Demirbaş oyuncular hariç herkes gidebilir benim için mahsuru yok ama adamlar ceketini alıp çıkabiliyorken hala bu adamı destekleyenlerde elbet hesabını verecektir zamanı gelince. Gerçi bu sıfatsızlar bunuda kullanırlar çıkıp "Bunu derin Trabzonspor yaptı, bizi kendi menfaatleri uğruna yetkisiz bırakıp Trabzonsporu uçuruma sürükledi" der ve alkış kıyamet bunuda kendi tarafına çeker..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemirbaş oyuncular hariç herkes gidebilir benim için mahsuru yok ama adamlar ceketini alıp çıkabiliyorken hala bu adamı destekleyenlerde elbet hesabını verecektir zamanı gelince. Gerçi bu sıfatsızlar bunuda kullanırlar çıkıp "Bunu derin Trabzonspor yaptı, bizi kendi menfaatleri uğruna yetkisiz bırakıp Trabzonsporu uçuruma sürükledi" der ve alkış kıyamet bunuda kendi tarafına çeker..
Yorum
-
Dün burada ihocu olan iho secilirse Pirlo yu gedirecek diye yazmisti bende diyorumki oyuncu Transfer etmeden oyuncularin parasini versin sahtekar ihoYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu dönemde parayı bahane edip ayrılan hiç bir oyuncuya üzülmem.. Bunlarla Şampiyonluğa oynanmayacağı zaten aşikar..Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu dönemde parayı bahane edip ayrılan hiç bir oyuncuya üzülmem.. Bunlarla Şampiyonluğa oynanmayacağı zaten aşikar..
klüp gitgide batağa doğru hızla ilerliyor....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
bu vesileyle maaşlar umarım ödeyeceğmiz düzeye çekilir. bu takının tavan ücreti 1.5 olmalı dahası olmayan parayı dağıtmaktır.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
yahu futbolcular dua için mi oynuyor zannediliyor da " bu zamanda bizi para için bırakana üzülmem" falan diyorsunuz. Adam aylar olmuş para alamıyor, üstüne hiç istemediği mevkide oynuyor, üstüne ne şehirde ne takımda huzur var ama forma için kalsın diyorsun he? Yahu zamanında Tekke'leri tutamadık bu takımda elin yabancısını mı tutacaksın.
Düşünkü sen muhasebecisin ama patron seni almış satış elemanı yapmış, üstüne aylardır maaş vermiyor ama ben bu şirketi terk etmem arkadaaş diyip orda duracaksın he?
Bu iho'yu başımıza musallat edenlerin vebali çok büyük.
Aylardır futbol olmadan yaşamaya çalışıyorum, fena gitmiyor, kızıma aileme vakit ayırıyorum, sinir stres yok. Size de öneririm çünkü bu davar bir kez daha seçilirse mecburen TS siz hayat kuracaksınız.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence seçimi yine iho kazanacak iho kazanamayacagini bilse girmezdi seçime inş yanılırim...
Yorum
-
Çok şeyler söylemek istiyorum ama forum kurallarına takılıyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum