İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Benim yine cildirma saatlerim geldi. Cevap vermiycem bunlara ama dayanamiyorum nasil bu kadar eminler kazanacaklarindan.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBabası neden istemiyormuş Adem ? Ailevi durumlar mı ?Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
60 milyon muhabbetine neden takılıyorsunuz ki.Bunlar hep olan şeyler. Ve evet doğrudur iki adayda seçildiği anda ilgili nakit ihtiyaçlar ceplerinde hazır durumda. İşleyiş şu şekilde:
Yönetim listesi ve bunlara en yakın iş adamları başta olmak üzere destekçi olan herkesten irili ufaklı çekler alınır. Küçük iş adamından küçük, imkanı olandan büyük meblağlı olarak.
Bu çekler kulübe borç yükü olarak girer, kesinlikle bir hibe değildir. Kulüp yine borçludur ancak bu hareket ile sıcak para girişi sağlanır. Acil ihtiyaçlar giderilir, kulüp x kişiye değil de yönetime
borçlu olarak devam eder.
Cebimizde şu an nakit para var dedikleri bu.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenetleme kurulunun açıkladığı borçta eski başkan Nuri Albayrak'ın hâlâ Trabzonspor'dan alacağı var.ilginçtir aradan kaç sene geçti hâlâ istemedi?
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu hep zengin olsa ne olur? Ne faydası olmuş Trabzonspor camiasina? Etooyu mu getirmiş,Ronaldinhoyu mu? Tam İHO akrabası olacak tip ikiside ancak laftan ibaret.
Yorum
-
* Hekimoğlu'nun işiyle ilgili mevzu dışarda başarılı olabilmek diye birşey duydum,bence çok saçma esas mevzu Trabzonda başarılı olabilmek çünkü o daha zor
* Şimdi Kocaeli de mi başarılı olma ihtimalin fazla Trabzon mu ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir aday seçilemeyeceği halde belli bir oy alıyorsa onlar kemik oydur.bence atasoy un da kulacoğlunun kemik oyları var idi.kemik oylarda sahipleri nereye isterse oraya gider genelde.
Senin söylediğin yorum ve doğru - mantıklı bir yorum.
Benim söylediğim bilgi. Kesin bilgi.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Kolpacı
arkadaş bu 60 milyonu ne olarak verecek , zaten uefa tetikte bi de kulübe bağış yapacaklarında bahsdiyolar ,
city ve paris bile böyle paralar alamıyo artık ,
kulüpler ya oyuncu satacak , ya maç kazanacak , ya sponsor bulacak , ya da ortaya proje sunacak . kulübe para kazandırmanın başka yolu yok ,
diyelim ki bu para kasaya kondu , hiçbir denetçi grup da ses etmedi , ee bitince bu para nolucak , çakıroğlu ceolarını satıp parasını kulübe mi verecek , yeter şu çomarlardan çektiğimiz , illallah be
Yorum
-
Yazmıştım ama ne oldu bilemedim tekrar yazmak istedim...
Bu sene çok önemli çünkü Trabzon tarihinde göremeyeceği kadar parayı İLK, TEK ve SON kez bu yönetimlerden herhangi biri ile görecek.
Akyazı gelirleri, MAY tesisi satışı, HES projesi, İstanbul benzin istasyonu yeri yeni projesi gibi gibi gibi...
Bu projelerin hepsini çok iyi bir şekilde planlayacak, pazarlayacak etinden sütünden yararlanacak bir yönetim, bu sistemi hiç çalmadan kendine yontmadan başarabilirse, Trabzonun bütün geleceği kurtulur.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş bu 60 milyonu ne olarak verecek , zaten uefa tetikte bi de kulübe bağış yapacaklarında bahsdiyolar ,
city ve paris bile böyle paralar alamıyo artık ,
kulüpler ya oyuncu satacak , ya maç kazanacak , ya sponsor bulacak , ya da ortaya proje sunacak . kulübe para kazandırmanın başka yolu yok ,
diyelim ki bu para kasaya kondu , hiçbir denetçi grup da ses etmedi , ee bitince bu para nolucak , çakıroğlu ceolarını satıp parasını kulübe mi verecek , yeter şu çomarlardan çektiğimiz , illallah be- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak eden olursa diye yazayım , Hekimoglunun 60 milyonu hazır net ve kesin
Mevcut Başkan çekilirse Usta nın kongreyi alma ihtimali yükselir , 3 adaylı seçimde Ustanın hiç bir şansı yok
Mevcut Başkan çekilir mi ? Beklenti bu yönde ama ben eskisi kadar ihtimal vermiyorum bence girecekENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
* Ben Muharrem Usta'yı önde görüyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon limanın işletmesini trabzonsporun eliden almamışmıydı yanlış mı biliyorum ? Eğer yanlış bilmiyorsam ona saysın
Şöyle ki;2003 yılında bir kaç girişimci ihaleye giriyor Trabzonspor şirketi 9 milyon tl civarında teklif veriyor ilk turda eleniyor sonrasındaki turlarda şirketler yarışıyor Samsun'lu bir firma tam ihaleyi kapacakken araya Albayrak grubu giriyor hükümet desteğiyle limanı yaklaşık 23-24 milyon tl'ye alıyor.yani Trabzonspor'un bu ihaleyi kazanma şansı yok gibi birşeydi.haa dersen Albayrak şirketiyle ihaleye girmeseydide Trabzonspor'a kazandırsaydı ihaleyi, iş dünyasında olacak bir şey değil bu.
Yorum
-
Yorum