Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul Galatasaray Maç Org. | ARENA'da Zafere Tanıklık Ettik!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak, yıllardır deplasmana gitmiyoruz. Metroyla gitmeye kalkarsan mecburen gsliler ile muhatap oluyorsun. En son 1461'in kupa maçı için gitmiştik. 8-10 kişi onlarca gslinin arasında gittik stada... Bir şey oldu mu? Hayır. Ama o zamanlar ortam daha yumuşaktı... Şimdi o dönemki gibi değil.

Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum ama belli de olmaz.
    Teşekkür ederim giriş bir şekilde hallolur diye düşünüyorum emniyet bi tedbir alır diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum yanılıyor muyum. Asıl kafamı kurcalayan deplasman tribününde kadınlar ne kadar oluyor yani abes bi durum mudur?

Yorum

Bilet organizasyonunu kulüp üstlenmiş derken?

Passolig sitesinden satılmayacak mı?

Yorum

İlk olarak Burak TOSUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teşekkür ederim giriş bir şekilde hallolur diye düşünüyorum emniyet bi tedbir alır diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum yanılıyor muyum. Asıl kafamı kurcalayan deplasman tribününde kadınlar ne kadar oluyor yani abes bi durum mudur?
        Bizim tribünde yukarılara oturursan sıkıntı olmaz.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilet organizasyonunu kulüp üstlenmiş derken?

Passolig sitesinden satılmayacak mı?
          Detay ilk başlıkta var. Kulübün açıkladığı kadarını biliyoruz Çağdaş...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Passo ligi protesto etmesem butun olumsuzluklara ragmen seneler sonra bir gaysey deplasmani kacmazdi gelirdim..
            Abi ne protestosu Allah aşkına ?
            Hamiş

Yorum

Detay ilk başlıkta var. Kulübün açıkladığı kadarını biliyoruz Çağdaş...
              Peki birşey daha soracağım.

Daha önce başıma gelmediğinden bilmiyorum Karabükspor maçına giden taraftarımız cezalı ben Karabük macına bilet almıstım fakat giriş yapmamıştım stadyuma acaba bunda bir durum var mıdır tam emin olamadım.

Beni de yaz Yiğit

Yorum

Ayağınıza sağlık, gerçekten uzun zaman olmuştu.

Yorum

Birisi ne yapmam gerektiğini lütfen söylesin...

Karabuk maçında zerre kufur etmedım..Hatta edenlerle tartıştım bile

Ben bu maça nasıl gırıcem??

Yorum

İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birisi ne yapmam gerektiğini lütfen söylesin...

Karabuk maçında zerre kufur etmedım..Hatta edenlerle tartıştım bile

Ben bu maça nasıl gırıcem??
                    Maalesef imkansız.

Yorum

Daha önce başıma gelmediğinden bilmiyorum Karabükspor maçına giden taraftarımız cezalı ben Karabük macına bilet almıstım fakat giriş yapmamıştım stadyuma acaba bunda bir durum var mıdır tam emin olamadım.

Beni de yaz Yiğit
                      Valla bu geçenlerde benim de aklıma geldi. Hatta bunu avukat arkadaşımız [MENTION=23333]Furkan Dündar[/MENTION] 'a sordum. Ama emsal durum yok sanırım... Böyle bir durumda dava hakkı doğar ki bu da emsal olur
                      Ayağa KALK!

Yorum

Bıletlerın yarısı Trabzondan yarısı Istanbuldan satılacak herhalde dıyecem ama passolıg varken nasıl ayarlayacaklar bılmıyorum

Yorum

Valla bu geçenlerde benim de aklıma geldi. Hatta bunu avukat arkadaşımız @Furkan Dündar 'a sordum. Ama emsal durum yok sanırım... Böyle bir durumda dava hakkı doğar ki bu da emsal olur
                          Tribüne alınmayan gruptandık arkadaşımla beraber biletimiz olmasına rağmen. Bu konuda yasal hakkımız durmasına rağmen bizleri neden içeri almadıkları konusunu hala anlayamadım.

Burası Türkiyeyse bütün bilet yüklü olan tc kimlikleri giriş yapsın yapmasın cezalı kategorisine sokarlar

Yorum

İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bıletlerın yarısı Trabzondan yarısı Istanbuldan satılacak herhalde dıyecem ama passolıg varken nasıl ayarlayacaklar bılmıyorum
                            Trabzondan kimse takım bu haldeyken buraya gelmez, kaldı ki çevre illerden bile gelmez.

Yorum

Hayda Gündüz ders çalışıp akşamına da sakin sakin maçımı izleyecektim ben , süpriz oldu

Beni de yazın Sizle de tanışmış oluruz bu vesileyle .

Yorum

Beni de yaz Yiğit
                                Karabük maçında stada girmediyseniz, bu maça da ceza nedeniyle stada girmeniz engelleniyorsa Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurmalısınız. Yalnız stada girip girmediğinizin ya staddan, ya da pasolig'ten ispatlanması gerekiyor.O konuda resmi bir tutanak veya yazı alırsanız başvurunuz sonuçlanır. Yalnız maç 3 gün sonra olduğu için bu sürede karar çıkması imkansızdır.
                                En son oflubektas tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 15:39.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X