Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    senin meramin falan yok kardesim hikaye anlatma..sanki bana cok onemli seyler yaziyor da siz anlamiyorsunuz diyorsun.bu mesajlarin bir kac ay oncesine ait.
    simdi kandirildim demen seni temize cikarmiyor..en iyi yaptigin seyi yapmaya devam et..tahsin usta uzerinden muharrem usta'ya giydirmeye devam.guzel taktik.
    kosulsuz sartsiz 2 sene boyunca ihonun her kepazeligini savunan,her rezilligine ciklama getirmeye calisan adam kalkmis usta icin karalama kampanyasi yapiyor..hee he cok dogru yapiyorsun,cok objektifsin..
    sizin gibiler yuzunden bugun bu kulup iho ile cebellesiyor,son nefesini vermek uzere..bu mesajlar 2015 mart ve mart sonuna ait..o doneme kadar super yonetiliyorduk onun icin sende hakli olabilirsin..
    eline sağlık...

Yorum

• Yorum

• Yahu şu yazılanları gördükçe varya Usta'nın başkan olmasını canı yürekden tüm benliğimle istiyorum karalamanında bukadarı olamaz ayıpdır
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne yapiyor bu Lovers ? Kaynaksiz haber mi paylasiyorlar, şu ustteki Hüseyin Örs ve Kemal Halil haberi vahiy mi indi size genç kardeşlerim ? İddaayı ortaya atani yazsalardi keske, hangi yerel site veya gazeteci yazdi merak ettim simdi.

Bu surecte yapilan paylasimlara dikkat edilmeli.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• iho bizim ve türk futbolunun yeni aziz yıldırımıdır.

aziz şb de nasıl başkan alıyorsa o çiftliği nasıl idare diyorsa iho da bundan sonra öyle devam edecektir

bu adamın aday olması bile skandaldır
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ortada İHO gibi kepaze biri varken Ustaya laf atan çarpılır.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yerel basındaki bazı kesimlerde anlamını veremediğim bir şekilde Usta'ya karşı bir tavır var. Bunun sadece siyasi nedenlerden olduğunu da düşünmüyorum...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tehlike çok büyük. Böyle seçime girersek bir dahaki seçimde Aziz 10 bin kişiyi üye yapar vakit geçirmeden seçime sokar. Ama seçme seçilme hakkı var, anayasaya aykırı, değil mi? Sizi şark kurnazları
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hadi bakalım coolank usta listeleri görelim demiştin gördün, dökül eteğindeki taşları lütfen nedir durum?
                    Hep transfer mi konuşacaksın

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tehlike çok büyük. Böyle seçime girersek bir dahaki seçimde Aziz 10 bin kişiyi üye yapar vakit geçirmeden seçime sokar. Ama seçme seçilme hakkı var, anayasaya aykırı, değil mi? Sizi şark kurnazları
                      Üstadım her zamanki gibi iyi yakalamışsın

Aziz filan bunlar olmaz da , bu kongreyi mevcut Başkan alırsa bundan sonra asla kimse kulübü ondan alamaz bu çok net bir durum olur

Bugün epey bir araştırdım son durumu

Şahsen düşüncem şu ; Başkan ve Hekimoğlu çok iyi çalışmış

Ben bugünkü araştırmandan sonra usta nın işi zor

Ve bu kongrede ne olacağı gerçekten belli değil

Her türlü sonuç olur ve salonda ciddi kavgalar çıkacak gibi

Yorum

• iho ile Baskanlik istiyorsa 1461 kendisine tabulasin adamlarini ihoculari alip defolup gitsin parasitler. Iho secilmesi Trabzonsporun ne yazik ki sonu olacak bu seytan daha gitmez
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Serefsizlerin cirit attigi ulke guzel Turkiyem.

Vallahi utanc verici hersey.

Coolank abi, calismis derken hangi yonden calismis?

Iho neyi calismis? Kem kum ederek konusamamasini mi gelistirmis?

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
                          En son TSercaN tarafından düzenlendi; 21.11.2015, 19:52.

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eline sağlık...
                            Ona yazdığım yorum senin içinde geçerli.okudukça beni hatırlarsın.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hadi bakalım coolank usta listeleri görelim demiştin gördün, dökül eteğindeki taşları lütfen nedir durum?
                              Hep transfer mi konuşacaksın
                              Üstadım aslında yazdım travelair mesaj alıntı yaparak )

Şunu çok net yazabilirim bugünkü araştırmamdan sonda açıkcası usta nın listesi bence kongre alacak liste değil

Bakınız adamlar kötü vs yazmıyorum o liste az çok kimlerin gireceğini duydum o liste zor kongre alır

Açıkcası ustaya ciddi bir destek var bir yerlerden zaten herkes biliyor

Şunu güldüm bugün geçen kongre ustaya elimizden geldiği kadar destek verdik vs vs

O gün çok ağır laflar duyduk malum sebeplerden dolayı ki o gün asla böyle bir ortam ve destek yoktu

Bugün bazı şeyler çok bariz o gün laf edenler şimdi farklı konuşuyor ))) hayat işte

O gün kongreyi çok rahat alacaktı ben artık işi zor diyorum

Çok ciddi yazıyorum mevcut Başkan kongreyi alabilir şu an durum bu

Yorum

• İHO tekrar seçilsin seyirci ortalaması 1500 olmassa bende birşey bilmiyorum. Artık üye yaptıgı Yalancıosmanogullarını doldurur stada
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Çalışıyor...
                                X