Bu bir firsat hem takim hem taraftar için eminim futbolcular özellikle geçen yili da düşünerek çok iyi oynayip yeneceklerdir ve taraftar deplasman nasil olurmuş tüm bizansa(istanbula) göstermeli ve göstercektir de tipki 3-0 geyseyi yendiğimiz maç gibi olur inşallah gidenlere de helal olsun 11:10 bletler biter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul Galatasaray Maç Org. | ARENA'da Zafere Tanıklık Ettik!
Daraltma
X
-
İlk olarak mutluhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bir arkadaşımla beraber maçta olacağım inşallah. BMN etkinliğine katılabiliriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUçak biletimi aldım, passoligimi uzatıp bakiye yükledim. Bilet satın alma konusunda acaba sıkıntı çıkar mı? 13de çıkıyorsa tahminen kaça kadar satışta olur biletler? Ve hangi tribünden alınacak?
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Arkadaşlar, stada bireysel gidiş mümkün değil. Tüm biletli taraftarlar Merter'de, Emniyet'in bize gösterdiği güvenli noktada toplanmak zorunda!
Biz BMN olarak bir lokasyonda toplanıp, daha sonra Merter Metro Durağı'na geçeceğiz!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizlerle tanışmak o gün nasip olacak. Maça giriş yapmadan 1-2 saat önce toplanılsa güzel olur aslındaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük maçında stattaydım cezalı mıyım şimdi ben ? Bilen varsa cevaplayabilir mi ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece üst kattaki taraftar cezalı dendi... Bilet çıktığında bilet alımı yapabiliyorsanız ceza yok demektir.. Neyse bilet alım saatini bekleyelim bi belki de alabilirim.
2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
İlk olarak Emirhan TOPCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu yakasından Merter'e geçecek arkadaşlar varmı? Bi noktada buluşup beraber geçelim diyorum.bu arada yiğit dostum benide ekleyebilirsinTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum