Sizden ricam bach72 kullanıcı adlı şahısa cevap yazmamanizdir.Kendisinin tek derdi günlerdir burayı karıştırmak.Cevap vermeyin kudursun kendi kendine.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kongresinde İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekleyeceğini açıklayan Ali Ağaoğlu, flaş açıklamalarda bulundu: “Başkan, benim yeğenim. . İbrahim Başkan düz bir çocuktur. Dişiyle, tırnağıyla, sokaktan gelen, özü sözü bir, odun gibi doğrudur. Aslında göründüğü gibi bir insan değil, tipten kaybediyor, BENİM GİBİ yakışıklı değil.”
Trabzonspor kongresinde İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekleyeceğini açıklayan Ali Ağaoğlu, flaş açıklamalarda bulundu: “Başkan, benim yeğenim. . İbrahim Başkan...
Bu rezillikleri tarih not etsin,kulübü bir daha böylelerine teslim etmesinler.- Memento mori
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizden ricam bach72 kullanıcı adlı şahısa cevap yazmamanizdir.Kendisinin tek derdi günlerdir burayı karıştırmak.Cevap vermeyin kudursun kendi kendine.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon günlerde bakıyorum forum da Hekimoğlu'na yönelik eleştirilerin dozu arttı.Tabii bunlar duyulan korkunun emareleri.Muharrem Usta siler süpürür diyen tayfa özellikle son bir hafta içinde Hekimoğlu'nun çıkışını ve Muharrem Usta'yı geçişini çok net gördü.Listeler arasında bile uçurum var.Zayıf bir liste ile kongreye giren Muharrem Usta cephesinde panik hakim.Anket üstüne yapılan anketler.Özellikle şu son iki gün de anketlerde çıkan sonuçların yarattığı travma.Zor dostum zor.Yönetimde tanıdığı olan varsa bi soruversin bakayım anket sonuçlarını?Yanıt verebilecekler mi acaba? hahaha...
Siz harbi den desteklediginiz tayfa kadar vizyonsuz, ufkusuz, sig dusunceli ve 4 duvara SIKISMIS bir delegesiniz. Sizin kafa yapilariniz ile Trabzonspor surunmeye mahkum kalacak omur boyu. Iste o zaman da kis kis gulersiniz. Lakin unutmayin aldiginiz ahlarin vebalini de odersiniz. Adam cikmis 70 li ruhu geri gelecek diyor. Trabzon da Trabzon diyor ama siz halen daha karsi adayin listesi soyle listesi boyle. Yahu tamam Usta yi desteklemiyor olabilirsiniz ama biraz da objektif bakin olaylara. Sizin yaptiginiz karalama degil ama Hekimogluna soylenenler karalama oluyor. Hatta soylenenlerin cogu da kendi soylemleri uzerinden.
Insanlar ile terbiye sinirlari icerisinde dalga gecerek, sonra da terbiye sinirlari icinde kaldiginizi soylediginiz icin samimiyetsizlik aktiginin bile farkinda degilsiniz. Gerci farkindasiniz da isinize geldigi gibi kurallari kullanip Usta yi somut belgeler ile destekleyenleri bile karalamaya gayret gosterme yemini etmissiniz.
Yaziklar olsun ki ne yaziklar olsun.
Bu yaziya yine politik cevap verirsiniz ya da kis kis gulup oturursunuz diger mesajinizi yazmak ile ilgilenirsiniz.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon günlerde bakıyorum forum da Hekimoğlu'na yönelik eleştirilerin dozu arttı.Tabii bunlar duyulan korkunun emareleri.Muharrem Usta siler süpürür diyen tayfa özellikle son bir hafta içinde Hekimoğlu'nun çıkışını ve Muharrem Usta'yı geçişini çok net gördü.Listeler arasında bile uçurum var.Zayıf bir liste ile kongreye giren Muharrem Usta cephesinde panik hakim.Anket üstüne yapılan anketler.Özellikle şu son iki gün de anketlerde çıkan sonuçların yarattığı travma.Zor dostum zor.Yönetimde tanıdığı olan varsa bi soruversin bakayım anket sonuçlarını?Yanıt verebilecekler mi acaba? hahaha...
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem usta saat 20 de hangi kanala çıkacaktı ?
TRT 1 diye biliyorum.. suan actim bekliyorum
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem usta saat 20 de hangi kanala çıkacaktı ?
Yorum
-
yahu bunlar (İHO ve Hekimoğlu) birbirlerinin kopyası ,ruh ikizi diyorduk haksızlık etmemişiz.
Biri görevi süresince Türkiye ve civar ülkeleri titretti
Öbürü daha göreve gelmeden titretmeye BMN'den başladı
Maşallah ,süphanallah. Tespihinizin şıkırtısı keskin olsun ,parabellumla attığınız 12'den vursun.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani birsey demiyeyim diyorum ama insanin sinirlerini zorla hoplatiyorsunuz. Kac gundur takip ediyorum artik dayanamiyorum.
Siz harbi den desteklediginiz tayfa kadar vizyonsuz, ufkusuz, sig dusunceli ve 4 duvara SIKISMIS bir delegesiniz. Sizin kafa yapilariniz ile Trabzonspor surunmeye mahkum kalacak omur boyu. Iste o zaman da kis kis gulersiniz. Lakin unutmayin aldiginiz ahlarin vebalini de odersiniz. Adam cikmis 70 li ruhu geri gelecek diyor. Trabzon da Trabzon diyor ama siz halen daha karsi adayin listesi soyle listesi boyle. Yahu tamam Usta yi desteklemiyor olabilirsiniz ama biraz da objektif bakin olaylara. Sizin yaptiginiz karalama degil ama Hekimogluna soylenenler karalama oluyor. Hatta soylenenlerin cogu da kendi soylemleri uzerinden.
Insanlar ile terbiye sinirlari icerisinde dalga gecerek, sonra da terbiye sinirlari icinde kaldiginizi soylediginiz icin samimiyetsizlik aktiginin bile farkinda degilsiniz. Gerci farkindasiniz da isinize geldigi gibi kurallari kullanip Usta yi somut belgeler ile destekleyenleri bile karalamaya gayret gosterme yemini etmissiniz.
Yaziklar olsun ki ne yaziklar olsun.
Bu yaziya yine politik cevap verirsiniz ya da kis kis gulup oturursunuz diger mesajinizi yazmak ile ilgilenirsiniz.
Yorum
-
saolsun . evet trt spordaymış
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem 1 sa.1 saat önceTrabzon, Türkiye
Saat 20.00 de TRT Spor'da Trabzonspor ve seçim sürecini konuşuyor olacağız.Ekrandan görüşmek dileğiyle herkese selamlar.
henüz başlamadı bir şey.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon günlerde bakıyorum forum da Hekimoğlu'na yönelik eleştirilerin dozu arttı.Tabii bunlar duyulan korkunun emareleri.Muharrem Usta siler süpürür diyen tayfa özellikle son bir hafta içinde Hekimoğlu'nun çıkışını ve Muharrem Usta'yı geçişini çok net gördü.Listeler arasında bile uçurum var.Zayıf bir liste ile kongreye giren Muharrem Usta cephesinde panik hakim.Anket üstüne yapılan anketler.Özellikle şu son iki gün de anketlerde çıkan sonuçların yarattığı travma.Zor dostum zor.Yönetimde tanıdığı olan varsa bi soruversin bakayım anket sonuçlarını?Yanıt verebilecekler mi acaba? hahaha...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
Yorum