İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul Galatasaray Maç Org. | ARENA'da Zafere Tanıklık Ettik!
Daraltma
X
-
İlk olarak Burak TOSUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim giriş bir şekilde hallolur diye düşünüyorum emniyet bi tedbir alır diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum yanılıyor muyum. Asıl kafamı kurcalayan deplasman tribününde kadınlar ne kadar oluyor yani abes bi durum mudur?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilet organizasyonunu kulüp üstlenmiş derken?
Passolig sitesinden satılmayacak mı?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePasso ligi protesto etmesem butun olumsuzluklara ragmen seneler sonra bir gaysey deplasmani kacmazdi gelirdim..Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDetay ilk başlıkta var. Kulübün açıkladığı kadarını biliyoruz Çağdaş...
Daha önce başıma gelmediğinden bilmiyorum Karabükspor maçına giden taraftarımız cezalı ben Karabük macına bilet almıstım fakat giriş yapmamıştım stadyuma acaba bunda bir durum var mıdır tam emin olamadım.
Beni de yaz Yiğit
Yorum
-
İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirisi ne yapmam gerektiğini lütfen söylesin...
Karabuk maçında zerre kufur etmedım..Hatta edenlerle tartıştım bile
Ben bu maça nasıl gırıcem??
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki birşey daha soracağım.
Daha önce başıma gelmediğinden bilmiyorum Karabükspor maçına giden taraftarımız cezalı ben Karabük macına bilet almıstım fakat giriş yapmamıştım stadyuma acaba bunda bir durum var mıdır tam emin olamadım.
Beni de yaz YiğitForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bu geçenlerde benim de aklıma geldi. Hatta bunu avukat arkadaşımız @Furkan Dündar 'a sordum. Ama emsal durum yok sanırım... Böyle bir durumda dava hakkı doğar ki bu da emsal olur
Burası Türkiyeyse bütün bilet yüklü olan tc kimlikleri giriş yapsın yapmasın cezalı kategorisine sokarlar
Yorum
-
İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıletlerın yarısı Trabzondan yarısı Istanbuldan satılacak herhalde dıyecem ama passolıg varken nasıl ayarlayacaklar bılmıyorum
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki birşey daha soracağım.
Beni de yaz YiğitEn son oflubektas tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 15:39.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum