Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da ki delege kaç kişi Trabzonspor dışı kaç kişi bilen var mı ?
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Özellikle bugünkü konuşmasından sonra ben Hekimoğlu Hakkı'nda o kadar da karamsar düşünmüyorum artık. Herhalukarda usta olsun isterim fakat Hekimoğlu olursa da üzülmem açıkçası. Söylemleri Trabzonspor un iç dinamikleri ile uyuşuyor.

Üstad vallahi bende aşırı negatif bakıyorum Hekmoğlu'na.Usta'nın normal şartlarda İho ve Hekimoğlu'nun toplam oyundan fazla oy alıp seçilmesi lazım normal şartlarda

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Deepblue son haberler iyi Usta önde demişti ama...
        Ümit abi öyle dedi ama şehirdeki nabız bu.
        İnşallah o haklıdır.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iho bu külübe iyi niyetli bir şeklide hizmet etmek istemiştir. fakat iyi niyeti ayı nın yavrusunu severken öldürmesi gibidir.
          Valla en ufak iyi niyet yok.
          Sadece kendi cikarlarina uygun davranmistir.
          Ulasamiyacagi kisilere ulasmak icin Trabzonspor baskanlik makamini kullanmistir.
          Hayatimda gordugum en yalanci en kotu niyetli kisidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usta gelirse saha içi başarı ile saha dışı icraatlar birlikte yürüyecek. Hekimoğlu gelirse yüksek ücretli isimler yollanıp Anadolu kulüpleri gibi sıradan transferler yapılacak çünkü uzmanlar yerine efsanemizlere, Brezilya fatihi yöneticimize emanet edilecek seçme işi. Yani tam bir macera. İho gelirse de batacağız
            Para yok essek yüküyle borç var kim ge!irse gelsin aynisi olacak kendinizi kandırmayın

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta gelirse saha içi başarı ile saha dışı icraatlar birlikte yürüyecek. Hekimoğlu gelirse yüksek ücretli isimler yollanıp Anadolu kulüpleri gibi sıradan transferler yapılacak çünkü uzmanlar yerine efsanemizlere, Brezilya fatihi yöneticimize emanet edilecek seçme işi. Yani tam bir macera. İho gelirse de batacağız
              Su hekimoğluna millet niye guveniyor anlamıyorum.adam bizi gençlerbırlığı yapacak bunu goremiyormusunuz
              TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaslar bence hekimoglu 3 olur. Usta kesin kazanir en yakinina en az bin oy fark atar.hayal yok realite bu.gisin gezin aksam 7 gibi cogu sey kesinlesir acik ara olur
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öküz altında buzağı aramaya gerek yok.

Usta, İbrahim Usta'nın kendisine çalışmasını istese geçen seçim başkan olurdu (13. sandık). Ki Usta böyle ahlaksız işlere girmeyeceğini defalarca söyledi.

Eğer İbrahim'in adamları Usta'ya oy atacaksa tamamen kendi düşüncelerine göre atarlar.
                  Ben öküz altinda deveyi ararim her zaman. Bu tür iliskiler iskillendiriyor iste beni. Uzak durur insallah o yiyici herifin tayfasindan.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Adamın teki ben kazanacak olana kullandım diyor

Yorum

• geçen seçimde buradaki herkes Usta nın aleyhindeydi. kulaçoğlu ve iho arasındaydı forum ahalisi. Usta dan son derece çekiniyorlardı. şimdi ise işler tersine dönmüş. sadece iho nun her alanda başarısız olması Usta yı iyi biri mi yaptı? Usta hakkındaki geçmiş düşünceleriniz neden değişti?
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Üstad vallahi bende aşırı negatif bakıyorum Hekmoğlu'na.Usta'nın normal şartlarda İho ve Hekimoğlu'nun toplam oyundan fazla oy alıp seçilmesi lazım normal şartlarda
                        Bir beyaz Trabzonsporlu gördüm sanki, evet evet bir beyaz Trabzonsporlu gördüm.

Arada gel foruma
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamın teki ben kazanacak olana kullandım diyor
                          istikrar devam etsin deyip ihoya basmışta olabilir
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iho giderken faruk özakada salladı yerin dibine soktu savaşarak gidiyor lafını esirgemiyor .
                            Tam bir savaşçı, bir halk kahramanı..

Tişikkirlir hiciisminiğli..❤
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Fenerli arkadaslar bile usta baskan olursa ucarsınız diyor.bizim Delegeler ne dusunuyor bu aksam belli olacak
                              TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 1.Usta 2000-2500
                                2.Hacıosmanoğlu 750-1000
                                3.Hekimoğlu 500-1000
                                & ONUR RECEP KIVRAK &
                                ^^KELEBEK^^

Yorum

Çalışıyor...
                                X