Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak INCIK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    usta kazanacakmış
    Bunlar iyi halleri hocam. 5 . Sandıktan sonra görecekler ibrahim başkanın oyları artacak. Herkes donup kalcak inşallah

Yorum

• İlk 5 sandıkta yaşlılar varsa ve başa baş giderse çok iyi..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben gördüğüm kadarıyla en çok sarı 1 den çıktı oran olarak eğer ondada usta öndeyse çok iyi
        koyu veya soluk renk az görünür fazla çıkar. ayrıca bu seçimde sarı renk korkuyu temsil ettiği için daha çok dikkatimizi çekebilir.sarı kendi başına da dikkat çeken bir renk. sonuç olarak seçim sonunu beklemekte fayda var.

Yorum

• usta derınlerden ıyı oy alıyor son sandıklara dogru kopar gıder Usta
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• şu incik midir nedir forumun düzenini bozmaktan ceza almazsa ben alacağım tarihi bir küfür ederek, yöneticiler göreve stres kaldıramıyoruz

Yorum

• ilk 2 sandığa bakarsak iho belasından kurtulduk inşallah. hakkımızda hayırlısı artık
              from BOGAZIÇI

Yorum

• Usta kazandıktan sonra trollerimiz bile kaliteli olacak inşallah
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İnşallah bu İhonun yaptıkları yanına kalmaz. Seçim Ustanın gibi ama İho'ya oy verenlerin sayısını merak ediyorum kongre üyelerinin yüzde kaçı ihanet içerisinde olduğunu belirlemek için iyi bir veri. Bugün İho'ya oy veren yarın aday olsa aziz yıldıramada verir beklerim.
                  Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak INCIK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    delikanlı başkan lazım trabzonspora. reis geliyor.
                    İnşallah abi. Aziz yıldırıma posta koyabilecek başka adam bile yok ülkede. Reis geliyor reis.

Yorum

• Arkadaşlar tamam sakin

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Babam salonda Hekimoğlu tarafında anlamsız bi sevinç var çok eminler falan diyo tırsmadım değil :/

Yorum

• Yonetici arkadaslar ortam geriliyor bilginize
                          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bu sandiklarda daha az oy alirdik diyorduk Usta icin. Gayet iyi gidiyor su anda. Yanlis miyim.
                            Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Teşekkürler

Yorum

• Usta, geçen seçime göre oylarını 76 artırdı. ( ilk 2 sandık)
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

Çalışıyor...
                                X