Bugün diriliş günümüzdür.Yarın es ese gömüp geçiyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn çokta Trabzonlu olmayan Trabzonsporlu kardeşlerimiz için sevindim.
Bizim gerçek zenginliğimiz, gerçek büyüklüğümüz onlar...
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak durito tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1190 kişinin olduğu başlıkta sadece 1 destekçisi olan adamın seçimi 10 oyla kaybetmesi de enteresan.
Durum tam anlamiyla bu, cok güzel yorumlamis arkadas,No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ben varım.
Koca isteyen kadın gibi, gel beni al. Al beni. Aaalll...
Evet. Istekliyim, niyetliyim. Bir sonraki seçimde oy kullanmalıyım...
İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsinden tek tek razı olsun Allah. Ama 35 değil en az 200 olalım, şu takımı hiç bir menfaati olmadan seven taraftarın istediği olsun, büyük düşünenlerin , proje isteyenlerin istediği olsun. Şu takım safralarından kurtulsun artık. Usta ilk adımdı.
Çok fena gaza geldim. Ben kesin üye olacam da etrafımda da kim varsa yapmaya çalışacam..En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 06.12.2015, 21:02.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Erkan Inan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordoooooooooooooooooooooooooooHep mavi hep mavi
Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
Yorum