Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Prof.dr.ismail yüksek: özgeçmişinden Anladığım 2 şey var;1.proje Adam'ı 2.AKP kanadına yakın

İsmail Yüksek (d. 1963 Çaykara, Trabzon, Türkiye); Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörü, Makine Mühendisi, Türk bilim insanı.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Makina Mühendisliği bölümü öğretim üyesidir, akademik hayatına ayrılmaksızın YTÜ'de devam etmiştir.

Üniversitedeki çeşitli idari görevlerinin yanı sıra, KOSGEB ve İstanbul Sanayi Odası'nda danışmanlık, TÜBİTAK'da komite üyeliği görevlerinde bulunmuştur. İSO ve TÜBİTAK'daki görevleri sürmektedir. 1999-2006 yılları arasında Türk Mühendisler Birliği Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür.

YTÜ Merkez Kampüsündeki 2008'de ki Rektörlük adayi seçiminde; Prof. Dr. Durul Ören´e 211, Prof. Dr. İsmail Yüksek´e 137, Prof. Dr. Murat Demircioğlu´na 120, Prof. Dr. Oruç Bilgiç´e 37, Prof. Dr. Taner Şengör´e 3 ve Prof. Dr. Göksek Ağargün´e 1 oy çıkmış. 2008'deki Rektörlük değişimi ve atamalarında İsmail Yüksek seçimlerde 2., YÖK listesinde 1. sırada yer almıştır.

İkinci rektörlük döneminde ise; %98 lik katılım sağlanan seçimlerde, oyların % 85'inin alarak iki rekorla Türkiye'nin gündemine oturmuştur.

‎

Yorum

• Mustafa Aydın yok mu?

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hekimoğlu Doğanspor un yoneticisi ve sahibi Celil Hekimoglu. )) Oflu Hoca filmindeki Doganspor. Yerel amatorde. Hekimoglu nun pilot takim pilot takim dedigi budur, sonra sasirmayinda.

Filmden bir replik;

"Bizum simgemuz nedur ? Dogandur, dogan nedur ? Kuştur, peki niye bizum simgemuz daha iffetli hayvan olmasun, bundan boyle simgemuz ayıdur. Muteaahhit Ahmet bu ayiyi sizler icin getirdi." )))
        Başkan değil, lokum lokum olan Hekimoğlu mu yani?
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mehmet Yiğit Alp - Eski Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı
          Tuncay Bekiroğlu - MAN Ceo'su
          Emre Aksoy - Zağnosspor Kulübü Başkanı (eski başkan Adayı)
          Prof. Dr. İsmail Yüksek - Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü
          Prof. Dr. Asım Ören
          Suat Şen - Eski 1461 Trabzon kulübü başkanı
          Erhan Çimşir - İş adamı (Hüseyin Çimşir'in kardeşi)
          Yiğit Oğuz Duman - Eski TAV Airpots, Turkcell Superonline İnsan Kaynakları Müdürü
          Nevzat Aydın - yemeksepeti.com'un eski sahibi (CEO)
          İş Adamları:
          Önder Bülbüloğlu
          Coşkun Bülbül
          Gencağa Meriç
          Orhan İlarslan
          Gökhan Saral
          Özer Bayraktar
          Adem Beder
          Fatih Vardaloğlu
          Bu seçim ve bu liste Trabzonspor için köprüden önceki son çıkış artık. Çıktık çıktık, yoksa gittiğimiz yerin geri dönüşü yok ve de hiç iyi yerlere gitmiyoruz...

Şu liste Trabzonspor için bir şanstır. Sadri Şener'den sonra eğitim/ profesyonellik düzeyi yüksek bir yönetim bir daha göremeyiz diye düşünüyordum, o yüzden bu listeyi görmek beni heyecanlandırdı. Umarım delegeler şu listenin hakkını verirler. Ben yönetimde Nevzat Aydın gibi Tuncay Bekiroğlu gibi konuşmasını bilen, eğitimli, yabancı dil bilen kendi emekleriyle toplumda biryerlere gelmiş insanlar görmek istiyorum. Trabzonspor'a yakışmayan sadece kişisel reklamlarının peşinde koşan mafyavari yöneticilere kalmayız umarım. Trabzonspor umarım bu şansı değerlendirir. Delegeler umarım Trabzonspor'un çıkarlarını kişisel çıkarlarının önüne koyabilirler.
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Önder Bülbüloğlu, Gençağa Meriç, Tuncay Bekiroğlu, Nevzat Aydın, Asım Örem, İsmail Yüksek, Yiğit Oğuz Duman gibi isimlerin ne iş yaptığını ve işlerinde ne konumda olduklarını biliyorum. Büyük oranda inşaatçı tayfasında kurtulmuşuz ve CEO'lar profesörler var aralarında. Belli alanlarda kendilerini kanıtlamış isimler. "Yöneticilik" vasfını bir anlamda taşıyan isimler. Diğer listelerle karşılaştırdığımızda sanırım bu kadarı yeterli ve birebir tanımama da gerek yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            inşaatçı tayfadan kurtulduk öyle mi? çok yakından tanımışsın...
            There is no spoon...

Yorum

• Usta'dan baskasi yalan. Eger Trabzonspor'lu delegeler büyük düsünüyorlarsa Muharrem Usta'yi secer. Diger adaylar Trabzonspor'u ileriye götüremez düsüncesindeyim. Bir tarafta Lucescu diger tarafta yerlinin yerlisi Giray Bulak gibi capsiz antrenörler. Secim delegenin.

Gesendet von meinem GT-I9515 mit Tapatalk
              HY67...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mustafa Aydın yok mu?
                dışarıdan destek verecek o

Yorum

• Taninmis olmak biraz reklam işi, mesela Hekimoglu listesinde; Hakan Orhan, Kulacoglu, Cakiroglu zaten bilinen isimler. Faruk Kanca, Ali Kemal gibi tersten taninan(!) isimler var ki oy kazandirmayi gectim normal sartlarda oy kaybettirmeli. Örs zaten siyasi isim tamamen Atasoy un "Milliyetci oylari alamazsak asla kazanamayiz" soylemi uzerine transfer edilmistir.

Peki hangisinda "Yonetici" profili var ? Evet taniniyorlar ama mesela hangisi bakanliga gidip TS icin bir kapi actirabilir ? Dun buraya Kemal Halil ile ilgili yazi koydum. Okuyan bir delege varsa zaten direk gider Usta ya oyunu atar... Maksat TS ise tabii.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sebebini bilmiyorum ama geçen yıl T AV'dan gönderilmişti.
                    kendi işini yapıyor şu an,zaten tav'da iken verim alınmaz kendinden .
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hani ihocuğumun listesi nerede?
                      Jan Mari daha tamamlayamamış listeyi bitince verecek.

Yorum

• muharrem usta'nin listesi forbes dergisinin listeleri gibi olmus.bu kadar profesyonel adamlarin trabzonspor'a verecegi cok sey olur.neredeyse hepsi iyi egitim gormus,alanlarinda basarili is adamlari,akademisyenler,konusmasini bilen insanlar..iholardan yakup aslanlardan engin karalardan koksal guneylerden bu listeye gecmek haci murattan inip ferrariye binmek gibi..hos benim tanidigim trabzonspor delegesi yine ne yapip edip haci murattan kia(hekimoglu ve tayfasi)'ya binmeyi tercih edecektir ve taraftarin uc senelik kufurunu stoklayacaklardir..
                        ozellikle nevzat aydin'a cok sevindim.cok iyi oldu.muharrem usta'nin listesi bizim yuzumuzu kizartmaz,bu kulube kotu bir sey yapmaz ama hekimoglu'nun listesi iho'nun kepazeliklerine yenisini ekleyebilir.listesinde bunu yapabilecek isimler var.hatta maddi anlamda cok fazla birsey yapamazlar.projeleri yok,bu isimler tek lafiyla sponsor bulamazlar.cakiroglu gibi twitter ergeni,kulacoglu gibi yanardoner,faruk kanca gibi adamlarla secimi kazanirsa o kongrenin icine tukureyim.
                        usta'nin listesinde tek begenmedigim isim emre aksoy.bu tifil gecen secimde aday olmayip usta'ya destek olsaydi hic iho denen gereksiz yasam formuyla muhattap olmayacaktik..gerci gecen secimde aday olmasaydi bu secimde usta'nin listesinde bulunamazdi o da ayri bir olay.
                        En son tristram tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 11:32.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inşaatçı tayfadan kurtulduk öyle mi? çok yakından tanımışsın...
                          Büyük oranda dedim, yani yönetimde inşaatçıların oranı azaldı demek istedim. Bu "yönetimde hiç inşaatçı yok" demek değil. Var ama eskisi kadar değil demek. Daha ayrıntılı açıklayayım mı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bu arada aklıma geldi Engin Kara Usta'ya mı destek veriyor?

Yorum

• Muharrem Usta büyük şans bizim için inşallah kaçırmayız.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İçimde Usta seçilemeyecek diye bir his var.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X