Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul Galatasaray Maç Org. | ARENA'da Zafere Tanıklık Ettik!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu bir firsat hem takim hem taraftar için eminim futbolcular özellikle geçen yili da düşünerek çok iyi oynayip yeneceklerdir ve taraftar deplasman nasil olurmuş tüm bizansa(istanbula) göstermeli ve göstercektir de tipki 3-0 geyseyi yendiğimiz maç gibi olur inşallah gidenlere de helal olsun 11:10 bletler biter
    Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

İlk olarak mutluhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de bir arkadaşımla beraber maçta olacağım inşallah. BMN etkinliğine katılabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Çok memnun oluruz
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Kulup organızasyon açıklamıs.Bız 2 arkadas beraber gidecektık.Merter bıze çok ters.2 kısı kendımız gıtsek stada almayacaklarmı

Yorum

Uçak biletimi aldım, passoligimi uzatıp bakiye yükledim. Bilet satın alma konusunda acaba sıkıntı çıkar mı? 13de çıkıyorsa tahminen kaça kadar satışta olur biletler? Ve hangi tribünden alınacak?
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uçak biletimi aldım, passoligimi uzatıp bakiye yükledim. Bilet satın alma konusunda acaba sıkıntı çıkar mı? 13de çıkıyorsa tahminen kaça kadar satışta olur biletler? Ve hangi tribünden alınacak?
            Gunaydin, valla eskiden olsa 13:05 de biter derdim ama şimdi bi yarım saat sürer heralde bitmesi. Tahminim bu. Uzun yıllardır derbi deplasman olmuyordu 2bin kişi de hiç bir şey değil. Yer konusu da misafir diye açarlar pasoligden orayı takip etmek lazım.

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Arkadaşlar, stada bireysel gidiş mümkün değil. Tüm biletli taraftarlar Merter'de, Emniyet'in bize gösterdiği güvenli noktada toplanmak zorunda!

Biz BMN olarak bir lokasyonda toplanıp, daha sonra Merter Metro Durağı'na geçeceğiz!
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Abi çok istiyorum gelmeyi. Öyle bir zamana denk geldi ki. Hadi işten erken kaçsak dahi...
                Ne bileyim...
                Hamiş

Yorum

Sizlerle tanışmak o gün nasip olacak. Maça giriş yapmadan 1-2 saat önce toplanılsa güzel olur aslında
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sizlerle tanışmak o gün nasip olacak. Maça giriş yapmadan 1-2 saat önce toplanılsa güzel olur aslında
                    Takipte kalın. O günün programını açıklayacağız...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Karabük maçında stattaydım cezalı mıyım şimdi ben ? Bilen varsa cevaplayabilir mi ?
                      2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karabük maçında stattaydım cezalı mıyım şimdi ben ? Bilen varsa cevaplayabilir mi ?
                        Sadece üst kattaki taraftar cezalı dendi... Bilet çıktığında bilet alımı yapabiliyorsanız ceza yok demektir.
                        Ayağa KALK!

Yorum

Anadolu yakasından Merter'e geçecek arkadaşlar varmı? Bi noktada buluşup beraber geçelim diyorum.bu arada yiğit dostum benide ekleyebilirsin

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadece üst kattaki taraftar cezalı dendi... Bilet çıktığında bilet alımı yapabiliyorsanız ceza yok demektir.
                            Üst kattaydım Yiğit abi. Şansa bak yaa . Neyse bilet alım saatini bekleyelim bi belki de alabilirim.
                            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

İlk olarak Emirhan TOPCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anadolu yakasından Merter'e geçecek arkadaşlar varmı? Bi noktada buluşup beraber geçelim diyorum.bu arada yiğit dostum benide ekleyebilirsin
                              En mantıklısı abi Altunizade veya kadıköyden metrobüsle Mertere geçmek. Kadıköyde toplanıp gidebiliriz isterseniz ?
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Tamam bana uyar Berkan kardeşim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X