Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul Kahvaltı Org. | Boğaziçi Yaşam Merkezi Üsküdar | Fotoğraflar: Syf 8

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cumartesi Istanbul'da hastanelerde kızımın kontrolleri ile kosturduk hem yorulduk hem biraz sıkıntılı idi. O yorgunluk ve moral bozuklugu ile eşim gelmek istemedi. Mekana girince o sıcak ortam kendini hemen belli etti. Kahvaltı ve Kahvaltı esnasında ayak üstü sohbetler, kaynaşma güzeldi.Aksal abinin sohbetini özlemişim. Şansa yan yana oturduk ve uzunca sohbet ettik. Engin arkadaşımızın filmi gerçekten güzeldi. Emeğine sağlık. Başarıların devamını dilerim. Melih kardeşimin ve kemenceci arkadaşimizin müzik ziyafeti tek kelime ile harika idi. Hem huzunlendirdiler hem de costurdular. Kızımın şiiri renk kattı ise ne mutlu bize. Herşeyi ile harika bir gündü. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür. Günün sonunda eşim iyi ki gelmişim çok güzeldi dedi. Not: tanışmak istedigim arkadaşlar vardi yine tanisamadim Bir de Faruk hocamla fazla sohbet edemedik. Bunlar benim adıma eksiler...
    En son Hüseyin Bağdat tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 11:38.
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Cocugun rahatsizligindan dolayi katilamadim en yakin zamanda tekrar etmek sart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ankara'dan geldim ben de, organizasyon her açıdan çok keyifliydi. Emeği geçenlerin eline sağlık, çok teşekkürler.

[MENTION=16697]Hüseyin Bağdat[/MENTION], abi Ankara deplasmanına gelirseniz mutlaka görüşürüz bu sefer
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• FOTOĞRAFLAR

Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).

Fotoğraflara bakınca bile görünüyor orada olmaktan, arkadaşlarıyla görüşmekten herkesin ne kadar mutlu olduğu.
          En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 13:14.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Benimde çekmiş olduğum videolar mevcut. onları da gün içinde burada paylaşmayı düşünüyorum. Son derece güzel bir gündü. Ancak ; Halısahaya dün katılamadım inşallah bundan sonraki tüm etkinliklere katılırım.

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cocugun rahatsizligindan dolayi katilamadim en yakin zamanda tekrar etmek sart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Geçmiş olsun Umut. Gözlerimiz seni aradı valla...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• CwmJ9hPXUAEr-Tn.jpg
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ne çok şey kaçırmışız

yiğit canım çıkolatalı ekmek çekti arkadaş ne haşin yedin onu oyle
                  ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Yine güzel organizasyon oldu. Kahvaltı, belgesel ,şiir, müzik, sohbet her şey vardı. Engin kardeşimizin belgesel gösterimi ve Hüseyin kardeşimizin kızının okumuş olduğu şiir bizleri duygulandırdı. Sanatçı dostlarımızın müzik ziyafeti ile neşelendik. Bu organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

FOTOĞRAFLAR

Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).

Fotoğraflara bakınca bile görünüyor orada olmaktan, arkadaşlarıyla görüşmekten herkesin ne kadar mutlu olduğu.
                      Burak Merhaba,

Bu resımlerı nasıl ındırebılırız??

Yorum

• Gelen herkese çok teşekkür ederim..

Gerçekten çok güzel insanların olduğu bir ortam..Trabzonspor ortaka paydasını paylaşan boyle guzel ınsanların olması geleceğe dair umutlarını artırıyor insanın..

Ne dıyelım..Hep varolun..En kotu gunumuz boyle olsun

Yorum

• arkadaşlar dünkü organizasyon için herkese teşekkürler.

valla gayet güzeldi. keyif aldım ben.

sadece bi dahakine çay servislerini biraz daha sıkı tutturalım ya. son bardağımı 3 ayrı termostan sızdırarak doldurdum

selamlar sevgiler
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• tebrikler arkadaşlae emeğinize sağlık güzel iş çıkadınız katılan tüm arkadaşları kutluyorum
                            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne çok şey kaçırmışız

yiğit canım çıkolatalı ekmek çekti arkadaş ne haşin yedin onu oyle
                              Kısa zamanda verimli bir kahvaltı yapmaya çalıştım

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar dünkü organizasyon için herkese teşekkürler.

valla gayet güzeldi. keyif aldım ben.

sadece bi dahakine çay servislerini biraz daha sıkı tutturalım ya. son bardağımı 3 ayrı termostan sızdırarak doldurdum

selamlar sevgiler
                              En güzeli damıtılanı değil miydi zaten yahu?
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Horon ettuk, yok mu videolar ?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X