Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 33. sayfa okunmuyor

-34te düzeldi-

Yorum

• he şöyle ya ama iyi oldu dün olsaydı sağlam bir ceza yerdim çok ağır laflar hazırlamıştım

Yorum

• istifası beklenmemeli kovulmalı...
        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Resimlerle algı operasyonu yapıp insanları etkilemeye çalışanlar var Trabzonsporu yap boza çevirip işini görmeye çalışıyorlar bu tiplerin ne kadar Trabzonsporlu olduğu da tartışılır
          2011 den beri kovmadığımız hoca kalmadı süper transferlerde yaptık borç 90 milyondan 400 milyona nasıl çıktı sanıyorsunuz topçunun parasını vermeyen başkanlarla bu işler bu kadar olur
          kapısına kilit vurulma noktasına gelen bir kulübü adam ayağa kaldırmaya çalışıyor siz ersunu kov yumluyu kov eren derdiyok pkk lı onu alma akyazıyı açma nesiniz siz ya adaylığınızı koysaydınız ya
          Bırakın adam işini yapsın takım kötü ersunu kovmakla düzelecek mi zekiyi kovmakla bitecek mi yumluyu kovarsak şampiyon mu olacağız tek akıllı sizsiniz dimi sizin düşündüğünüzü başkası düşünemiyor herkes hain zaden başkan takımı küme düşürmek için geldi ersun azizle kanki bu mudur
          Ya gidin feneri tutun Trabzonspora daha çok hizmet edersiniz
          @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resimlerle algı operasyonu yapıp insanları etkilemeye çalışanlar var Trabzonsporu yap boza çevirip işini görmeye çalışıyorlar bu tiplerin ne kadar Trabzonsporlu olduğu da tartışılır
            2011 den beri kovmadığımız hoca kalmadı süper transferlerde yaptık borç 90 milyondan 400 milyona nasıl çıktı sanıyorsunuz topçunun parasını vermeyen başkanlarla bu işler bu kadar olur
            kapısına kilit vurulma noktasına gelen bir kulübü adam ayağa kaldırmaya çalışıyor siz ersunu kov yumluyu kov eren derdiyok pkk lı onu alma akyazıyı açma nesiniz siz ya adaylığınızı koysaydınız ya
            Bırakın adam işini yapsın takım kötü ersunu kovmakla düzelecek mi zekiyi kovmakla bitecek mi yumluyu kovarsak şampiyon mu olacağız tek akıllı sizsiniz dimi sizin düşündüğünüzü başkası düşünemiyor herkes hain zaden başkan takımı küme düşürmek için geldi ersun azizle kanki bu mudur
            Ya gidin feneri tutun Trabzonspora daha çok hizmet edersiniz
            kaptan zekiyi yumluyu kovmakla bile düzelmeyecek diyorsan tek akıllı biziz gibi duruyor kusura bakma ersunda zekide yumluda yönetimde kabahat bulmayan adamın Trabzonspor düşmanları gidin feneri tutun demeside çok ironik olmuş

Yorum

• Başkanınıda yanına alıp acil ya seçimle yada kendi rızasıyla gitmesi lazım çok bile dayandık

Yorum

• Anketin yapıldığı tarihten bugüne çok şey değişti. Bence aynı anket yeniden yapılmalı.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anketin yapıldığı tarihten bugüne çok şey değişti. Bence aynı anket yeniden yapılmalı.
                  takım küme düşmeden evete basmayacak arkadaşlarımız varken
                  yine %65-70 hayır çıkar

Yorum

• Kesinlikle istifa etmemeli. Sorun tek başına hoca da değil, yönetim de değil, futbolcular da değil, hakemler de değil, federasyon da değil. Sorun bu saydıklarımın hepsi ve yüzde olarak belki en azı Ersun hoca. Onun için devam. Ama sözde hakem hataları için yönetim artık sesini yükseltmeli...
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• trabzon merkezli haberlere göre dünkü maçtan sonra istifa etmiş ama muharrem usta tarafından kabul edilmemiş yönünde haberler var eğer doğru ise ersun yanal ipleri koparmış demektir.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kesinlikle istifa etmemeli. Sorun tek başına hoca da değil, yönetim de değil, futbolcular da değil, hakemler de değil, federasyon da değil. Sorun bu saydıklarımın hepsi ve yüzde olarak belki en azı Ersun hoca. Onun için devam. Ama sözde hakem hataları için yönetim artık sesini yükseltmeli...
                        Tabi. Katiliyorum.
                        Burdakilar hemen kolay yolunu seciyorlar.
                        "Önce Hoca.....Yeni Hoca gelirse...Taze kan mis...yok degisik system mis......mis mis..."!
                        Biz hic akilanmiyacagiz. Hep ayni szenario. Takim Kötüye gidince hemen Hoca, veja Yönetim Istifa!
                        Bu ne yahu.......!?
                        Aman Takima destek cikip. Morel verip......Yanlarina gidip....
                        Herseyi elestiriyoruz.......Ama gercekten Herseyi. Burdaki bazi Taraftarlarin sayesinden sogutular......Sagolun.....
                        Yeter be. Biraz da kendinizde sucu arayiniz......

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tabi. Katiliyorum.
                          Burdakilar hemen kolay yolunu seciyorlar.
                          "Önce Hoca.....Yeni Hoca gelirse...Taze kan mis...yok degisik system mis......mis mis..."!
                          Biz hic akilanmiyacagiz. Hep ayni szenario. Takim Kötüye gidince hemen Hoca, veja Yönetim Istifa!
                          Bu ne yahu.......!?
                          Aman Takima destek cikip. Morel verip......Yanlarina gidip....
                          Herseyi elestiriyoruz.......Ama gercekten Herseyi. Burdaki bazi Taraftarlarin sayesinden sogutular......Sagolun.....
                          Yeter be. Biraz da kendinizde sucu arayiniz......
                          çıkıp duran topları ben mi kullanayım ne yapayım ? 12 haftada 12 puan alıp 7 gol atan Liginin büyük takımlarından birinin hiç bir ülkede taraftarı bu sezonki Trabzonspor taraftarı kadar anlayışlı olamaz boş boş konuşup insanları suçlamayın burada da eleştiri yapamayacaksak anlamı ne daha
                          En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 28.11.2016, 18:16.

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            istifası beklenmemeli kovulmalı...
                            Ersun Yanal kovulmalı diyenler Trabzonspor un ödemesi gereken milyonları her halde kendileri ödeyecek.

Yorum

• Her yıl aynı hatalardan sıkıldık yeni gelecek hoca İle değişecek hiç bişey olmayacak bes yıldır olmadığı gibi
                              Kemence ve tulum Bordo İle Mavi gibidir Hiç ayrılamaz

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çıkıp duran topları ben mi kullanayım ne yapayım ? 12 haftada 12 puan alıp 7 gol atan Liginin büyük takımlarından birinin hiç bir ülkede taraftarı bu sezonki Trabzonspor taraftarı kadar anlayışlı olamaz boş boş konuşup insanları suçlamayın burada da eleştiri yapamayacaksak anlamı ne daha
                                **
                                Berbatov 61 kardeş merhaba;
                                bir yola girmişiz,aynı gemideyiz,
                                gemi 2-3 yıldır ciddi su alıyor,içimiz kan ağlıyor,
                                hafta sonlarımız sağlıklı geçmiyor,açık konuşmak gerekirse huzurumuz bozuldu,
                                bende başta futbolcular olmak üzere,teknik het-yete ve yönetime sitem ediyorum.
                                incitmeden,vurup kırmadan,
                                eğer böyle olsaydı,yıllardır
                                hoca değiştirdik,yönetim değiştirdik,oyuncu değiştirdik
                                başarılı olurduk,
                                yönetim transferde ciddi hatalar yapmıştır,doğrudur,
                                bu demek değildirki yönetimi değiştirelim,
                                oyuncu kalitesinin yetersiz olduğunu istanbul basını dahil,yönetim,hoca ,yerel basın,bizler görüyoruz,
                                ve dillendiriyoruz.
                                dün ersun hoca şunu söyledi,
                                yönetim,bizler ve futbolcular gelip geçici
                                kalıcı bizleriz.
                                bizim bizden başka dostumuz yok.
                                şu günlerde eskisinden daha fazla birbirimize kenetlenmemiz şart.
                                buradan birbirimize hakaret boyutunda rencide edici laflar yazmak,
                                düşmanlarımızı sevindirir.
                                dediğim gibi,
                                eleştiri mutlaka olacak,
                                kırmadan,dökmeden.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X