Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Demirbaş oyuncular hariç herkes gidebilir benim için mahsuru yok ama adamlar ceketini alıp çıkabiliyorken hala bu adamı destekleyenlerde elbet hesabını verecektir zamanı gelince. Gerçi bu sıfatsızlar bunuda kullanırlar çıkıp "Bunu derin Trabzonspor yaptı, bizi kendi menfaatleri uğruna yetkisiz bırakıp Trabzonsporu uçuruma sürükledi" der ve alkış kıyamet bunuda kendi tarafına çeker..
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Demirbaş oyuncular hariç herkes gidebilir benim için mahsuru yok ama adamlar ceketini alıp çıkabiliyorken hala bu adamı destekleyenlerde elbet hesabını verecektir zamanı gelince. Gerçi bu sıfatsızlar bunuda kullanırlar çıkıp "Bunu derin Trabzonspor yaptı, bizi kendi menfaatleri uğruna yetkisiz bırakıp Trabzonsporu uçuruma sürükledi" der ve alkış kıyamet bunuda kendi tarafına çeker..
      Bittiğimizin resmidir bu, dediğin gibi abicim "ceketini alan çıkıp gidiyor."

Yorum

• Şu dönemde parayı bahane edip ayrılan hiç bir oyuncuya üzülmem.. Bunlarla Şampiyonluğa oynanmayacağı zaten aşikar..

Yorum

• Dün burada ihocu olan iho secilirse Pirlo yu gedirecek diye yazmisti bende diyorumki oyuncu Transfer etmeden oyuncularin parasini versin sahtekar iho
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu dönemde parayı bahane edip ayrılan hiç bir oyuncuya üzülmem.. Bunlarla Şampiyonluğa oynanmayacağı zaten aşikar..
            Aynen GS'nin UEFA şampiyonluğu zamanında yaşananlar unutulmadı. Tamam düştüğümüz durum yönetimin net beceriksizliği ama Süleyman Hurma'nın kendi ücretini N'Doye'nin alacağına vermesi kulüp tarihinin en büyük rezilliğiymiş. Fatih Terim oyuncularına cebinden ödeme yapınca adı rezillik olmuyordu...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu dönemde parayı bahane edip ayrılan hiç bir oyuncuya üzülmem.. Bunlarla Şampiyonluğa oynanmayacağı zaten aşikar..
              Ben futbolcunun gitmesine değil giderken en az bizi 10 milyon tl zarara uğrsatmasına üzülüyorum.....

klüp gitgide batağa doğru hızla ilerliyor....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• usta niye birleşsin aga. usta şu anda favori durumda .hatta açık ara favori durumunda.

bence diğerleri ustayı alaşağı etmek için saçma sapan öneriler getiriyorlar.
                TEKKEBALL

Yorum

• bu vesileyle maaşlar umarım ödeyeceğmiz düzeye çekilir. bu takının tavan ücreti 1.5 olmalı dahası olmayan parayı dağıtmaktır.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bence seçimi yine iho kazanacak iho kazanamayacagini bilse girmezdi seçime inş yanılırim...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Eğer Constant sözleşmesini ödemeler geciktiği için UEFA kanalıyla yaptıysa, bildiğim kadarıyla hem bonservisini bedava alır hem de sözleşmedeki tüm alacaklarını çatır çatır alır. Allah sonumuzu hayır etsin.
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İHO seçimi falan kazanamaz. Kendisi inşallah aday olur ve öyle kaybeder.

Yorum

• yahu futbolcular dua için mi oynuyor zannediliyor da " bu zamanda bizi para için bırakana üzülmem" falan diyorsunuz. Adam aylar olmuş para alamıyor, üstüne hiç istemediği mevkide oynuyor, üstüne ne şehirde ne takımda huzur var ama forma için kalsın diyorsun he? Yahu zamanında Tekke'leri tutamadık bu takımda elin yabancısını mı tutacaksın.

Düşünkü sen muhasebecisin ama patron seni almış satış elemanı yapmış, üstüne aylardır maaş vermiyor ama ben bu şirketi terk etmem arkadaaş diyip orda duracaksın he?

Bu iho'yu başımıza musallat edenlerin vebali çok büyük.

Aylardır futbol olmadan yaşamaya çalışıyorum, fena gitmiyor, kızıma aileme vakit ayırıyorum, sinir stres yok. Size de öneririm çünkü bu davar bir kez daha seçilirse mecburen TS siz hayat kuracaksınız.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence seçimi yine iho kazanacak iho kazanamayacagini bilse girmezdi seçime inş yanılırim...
                            Iho'nun şu hayatta bildiği tek şey siyasete yalakalık ve yalan dolan. Başka şey bilmesine kapasitesi yetmez.

Yorum

• Çok şeyler söylemek istiyorum ama forum kurallarına takılıyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Herşeye rağmen İHO yeniden seçilirse, Trabzonluluk'tan istifa etmek gerekecek ne yazık ki...Bu nasıl mümkün olacak onu bilemiyorum....

Yorum

Çalışıyor...
                                X