Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Çalhanoğlu Olayı...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    üstüne birde 1-2 milyon euro verelim istersen ya da bize gelmediği için yılın en zeki futbolcusu ödülü verelim ya da trabzonda bir sokağa adını verelim olur mu
    nezaman vaz geçeceksiniz kendi takımınızı hakir görmekten, istanbul taraftarları gibi konuşmaktan
    Mantikli

Sent from my General Mobile 4G Dual using Tapatalk
    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
    Beşirli/TRABZON

Yorum

Rıdvan Trabzonspor 4 sene önce başvurdu bu dava niye 4 yıl sonra gündeme alındı. Trabzonspor'un elinde olsa bunu milli olay olarak görüp davadan vazgeçer diyor...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rıdvan Trabzonspor 4 sene önce başvurdu bu dava niye 4 yıl sonra gündeme alındı. Trabzonspor'un elinde olsa bunu milli olay olarak görüp davadan vazgeçer diyor...
        Madem öyle, ne diye ulusal medya skandalın sebebi olarak bizi görüyor? Ya bu nasıl haberciliktir?
        Bence bu ülkede aldatmaya yönelik, yalan ve asılsız haber yapanlar, basın özgürlüğü kavramı arkasına sığınarak ''Tetikçilik'' yapar oldu!
        Madem haber yapacaksanız, araştırın öyle yapın! Ki burda maksat haber de değil, tetikçilik yapmak!

Hakan Çalhanoğlu'na gelince, Fransa'da oynayamayacak oluşu hani nasıl derler, çok da umrumdaydı!?
        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

Bilinçsiz taraftarların Trabzonspor düşmanlığını ortaya koyup saldırmasını kabul etmesem de anlayabiliyorum. Fakat gazete ve haber sitelerinin bunu tetikleyecek şekilde bizi suçlamasını kaldıramıyorum...

En basit örneği az önce Haber7'nin sitesine girdim atılan manşete bakın...

Şerefsizin önde gidenleri

Yıllarca bizden giden oyuncuların davalarıyla uğraştık.

Bu kez de biz dava açınca öyle mi oldu ezik Bizans basını!

FIFA bile açıkladı, 2012-2013 sezonunda TS'de oynamalıydı diye.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

Susun artık Rıdvan efendi, sizin gibi dürüst olmayanlar, vicdanı olmayanlar SUSUN.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nedense bizi hep yurtdışındaki mahkemeler haklı buluyor.
              Senin ülkende hep GÜÇLÜLERE, ÜSTÜNLERE HUKUK VAR DA ONDAN.(Bkz. 2010-2011 şike süreci)
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

Sığır rıdvan yine zırlamış.

faizleriyle beraber ödesin hakan. Bide bi arkadaşın teki yazmış iyiki gelmedi diye. O bizim değil hakanın sorunu. Gelsydi men olmayacaktı belkide futboldan . İnşallah önü kapanır Allahın izniyle. Öyle Hz Peygamberin evine gidipte kendini aklama yok.

Yorum

Hakkimizi aramak bizimde hakkimiz. Ne ilan ederlerse etsinler. Bu ulkede bir Trabzonlu dusmanligi olduguna inaniyorum artik. Bu kanlarina islemis. Sadece medyanin degil, bizim Trabzonlularin bile kanina islemis. 6 ay men edilsin. Ben daha ileri gidiyorum insAllah Castan falan birseyler cikarda Milli takim men edilir euro 2016'dan. Samar yemeden aklimiz basimiza gelmeyecek.
                  "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

adalet doğrultusunda olmayan ülke menfaatleri umrumuzda olmaz. davayı uzatan hakan zaten.cezası bizi ilgilendirmez, biz yaptırım görmek istiyoruz.kaypaklık, dava kapatma, ayrıcalık görmekten bıktık. parayı versin futboluna da devam etsin.

Yorum

Bu ülkede hak aramak, birilerinin eğlence ve aşağılama malzemesi olmuş. İnşallah o hırsız herif hem tazminat öder hem de futboldan men edilir, umurumda değil kariyeri de milli takımın durumu da.

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi 1 yil beklendi parayi iade etmesi icin
                        hamburga transferinden sonra maddi gücü yeterli olmasina ragmen para iade edilmedi
                        ozaman iade etmiyorsaniz tazminatinlan aliriz deyip dava actik
                        2014 de fifa savcisi fifa yönetmelikleri esnasisinda usüle uygunsuz kontratlar girisimi sorusturmasida ekledi davaya
                        bize sadece tazminati ödemeye mecbur kalir
                        men cezasini bizlen gecerli kontrati varken kendi takiminlan prof. kontrat imzalamasindan alacak, alirsa

bu olaylar 17 yasindayken oldugundan normalde para cezasinlan yirtar

amaaa hakanin her transferi olayli oldugundan itibari cok zedelendi
                        özellikle hamburgda psikolojik sorunlar yüzünden doktor raporu verip leverkusene transfer olunca raporun terapi süresi tamamlanmadan antrenmanlara cikmasi bütün avrupada manset olmusdu

ve en son okazakiden yedigi kapakda var
                        Benim bildiğim 175 bin euro. 100 bini avans olarak ödenmişti 75 bini kalmıştı.

Hatta şimdi baktım Sporx'de zamanında haber yapmış...

İyi ki varsınız can lar,çok çok teşekkürler,
                        sizlerden bişiler öğrendikçe,sizleri gördükçe, yerel olsun ulusal olsun haberciyim diye geçinen,gazeteciyim diye geçinenlere gülüyorum artık,gerçekten çok boş adamlar.
                        Tekrar teşekkürler,eksik olmayın,selametle.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

çok oynamak istiyorsa hakan verir trabzonun 1 milyon eurosunu oynar ülkenin enayisi bizmiyiz arkadaş

Yorum

şike savunucusu rıdvana birşey derdim de neyse....Şike savunucusu herif gelmiş utanmadan bizimle ilgili yorum yapıyor....

Değil 6 ay 36 ay ceza alsın çok umurumda. hakanın kariyeri de istanbul milli takımı da umrumda değil. Benim milli takımım da Trabzonspor. Sadece Trabzonspor ve onun çıkarları var benim için gerisi fasa fiso.....
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Şeriatın kestiği parmak acımaz !
                              Örnek olacak,Can yanacak ki emsal gösterilsin.
                              Nasıl ki Bosman kurallarıyla futbolculara birtakım haklar getirilmişse.
                              Futbolcu da attığı imzanın arkasında duracak.Kıvırıyorsa adaletin olduğu ülkerlerde kıvıranı ,dansettirirler.Durum BU !

Eğer bu ülke de adalet yerini bulmuş olsaydı.Bugün Türk futbolu ivme kazanıyordu.Bu da ACI GERÇEK...
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Bu dolandırıcı 1 milyon euro yu yasal faizi ile ödesin bu iş kapansın tabi top depmek istiyorsa.

Yorum

Yükleniyor...
                                X