Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sizden ricam bach72 kullanıcı adlı şahısa cevap yazmamanizdir.Kendisinin tek derdi günlerdir burayı karıştırmak.Cevap vermeyin kudursun kendi kendine.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor kongresinde İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekleyeceğini açıklayan Ali Ağaoğlu, flaş açıklamalarda bulundu: “Başkan, benim yeğenim. . İbrahim Başkan düz bir çocuktur. Dişiyle, tırnağıyla, sokaktan gelen, özü sözü bir, odun gibi doğrudur. Aslında göründüğü gibi bir insan değil, tipten kaybediyor, BENİM GİBİ yakışıklı değil.”

Trabzonspor kongresinde İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekleyeceğini açıklayan Ali Ağaoğlu, flaş açıklamalarda bulundu: “Başkan, benim yeğenim. . İbrahim Başkan...

Sonradan para görünce işte böyle soytarılıklar şirinlik sanıyor,konuştuğu insan maalesef ki Trabzonspor başkanı.
      Bu rezillikleri tarih not etsin,kulübü bir daha böylelerine teslim etmesinler.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sizden ricam bach72 kullanıcı adlı şahısa cevap yazmamanizdir.Kendisinin tek derdi günlerdir burayı karıştırmak.Cevap vermeyin kudursun kendi kendine.
        şuan cevap hakkı doğdu , buna bişey yazarsa siz de cevap vermeyin lütfen

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son günlerde bakıyorum forum da Hekimoğlu'na yönelik eleştirilerin dozu arttı.Tabii bunlar duyulan korkunun emareleri.Muharrem Usta siler süpürür diyen tayfa özellikle son bir hafta içinde Hekimoğlu'nun çıkışını ve Muharrem Usta'yı geçişini çok net gördü.Listeler arasında bile uçurum var.Zayıf bir liste ile kongreye giren Muharrem Usta cephesinde panik hakim.Anket üstüne yapılan anketler.Özellikle şu son iki gün de anketlerde çıkan sonuçların yarattığı travma.Zor dostum zor.Yönetimde tanıdığı olan varsa bi soruversin bakayım anket sonuçlarını?Yanıt verebilecekler mi acaba? hahaha...
          Yani birsey demiyeyim diyorum ama insanin sinirlerini zorla hoplatiyorsunuz. Kac gundur takip ediyorum artik dayanamiyorum.

Siz harbi den desteklediginiz tayfa kadar vizyonsuz, ufkusuz, sig dusunceli ve 4 duvara SIKISMIS bir delegesiniz. Sizin kafa yapilariniz ile Trabzonspor surunmeye mahkum kalacak omur boyu. Iste o zaman da kis kis gulersiniz. Lakin unutmayin aldiginiz ahlarin vebalini de odersiniz. Adam cikmis 70 li ruhu geri gelecek diyor. Trabzon da Trabzon diyor ama siz halen daha karsi adayin listesi soyle listesi boyle. Yahu tamam Usta yi desteklemiyor olabilirsiniz ama biraz da objektif bakin olaylara. Sizin yaptiginiz karalama degil ama Hekimogluna soylenenler karalama oluyor. Hatta soylenenlerin cogu da kendi soylemleri uzerinden.

Insanlar ile terbiye sinirlari icerisinde dalga gecerek, sonra da terbiye sinirlari icinde kaldiginizi soylediginiz icin samimiyetsizlik aktiginin bile farkinda degilsiniz. Gerci farkindasiniz da isinize geldigi gibi kurallari kullanip Usta yi somut belgeler ile destekleyenleri bile karalamaya gayret gosterme yemini etmissiniz.

Yaziklar olsun ki ne yaziklar olsun.

Bu yaziya yine politik cevap verirsiniz ya da kis kis gulup oturursunuz diger mesajinizi yazmak ile ilgilenirsiniz.

Yorum

• Muharrem usta saat 20 de hangi kanala çıkacaktı ?
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

Son günlerde bakıyorum forum da Hekimoğlu'na yönelik eleştirilerin dozu arttı.Tabii bunlar duyulan korkunun emareleri.Muharrem Usta siler süpürür diyen tayfa özellikle son bir hafta içinde Hekimoğlu'nun çıkışını ve Muharrem Usta'yı geçişini çok net gördü.Listeler arasında bile uçurum var.Zayıf bir liste ile kongreye giren Muharrem Usta cephesinde panik hakim.Anket üstüne yapılan anketler.Özellikle şu son iki gün de anketlerde çıkan sonuçların yarattığı travma.Zor dostum zor.Yönetimde tanıdığı olan varsa bi soruversin bakayım anket sonuçlarını?Yanıt verebilecekler mi acaba? hahaha...
              sıkıntın ne kardeşim ustayla sen ihoya saldırsana usta mı rezil etti trabzonsporumuzu usta mı mahvetti bu kulübü hayırdır korkuyomusunuz ihodan yoksa ihoyla aynı duygu düşüncelerdemisiniz aynı emelleriniz mi var? korkmayın ya ihodan adam gibi çıkın saydırın alkışlayalım...muharrem ustaya ayırdığınız 1 kişilik yere de koyun birini hani 1 oy 1 oydur hesabı

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muharrem usta saat 20 de hangi kanala çıkacaktı ?

TRT 1 diye biliyorum.. suan actim bekliyorum

Yorum

• trt de usta konuşacaktı ne oldu?
                  Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                  Бургундия синий
                  61

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muharrem usta saat 20 de hangi kanala çıkacaktı ?
                    TRT Sporda cıkacak.

Yorum

• yahu bunlar (İHO ve Hekimoğlu) birbirlerinin kopyası ,ruh ikizi diyorduk haksızlık etmemişiz.

Biri görevi süresince Türkiye ve civar ülkeleri titretti
                      Öbürü daha göreve gelmeden titretmeye BMN'den başladı

Maşallah ,süphanallah. Tespihinizin şıkırtısı keskin olsun ,parabellumla attığınız 12'den vursun.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani birsey demiyeyim diyorum ama insanin sinirlerini zorla hoplatiyorsunuz. Kac gundur takip ediyorum artik dayanamiyorum.

Siz harbi den desteklediginiz tayfa kadar vizyonsuz, ufkusuz, sig dusunceli ve 4 duvara SIKISMIS bir delegesiniz. Sizin kafa yapilariniz ile Trabzonspor surunmeye mahkum kalacak omur boyu. Iste o zaman da kis kis gulersiniz. Lakin unutmayin aldiginiz ahlarin vebalini de odersiniz. Adam cikmis 70 li ruhu geri gelecek diyor. Trabzon da Trabzon diyor ama siz halen daha karsi adayin listesi soyle listesi boyle. Yahu tamam Usta yi desteklemiyor olabilirsiniz ama biraz da objektif bakin olaylara. Sizin yaptiginiz karalama degil ama Hekimogluna soylenenler karalama oluyor. Hatta soylenenlerin cogu da kendi soylemleri uzerinden.

Insanlar ile terbiye sinirlari icerisinde dalga gecerek, sonra da terbiye sinirlari icinde kaldiginizi soylediginiz icin samimiyetsizlik aktiginin bile farkinda degilsiniz. Gerci farkindasiniz da isinize geldigi gibi kurallari kullanip Usta yi somut belgeler ile destekleyenleri bile karalamaya gayret gosterme yemini etmissiniz.

Yaziklar olsun ki ne yaziklar olsun.

Bu yaziya yine politik cevap verirsiniz ya da kis kis gulup oturursunuz diger mesajinizi yazmak ile ilgilenirsiniz.
                        Forumda sadece bugün yazılanlara bakın.Celil Hekimoğlu ile ilgili bir çok eleştiri,hatta hakaret,alay görürsünüz.Bir tane evet bir tane Muharrem Usta için yapılmış bir eleştiri var mı? Adil olun biraz.

Yorum

• saolsun . evet trt spordaymış
                          Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 1 sa.1 saat önceTrabzon, Türkiye
                          Saat 20.00 de TRT Spor'da Trabzonspor ve seçim sürecini konuşuyor olacağız.Ekrandan görüşmek dileğiyle herkese selamlar.

henüz başlamadı bir şey.
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

benim yönetimde tanıdığım yok ama anket sonuçlarını merak ediyorum gerçekten. siz sanırım anket sonuçlarını görmüşsünüz. zahmet olmazsa ayrıntılarıyla yazabilir misiniz?
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• yayın başladı. Az sonra yayına bağlanacakmış.
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trt spor gozumu kirpmadan izliyorum
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

Çalışıyor...
                                X