan tutumunu da hatırlıyoruz, şimdikini de görüyoruz. Çoğul diyorum çünkü benzer şikayetleri birçok kişiden okuyoruz. Ha bana kalırsa istediğini desteklemende hiçbir zarar yok ama dediğim gibi sıkıntı tavır ve yaklaşımında.

Yorum

usta : trabzonspor 1 lira zarara uğramayacak

geçen sezon devre arası 2.75 milyon avroya alınan muhammet demir nerde?

bu sezon tam 15 milyon avro bonservise harcandı.sonuç? ligin alt sıralarında takılmaya devam
                    Oyle demedi. Yanlis anladin veya soruyu kacirdin sanirim.
                    M. Ekici transferinde 1 tl bile zarar etmedi Trabzonspor dedi.
                    En son worldmaster tarafından düzenlendi; 26.01.2017, 21:23.
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

başkana bakıyorum: tv de sürekli gergin.soru soranı dinlemeyi beklemeden hemen bir cevap verme telaşı.ekrana bakıp kıravatı düzeltme vs

özetle başkan bana samimi gelmiyor.
                      Insanlarin tikleri olabilir. Ben de surekli garip sesler cikaririm durup dururken veya omzumu duzeltip dururum. Ekran karsisinda olmakla veya rahat olmamakla ilgisi yok.
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Tolgay Tolgay diyoruz da, Veli Kavlak+Ömer Şişmanoğlu olmasın o?
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak kadriviv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanın dediği "zarar görmicez" lafının açıklaması şu: sene sonunda fenere imza atarsa, hakkı olandan daha önce görüştüğünü kanatlarım ve tazminatı söke söke alırım...
                          Bana en mantıklısı bu geldi Ekici konusunda
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• büyük ihtimal stad sponsoru medical park olcak gibi gözüküyo.. istanbul takımları 10 senelik yaparken bizim 5 sene. isim hakkını 5 sene kiralamak çok iyi bunu da ancak kendi özel şirketi yapabilirdi bu kötü günde

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lütfen şimdi bu konuya girmeyelim, zararlısı sen çıkarsın. Konya maçı başlığında yazdığın Sefa mesajı bile aslında iho için yazılmıştır. Sadece kulağı düz değil de tersten tutmuşsun.

Yoksa senin hesabını kapatmandan banane. Ama bence tavrın komik görünüyor. Çünkü İHO başkanken olan tutumunu da hatırlıyoruz, şimdikini de görüyoruz. Çoğul diyorum çünkü benzer şikayetleri birçok kişiden okuyoruz. Ha bana kalırsa istediğini desteklemende hiçbir zarar yok ama dediğim gibi sıkıntı tavır ve yaklaşımında.
                              Sefa "bile" attı dediğim için Iho'cu olduk kendisini çağrıştırdık yani.
                              Türkçe'n zayıfsa bana niye sarıyorsun birader benim kabahatim ne.
                              İHO döneminde transferler şakır şakır gelirken benim bir tane havalı yorumum yok, gelmem o tufalara yani.
                              Ama yağmur gibi yağan transferlere şak şak yapan güruh bugün kalkmış ben ve benim gibi bir kaç eleştiri getireni ihocu olmakla suçluyor.
                              Aynı hükümeti eleştirenleri fetöcusun yaftası vurdukları gibi.
                              Meseleyi şahsi problem haline getirip basite indirgemeye gerek yok, Zoru olan adam olacak özelden derdini anlatacak.
                              Kardeş yaşını başını bilmem kardeş diye hitap ediyorum kusura bakma, bir zamanlar birilerini Savunduğumuz gibi eleştirmesinide bildik aynı şimdi destek verip eleştirdiğimiz gibi.
                              Kimse üzerine vazife almasın kardeşim burası kimsenin babasının borusunun öteceği mekân değil herkes dilediği gibi eleştiri getirebilir.

Yorum

• karabüke bakıyorum. 200 bin avro bonservis harcamış.taş gibi takım yaratılmış.aynı puandasın.vede bu karabükü ilk yarıda hakemler doğramış.

peki sen ne yapmışsın? 15 milyon avro bonservis harcamışsın.oyuncu maaşların karabük ün iki katı en az.sonuç?karabükle aynı puandasın.

hani nerde proje mali disiplin ??? transferle vizyon la taraftarı kandırmaya devam.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X