İho korkuyorum ki tekrar başkan olacak. Maalesef görünen o.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
her şey oy verecek listenin belli olmasıyla alakalı.. eğer ihonun usulsüz üye yaptığı 1300 civarında kişi oy verirse , buna bir de i. ustanın satılık 13. sandığı eklenirse tahminen 2000 civarında oy alır.. m. usta da geçen seçim aldığı 1500 oyun üstüne bir o kadar daha ilave edebilir bence..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaciosmanoglu nun yonetiminde kimlerin oldugunun bir onemi var mi ki. Zira 6 ay icinde cogu istifa eder.
Yorum
-
hepimiz çok iyi biliyoruz ki yönetim kurulu listelerin hiç bir önemi yok.. burada sadece başkanın vizyonu ve takım çalışmasına yatkınlığı önemli.. eğer oy verecekseniz ona göre oy verin..
geçen seçimde ihonun listesindeki 2. kişi uçaktan bayrak sallayıp şov yapmıştı.. bir hafta sonra istifa etti. 3. kişi olan s. çakıroğlu şimdi kendisine hain diyor.. yani liste delik deşik oldu.. gene geçen seçim m. ustanın listesindeki hekimoğlu şimdi başkan adayı..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Biz kulup adım adım batıyor dediğimiz gün başkanlığa 5 aday çıkıyor. Bana mantıklı gelmiyor açıkçası.
Kulubun uçuruma süreklendiği aşikar ama bu beşliden birkaçı rant peşindeymiş gibi geliyor bana.En son zahido tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 18:10."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİhonun listesi baya sağlam olmuş ama listesine aldığı çoğu kişi 2.haftadan istifa eder.
Yorum
-
UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu tarafından Kulübümüze yapılan bildirimle Finansal Fair Play
"Başa Baş "(Break Even) kuralı ile ilgili olarak Şirketimiz hakkında bir inceleme başlatıldığı ,
inceleme sonuçlanıncaya kadar UEFA gelirlerimizin tedbir amaçlı geçici olarak dondurulmuş olduğu tarafımıza bildirilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'dan ne gelirimiz var ki zaten
Edit.
Yalnızca UEFA gelirlerini kapsıyormuş.En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 19:13.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'dan ne gelirimiz var ki zaten
Yorum
Yorum