Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam daha yeni nişanlandı. Nişanlısı Trabzon'da Avrasya Üniversitesinde görev yapıyor düzenlerini kurmuşlar.
    Bir kongre üyesi olarak herşeyden önce bir insan için böyle çirkin şeyler ima etmek hiç doğru değil.
    Çirkin şeyler nedir arkadaşım aklı Bodrum'da partilerde kaldı falan mı yazdım. Trabzon'da çok kafasını işe öyle pek de verdiğini düşünmüyorum, dönem dönem de patlıyor bu. Umarım hedefe gider de hem haksız çıkarız, hem de yönetim yerini sağlamlaştırabilir
    En son Erkin tarafından düzenlendi; 31.05.2017, 21:09.
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• ne alakası var ya bodrum ugandadamı aklı kalcak adam uçakla gider gelir yaz geliyo sezonda bitiyo gider tatilini yapar bizde gidiyoz yapıyoz tatili amaç laf sokmakmı hocaya anlamadım? trde 3 hoca var 1 şenol 2 ersun 3 fatih sıralamda bu şekilde yabancı hoca iş yapmaz burda boşuna yırtınmayın

Yorum

• eskidendi o isler gecelim hersene hoca degistir o isler bitti.

Yorum

• Seneye Ersun'la devam edilmeli.. Bir de böylesini deneyelim bakalım.

Yorum

• Ersunla devam derim bende

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu verdiğin kaçıncı maç???

Yorum

• Bu maçı benim gibi seyreden adamla işimiz yok ! son 8 maç 2 mağlubiyet 1 galibiyet ve 5 beraberlikle ligi bitirip hala ne söyleyeceksin merak ediyorum.vakt-i zamanında gençlerbirliği'nin başında iken de Bursaspor'a 1-0 maçı kaybedip ligde tutunmalarına da seyirci mi kalmıştın acaba ?

Yorum

• Ndoye sahada olduğu sürece seni desteklemiyorum.

Yorum

• iyi ve kaliteli oyuncularla hücumcu bir takım kur ersun hocam
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bak Rodallega bugün yine attı futbolcuya takıntısı olan hocalardan nefret ediyorum. Al n'doye turşusunu kur

Yorum

• Şerefsiz şikecilere malzeme verip maçı seyreden hoca ile işimiz olmamalı.Bu maç bile yeter sebeptir gitmesi için..

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şerefsiz şikecilere malzeme verip maçı seyreden hoca ile işimiz olmamalı.Bu maç bile yeter sebeptir gitmesi için..
                          tamam seni getirelim başa adamda oyuncumu varda başarılı olacak

yazıcı kim
                          castillo kim
                          ndoye kim
                          rode kim
                          en iyimiz olcay bile şampiyonun yedeği idi.

bu orta vasat oyuncularla yapabileceğini yaptı adam.

yazdığın yorumda komik malzeme vermiş seyretmiş
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• kesinlikle gitmeli sabır gösterilecek hoca değil. kafasına göre takımla oynuyor futbolcuları küstürüyor. genç oyuncuların istediği hoca tipi dedik ama hala damdoylarla zaman geçiriyor. istemiyorum gitmeli bu takımdan ve lütfen artık devamlı git gel yapan hocalarla yola devam etmeyelim..
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• ne istifası aga.kovulmalı .net
                              TEKKEBALL

Yorum

• Yakışmadı resmen şikeci damgası yedik .

Yorum

Yükleniyor...
                                X