Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İho korkuyorum ki tekrar başkan olacak. Maalesef görünen o.
    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• her şey oy verecek listenin belli olmasıyla alakalı.. eğer ihonun usulsüz üye yaptığı 1300 civarında kişi oy verirse , buna bir de i. ustanın satılık 13. sandığı eklenirse tahminen 2000 civarında oy alır.. m. usta da geçen seçim aldığı 1500 oyun üstüne bir o kadar daha ilave edebilir bence..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haciosmanoglu nun yonetiminde kimlerin oldugunun bir onemi var mi ki. Zira 6 ay icinde cogu istifa eder.
        İhonun başında olduğu bir yönetim çökmeye mahkumdur zaten. Benim o mesajda anlatmak istediğim vizyondu !

Yorum

• hepimiz çok iyi biliyoruz ki yönetim kurulu listelerin hiç bir önemi yok.. burada sadece başkanın vizyonu ve takım çalışmasına yatkınlığı önemli.. eğer oy verecekseniz ona göre oy verin..

geçen seçimde ihonun listesindeki 2. kişi uçaktan bayrak sallayıp şov yapmıştı.. bir hafta sonra istifa etti. 3. kişi olan s. çakıroğlu şimdi kendisine hain diyor.. yani liste delik deşik oldu.. gene geçen seçim m. ustanın listesindeki hekimoğlu şimdi başkan adayı..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Biz kulup adım adım batıyor dediğimiz gün başkanlığa 5 aday çıkıyor. Bana mantıklı gelmiyor açıkçası.

Kulubun uçuruma süreklendiği aşikar ama bu beşliden birkaçı rant peşindeymiş gibi geliyor bana.
            En son zahido tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 18:10.
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İhonun listesi baya sağlam olmuş ama listesine aldığı çoğu kişi 2.haftadan istifa eder.
              Nasıl sağlam reis ya? Erdoğdu Lisesi okul aile birliği başkanı mı sağlam?

Yorum

• Muharrem Ustaya atılmayan her oy zararımıza işleyecektir.
                Trabzonspor için iyi düşünün arkadaşlar.
                Hacıosmanoğlu kara bir lekedir.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Çare Muharrem Usta. Diğer adaylar gördüğüm kadarıyla vizyonsuz.
                  ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Trabzonspor, UEFA gelirlerinin Finansal Fair-Play sebebiyle geçici olarak dondurulduğunu açıkladı.

-

Hadi geçmiş olsun

Yorum

• Trabzonspor Lovers ‏@TS_Lovers 21 sn.21 saniye önce
                      SON DAKİKA: Kulübümüz, UEFA gelirlerinin tedbir amaçlı geçici olarak dondurulduğunu KAP'a bildirdi.
                      Hamiş

Yorum

• UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu tarafından Kulübümüze yapılan bildirimle Finansal Fair Play
                        "Başa Baş "(Break Even) kuralı ile ilgili olarak Şirketimiz hakkında bir inceleme başlatıldığı ,
                        inceleme sonuçlanıncaya kadar UEFA gelirlerimizin tedbir amaçlı geçici olarak dondurulmuş olduğu tarafımıza bildirilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

Yorum

• UEFA'dan ne gelirimiz var ki zaten

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA'dan ne gelirimiz var ki zaten

Edit.
                            Yalnızca UEFA gelirlerini kapsıyormuş.
                            En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 19:13.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              UEFA'dan ne gelirimiz var ki zaten
                              IHO ve çetesinin mali kongrede açıkladıkları bütçeye göre 80 milyon tl hahahaha

Yorum

• Twitter'da sağda solda UEFA'nın FB ile ilgili haberiyle dalga geçenleri o kadar da uyardık bize de aynı yaptırım gelecek diye. FB bir şekilde bunun üzerinden kalkar ama bizim işimiz zor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X