kaç usulsüz üye olduğu biliniyor mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yusufİhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 Kasımda Trabzonspor Fenerbahçe yi bi şekilde yener,
O gazla yine başkan olur bu adam,
Aziz Yıldırım için Hacıosmanoğlu nimet.
Gitmesine izin vermez.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç usulsüz üye olduğu biliniyor mu?
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Ciddi anlamda bu usulsüz üyeler oy kullanacaksa kusura bakmayinda bu KATIKSIZ !! :@ hiç bi yere gitmez anca Celil'i biri çekip adam akıllı izah edecek geri aldıracak adaylığını zira kendisinden de hic bisey olmayacağını bugün ki yayından gördük yoksa 3.sınıf mafya diye tabir edilen şahıs kulübün bi tarafına edecek !!!
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 saat önce kulübü aradım açan yoktu. Yarın arıycam tekrardan. Benimde üye olma tarihim 10.06.2014. Benden sonra üye olanlar nasıl oy kullanabiliyorlar şaşırdım
Yorum
-
İlk olarak OnurAhmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı durum benim ve kardeşim için de geçerli. Zaten listede olmayı beklemiyordum, oy kullanmak için gereken iki yılı henüz doldurmadım fakat benden daha sonra üye olanların listede olması garip bir durum.
Engel olmamız gerek ya başka çaremiz yok yine malı alıp götürmesine engel olmamız gerek!!
Yorum
-
Oy kullanacakların isimlerine şöyle bir bakayım dedim.
Listede soyadı Hacıosmanoğlu olanları facede arattım.
Hayatında Trabzonspor'u ağzına almamış kulübe tek kuruş faydası olmamış mafya bozuntusu zeka özürlü insanlar ne yazık ki oy kullanacak.
Kulübü babasının çiftliğine çevirmiş, şu oy kullanacak Hacıosmanoğlugillere bir bakın facede, oturup ağlarsınız ya.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
yahu bu listeye 2000 adam eklenme işi nereden çıktı böyle aleni usulsüzlük olamaz. Eğer Usta yada Hekimoğlu bu saçmalığa itiraz etmezse aynı suça onlarıda ortak sayarım.
İHO ve sempatizanları kendi çukurlarına Trabzonsporu da çekme derdindeler. Bu kadar bayağı ve seviyesiz insanlar ne ara peydah oldu lanet olsun.
Heriflerin sosyal medya hesaplarında ve internet haberlerinin altına girdikleri yorumlarda kaliteli tek satırlarını okumadım. Cehalet ve hödüklük ittifakı resmen.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Açıklanan listeye göre:
Seçimde oy kullanma hakkı olan 11274 Delegemiz mevcut.
Bunlardan 1168'i OF ilçesine kayıtlı olup;
İHO başkan olduktan sonra üye yapılan ve önümüzdeki seçimde oy kullanacak 2328 kişinin içerisinde(143.Sayfa'dan sonra):
675 OF'lu
174 ARDEŞEN'li
53 ÜSKÜDAR'lı
35 RİZE'li
var.
Ayrıca:
105 HACIOSMANOĞLU soyadlı kişinin 101 tanesi listeye 143. sayfa'dan sonra dahil olmuş.
2013'te İHO 1571(%37) oyla başkanlık koltuğuna otururken 4236 delege geçerli oy kullandı. (Katılım %21,4)
2013'teki seçimden sonra üye yapılan 4829 kişinin %52'si yani 2328 kişi bu seçimde oy kullanma hakkına sahip.
SONUÇ:
Hacıosmanoğlu'nun gideceğine kesin gözle bakan arkadaşlar varsa son 30 yılda Trabzonspor'un başına ne zaman iyi bir şey gelmiş bir incelesinler. Bu adamdan şu ana kadar çektiklerimiz bundan sonra çekeceklerimizin yanında bir hiç olarak kalacak gibi görünüyor.
İHO karşısında tek bir adayda birleşip, Trabzonspor tarihinin en yüksek katılımlı kongresini gerçekleştirmedikçe bu belayı gönderemeyiz.En son yabdef tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 03:58.
Yorum
-
İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrica kaleci ugurcanin bunun yaninda a takimda idmana cikip suan 1461 dr olan bir kalecinin bunlar gibi bir cok kisinin nasil hatir gonul iliskileriyle klube sokuldugunu cok iyi biliyorum hatta bir adim daha oteye gidiyim amcaogluma 1461e transfer sozu verilmesi daha neler nelerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bu adamın yaptıklarını okumaktan Allah korusun sonunda beyin kanaması geçireceğim herhalde. Yok mu dur diyen?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Az önce işe gitmeden her sabah kahvaltı yaptığım mekanın sahibi arkadaşım, bir arkadaşının 2013 seçimlerinde son 2 sandık açılmadan Hacıosmanoğlu adına gözünün önünde taraftarlar birliğine 100 bin TL verildiğini söylediğini anlattı. Gerçek mi bilemem.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
Yorum