Belgesel ve müzik dinletisi çok iyiydi. Melih Kahveci kardeşimizi de tanımış oldum. Yanındaki kemençeci Metin Kurt da harikaydı. Kemençede gençler arasında bilindik-bilinmedik çok iyi isimler çıkıyor. (Tabi aynı oranda çalacakları türkü bulmaları imkansız )
Günün en güzel sahnesi ise şiir okuyan kızımızın hiç takılmadan 7-8 kıta şiiri bitirdikten sonra babasına koşarak sarılmasıydı.
Bir gün BMN ailesi ile birlikteydim ve inanın bir dakika sıkılmadım.
Kahvaltı, belgesel, dinleti ve ardından halı saha maçımız. İstanbulda, gerek eğitim gerek kültür seviyesinin üst düzey oldugu bir ortamda ve bunların saygı sevgi çerçevesi içinde yapılabilmesiyle bu kadar kaliteli insanlarla bir arada olmak mutluluk verici. Ailelerin bir arada olması, uzun süredir göremediğimiz abilerimizin aramızda olması, sürekli yeni kişilerin geldiği bir ortam olması tek kelimeyle harikaydı.
Bu ortamı sağlayan organizasyona gelen gelmek isteyen herkese teşekkürler.
Belgeselin sahibi Engin kardeşimizi tebrik ederim. Çalıştığı konu bıçak sırtında bir konu.Burada 70 kişiydik başka ortamda daha kalabalığa hitap edebilir. Nerede olunursa olunsun harcanan emeğe saygı göstermeliyiz. Sevmesekte saygı göstermeliyiz çünkü bizim değerimiz.
Melih ve Metin'e de teşekkürler güzel anlar için.Umarım güzel bir yer edinirler sektörde gönüllerine göre.
Son teşekkürü kendi ufak ama şiiri okurken yüreği büsbüyük olan kız çocugumuza gönderiyorum. Allah güzel bir ömür nasip etsin kendisine. Ailesine teşekkürler.
En son agahozlu tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 22:15.
BMN İstanbul Kahvaltı Org. | Boğaziçi Yaşam Merkezi Üsküdar | 6 Kasım 2016 - Pazar
Ben de epey uzun bir aradan sonra katılabildim BMN organizasyonuna. İyi ki de katılmışım. Ankara'dan Faruk gelmeseydi belki haberim bile olmayacaktı. Dolayısıyla ilk teşekkürüm Faruk Berber yeğenime. [emoji3]
Sonrasında organizasyonu düzenleyen genç kardeşlerime, şiir, belgesel, müzik ziyafeti sunan büyük-küçük tüm canlara teşekkürler.
Son kısımda Olcay ÇAKIR'ın kemençe resitalini çekmiştim, onun YouTube linkini paylaşayım.
arkadaşlar biz bir aileyiz ve bu ailenin bir parçası olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum... inşallah bu organizasyonların çok daha güzellerini beraberce yapacağız...
organizasyon için emek sarfeden bütün arkadaşlara, salonu yine bize ayarlayan her türlü zorluğa göğüs geren Bilgehan'a, tevazu örneği gösterip bize müzik ziyafeti çeken melih kahveci ve mesut kurt arkadaşlarımıza, büyük yönetmen engin türkyılmaz kardeşimize, kocaeli bmn'den Hüseyin arkadaşımızın şiir okuyan kızına (maaşallah) sonsuz teşekkürler... ayrıca kocaeliyi toplayıp gelen zekeriyya arkadaşımıza da bir koca teşekkür...
Mükemmel bir organizasyon oldu,organizasyonda emeği olandan katılan üyelerimize kadar,herkese teşekkür ederim bu pazar gününü keyifle geçirme imkanını sundukları için.
BordoMaviNet büyük bir aile.Uzundur görüşemediğimiz,yazılarını ilgiyle takip ettiğimiz abilerimizle görüşüp muhabbet etme keyfi çok farklı.
Dinletisi için Melih Kahveci ve Metin'e ayrıca teşekkür ederim kendi adıma.Çok güzel bir dinleti oldu.
Engin kardeşimin de emeklerine sağlık mükemmel bir iş koymuş ortaya.İzlerken duygulandım resmen,doğamız bizimdir..
Kahvaltımızda bulunup ulusal ve yerel medyada sesimiz olan abilerim de eksik olmasınlar.Şu gergin futbol ortamında onların fikirlerini dinlemek iyi geldi. Herkese çok teşekkür ederim tekrardan.
Tek söylemek istediğim şey şu; dün akşam Trabzonspor mağlup oldu ve biz bugün Trabzonspor çatısı altında tabiri caizse bir kültür-sanat etkinliği gerçekleştirdik. Hem de bunu aile ortamında yaptık.
Bunu yapabilen başka bir taraftar topluluğu var mı bilmiyorum ve sanmıyorum.
Hepinizin ayaklarına sağlık...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Böylesine güzel insanlar topluluğuna böylesi güzel bi organizasyon yakıştı beeee...
Emek sarfedenlere ve böyle bi organizasyona katılım gösteren herkeze sonsuz teşekkürler..
Engin Türkyılmaz ve Melih Kahveciye çıkmış oldukları bu zor yolculukta sonsuz başarılar dilerim....
En son fındıkoğlu tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 23:09.
İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Öncelikle tüm misafirlerimizin ayaklarına sağlık.
Özellikle de İzmit ekibini tebrik etmek lazım.
Bizlere Melih Kahveci gibi bir değeri bir dost olarak kazandırdıkları ve Mesut Kurt kardeşimiz ile birlikte bir konser düzenlememize vesile oldukları için teşekkürler.
Ayrıca Hüseyin Bağdat arkadaşımızın ilk okul 2.sınıfa giden kızının okuduğu şehit şiiri ödüllü Göz Yaşı Yolu belgeselinin yapımcısı ve yönetmeni Engin Türkyılmaz'ın sunumu ve belgesel gösterimi üzerine duygusal olarak bizi bambaşka yerlere götürdü.
Eskisiyle yenisiyle tüm dostları birarada görmek güzeldi.
Özetle kahvaltı karnımızı, belgesel asi ruhumuzu, şehit şiiri duygusal ruhumuzu, müzik de yüreğimizi doyurdu.
Sonrasındaki 1,30 saatlik tempolu ve çekişmeli halısaha maçı da işin kadayıfı oldu.
Salon ve kahvaltı için Bilgehan'a, organizasyonun fikir babası ve yapılabilmesi için çok çaba gösteren Cengiz Çubukçu'ya ayrı bir parantez açmak gerekir. İyi ki varsın BMN.
En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 23:57.
Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Katılamadığım için, şimdi fotoğraf, video ve yorumları görünce daha bir üzüldüm, [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] hocayla tanışma fırsatını da kaçırdık
Kısmet sonraki organizasyonlara artık inşallah.
BMN'nin ne kadar değerli bir oluşum olduğunu gösteriyor bu organizasyonlar. [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] [MENTION=3350]Cengiz Çubukcu[/MENTION] ve diğer tüm emeği geçenlere teşekkürler.
bu gün için bir teşekkür yazısı yazacağım
lakin bunun için bile çok çaba gösterdim yazdım yazdım sildim.
çünkü bu gün için o kadar dost emek harcadı ve iyi bir pazar geçirdik
şimdilik KOCA bir TEŞEKKÜR herkeze
Yorum