Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte arkdaşlar bir oydan ne olur demeyip bu kulüpe üye olmamız lazım. Hatta bmn bu gazla bir organizasyon yapsa, toplu üye olsak ?

Yorum

• Sayılıp sayılmayacağı 5 dakika sora belli olacak
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Aynen katılıyorum bende sayın Usta'ya oy verenlerden biri olarak aynı duyguları paylaşmaktayım..
        "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Alahhhhh beeee
          7 GELİYOR 7

Yorum

• 10 dk. dilekçe değerlendirilecekmiş..
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Allah (c.c.) şükürler olsun ..

Yorum

• Usta a sporda
                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Haydi inşaALLAH
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk defa taraftar gazetecileri vs bu kadar bütünleşmiş görüyorum.

Allah'ım güzel günler görelim lütfen..

Yorum

• İlk sandıklarda öndeya paşam son 5 sandığa itiraz ediyor.

Yorum

• Bu seçimin kaybedeni yok, kazananı trabzonspor. Artık ayırma ötekileştirme devri bitsin

Yorum

• Size bekleyin dedik.
                          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• zor oldu ama güzel oldu

Yorum

• Ustada ilk 5 sandığa itiraz etmeli bence, ordada hata olmalı

Yorum

• evet yeni üyeler sonucu belirledi. bundan sonra da onlar belirleyecek

Yorum

Çalışıyor...
                                X