Trabzon'da ki delege kaç kişi Trabzonspor dışı kaç kişi bilen var mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzellikle bugünkü konuşmasından sonra ben Hekimoğlu Hakkı'nda o kadar da karamsar düşünmüyorum artık. Herhalukarda usta olsun isterim fakat Hekimoğlu olursa da üzülmem açıkçası. Söylemleri Trabzonspor un iç dinamikleri ile uyuşuyor.
Üstad vallahi bende aşırı negatif bakıyorum Hekmoğlu'na.Usta'nın normal şartlarda İho ve Hekimoğlu'nun toplam oyundan fazla oy alıp seçilmesi lazım normal şartlarda
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeepblue son haberler iyi Usta önde demişti ama...
İnşallah o haklıdır.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho bu külübe iyi niyetli bir şeklide hizmet etmek istemiştir. fakat iyi niyeti ayı nın yavrusunu severken öldürmesi gibidir.
Sadece kendi cikarlarina uygun davranmistir.
Ulasamiyacagi kisilere ulasmak icin Trabzonspor baskanlik makamini kullanmistir.
Hayatimda gordugum en yalanci en kotu niyetli kisidir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta gelirse saha içi başarı ile saha dışı icraatlar birlikte yürüyecek. Hekimoğlu gelirse yüksek ücretli isimler yollanıp Anadolu kulüpleri gibi sıradan transferler yapılacak çünkü uzmanlar yerine efsanemizlere, Brezilya fatihi yöneticimize emanet edilecek seçme işi. Yani tam bir macera. İho gelirse de batacağız
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta gelirse saha içi başarı ile saha dışı icraatlar birlikte yürüyecek. Hekimoğlu gelirse yüksek ücretli isimler yollanıp Anadolu kulüpleri gibi sıradan transferler yapılacak çünkü uzmanlar yerine efsanemizlere, Brezilya fatihi yöneticimize emanet edilecek seçme işi. Yani tam bir macera. İho gelirse de batacağızTRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Arkadaslar bence hekimoglu 3 olur. Usta kesin kazanir en yakinina en az bin oy fark atar.hayal yok realite bu.gisin gezin aksam 7 gibi cogu sey kesinlesir acik ara olurtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖküz altında buzağı aramaya gerek yok.
Usta, İbrahim Usta'nın kendisine çalışmasını istese geçen seçim başkan olurdu (13. sandık). Ki Usta böyle ahlaksız işlere girmeyeceğini defalarca söyledi.
Eğer İbrahim'in adamları Usta'ya oy atacaksa tamamen kendi düşüncelerine göre atarlar.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
geçen seçimde buradaki herkes Usta nın aleyhindeydi. kulaçoğlu ve iho arasındaydı forum ahalisi. Usta dan son derece çekiniyorlardı. şimdi ise işler tersine dönmüş. sadece iho nun her alanda başarısız olması Usta yı iyi biri mi yaptı? Usta hakkındaki geçmiş düşünceleriniz neden değişti?Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstad vallahi bende aşırı negatif bakıyorum Hekmoğlu'na.Usta'nın normal şartlarda İho ve Hekimoğlu'nun toplam oyundan fazla oy alıp seçilmesi lazım normal şartlarda
Arada gel forumaDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın teki ben kazanacak olana kullandım diyorhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho giderken faruk özakada salladı yerin dibine soktu savaşarak gidiyor lafını esirgemiyor .
Tişikkirlir hiciisminiğli..❤10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
Yorum