Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Çalhanoğlu Olayı...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan Çalhanoğlu Olayı...

Hakan Çalhanoğlu Türk kökenli futbolcuların yeni yıldızı. Şu an Bayern Leverkusen'de top koşturuyor ve ismi büyük klüplerle sık sık anılıyor.

2011 yılında Sadri Şener yönetimi o dönem 17 yaşında olan bu yıldız adayı ile ön protokol imzaladı. 100 bin euro kendisine 100 bin euro'da menejeriyle ödemek üzere analşatı. İmzalanan protokole de tarafların sözleşmeden cayması halinde 1 milyon euroluk bir ceza maddesi eklendi. Çalhanoğlu'nun parası hemen ödendi , menejerinin parası ise transfer gerçekleşmediği için ödenmedi. Hatta menejer gerçekleşmeyen bu transfern parasını almak için klübümüzü mahkemeye verdi.

Hakan Çalhanoğlu 2012 'de Karlsruhe ile sözleşme yeniledi. Ve daha sonra Hamburg'a en sonunda da Bayern Leverkusen'e gitti.

Trabzonspor Klübü'de sözleşmeşartlarına uyulmadığı için Hakan Çalhanoğlu'nu mahkemeye verdi. Buna göre 1 milyon euroluk cezai maddenin bize ödenmesi gerekiyordu. Bu parayı almak istiyoruz doğal olarak.

Yıldız futbolcu cezalı bulunursa 1 milyon euroyu ödemek zorunda kalacağı gibi 6 ay'a kadar futboldanda men edilebilir.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Ama ne yazıktır ki Trabzonspor'un en doğal hakkı olan bu davada bazı 3 ezik taraftarları Trabzonspor'u Fransa 2016'da İstanbul Milli Takımını güçsüz bırakmak amaçlı olduğunu söyleyip hakaret etmekte ! Allah belalarını versin ! 1 milyon Euro'yu ömrü hayatlarında kazanıp elde edemeyecek küçük beyinler. Trabzonspor'u 1 milyon Euro'nun peşine düştüğü için küçük görmekte !
    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

biz bu davayı ne zaman açtık?

Yorum

İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biz bu davayı ne zaman açtık?
        2012'de Hamburg'a transfer olduğu günlerde açtık davayı
        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

Bilinçsiz taraftarların Trabzonspor düşmanlığını ortaya koyup saldırmasını kabul etmesem de anlayabiliyorum. Fakat gazete ve haber sitelerinin bunu tetikleyecek şekilde bizi suçlamasını kaldıramıyorum...

En basit örneği az önce Haber7'nin sitesine girdim atılan manşete bakın...

Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

6 ay men edilirse Fransa'da oynayamaz ve Trabzonspor yine vatan haini ilan edilir.

Yorum

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              6 ay men edilirse Fransa'da oynayamaz ve Trabzonspor yine vatan haini ilan edilir.
              edildi bile ...

Yorum

Bu oyuncu transfer olmadı bize ama avansı takır takır yemeyi bildi. Hatta Umre'ye bile gitti haram para ile.....

Menejeri olmayan transfer için para istedi bizi mahkemeye verdi.

Bizde sözleşmenin karşılığını istedik. Mahkemeye 2012 yılının ortalarında verildi ancak şimdi sonuç aşamasına geldi...

Milli takım umurumda değil şu anda. karaktersiz oyuncular cezasını çekecek gerekirse de şampiyonada olmayacak...

ÖNCE ADALET
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Türkçede nasıl denir çokta şeyimdeydi
                  @ okşoholu

Yorum

İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    edildi bile ...
                    Trabzon haritadan silinsin, Kırım'ı verin Trabzon'u alın vol.11255441265231

Yorum

Bu bizi üzmez oldu artık,hatta zevk veriyor bana,
                      ama o cezayı yerse Hakan efendi için ne düşüneceğimi bilemiyorum.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Trabzon haritadan silinsin, Kırım'ı verin Trabzon'u alın vol.11255441265231
                        Ülkesi tarafından bu kadar dışlandığı halde ülkesine , bayrağına bu kadar bağlı başka hiçbir memleket dünya üzerinde yoktur !

Yorum

Ülkesi tarafından bu kadar dışlandığı halde ülkesine , bayrağına bu kadar bağlı başka hiçbir memleket dünya üzerinde yoktur !
                          Vatan ayrı vatandaş ayrı.
                          Bizi dışlayan vatan değil vatandaş.
                          Vatandaş bizi sevmiyor, çekemiyor diye vatandan vazgeçecek değiliz.

Yorum

Vatan ayrı vatandaş ayrı.
                            Bizi dışlayan vatan değil vatandaş.
                            Vatandaş bizi sevmiyor, çekemiyor diye vatandan vazgeçecek değiliz.
                            Bizi vatanda dışlıyor azizim ...

En basitinden bak akyazıyı ele alalım. Samsun'a yapılana bak Konya'ya yapılana bak . Trabzon'a 10 yıldır yapılamayana bak ! Anlarsın.

Yorum

2012'de Hamburg'a transfer olduğu günlerde açtık davayı
                              teşekkürler. insanlar davayı yeni açıldı sanıp lagaluga yapıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                              X