İlk olarak tristram tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
- Trabzonspor Lovers â€@TS_Lovers 29 dk.29 dakika önce
Muharrem Usta, Hekimoğlu'nun listesindeki Hüseyin Örs ve Kemal Halil'e teklif götürdü. İki isim, teklifin kabul edilemez olduğunu belirtti.
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 2 dk.2 dakika önce - @TS_Lovers Böyle bir yalanı doğru kabul ederek nasıl veriyorsunuz arkadaşlar? Gerçekten hayretler içerisindeyim.
---
Karalama kampanyaları başlamış yine...
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Trabzonspor Lovers â€@TS_Lovers 29 dk.29 dakika önce
Muharrem Usta, Hekimoğlu'nun listesindeki Hüseyin Örs ve Kemal Halil'e teklif götürdü. İki isim, teklifin kabul edilemez olduğunu belirtti.
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 2 dk.2 dakika önce - @TS_Lovers Böyle bir yalanı doğru kabul ederek nasıl veriyorsunuz arkadaşlar? Gerçekten hayretler içerisindeyim.
---
Karalama kampanyaları başlamış yine...
Bu surecte yapilan paylasimlara dikkat edilmeli."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
iho bizim ve türk futbolunun yeni aziz yıldırımıdır.
aziz şb de nasıl başkan alıyorsa o çiftliği nasıl idare diyorsa iho da bundan sonra öyle devam edecektir
bu adamın aday olması bile skandaldırhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Tehlike çok büyük. Böyle seçime girersek bir dahaki seçimde Aziz 10 bin kişiyi üye yapar vakit geçirmeden seçime sokar. Ama seçme seçilme hakkı var, anayasaya aykırı, değil mi? Sizi şark kurnazlarıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTehlike çok büyük. Böyle seçime girersek bir dahaki seçimde Aziz 10 bin kişiyi üye yapar vakit geçirmeden seçime sokar. Ama seçme seçilme hakkı var, anayasaya aykırı, değil mi? Sizi şark kurnazları
Aziz filan bunlar olmaz da , bu kongreyi mevcut Başkan alırsa bundan sonra asla kimse kulübü ondan alamaz bu çok net bir durum olur
Bugün epey bir araştırdım son durumu
Şahsen düşüncem şu ; Başkan ve Hekimoğlu çok iyi çalışmış
Ben bugünkü araştırmandan sonra usta nın işi zor
Ve bu kongrede ne olacağı gerçekten belli değil
Her türlü sonuç olur ve salonda ciddi kavgalar çıkacak gibi
Yorum
-
iho ile Baskanlik istiyorsa 1461 kendisine tabulasin adamlarini ihoculari alip defolup gitsin parasitler. Iho secilmesi Trabzonsporun ne yazik ki sonu olacak bu seytan daha gitmezYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Serefsizlerin cirit attigi ulke guzel Turkiyem.
Vallahi utanc verici hersey.
Coolank abi, calismis derken hangi yonden calismis?
Iho neyi calismis? Kem kum ederek konusamamasini mi gelistirmis?
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met TapatalkEn son TSercaN tarafından düzenlendi; 21.11.2015, 19:52.
Yorum
-
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeline sağlık...
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi bakalım coolank usta listeleri görelim demiştin gördün, dökül eteğindeki taşları lütfen nedir durum?
Hep transfer mi konuşacaksın)
Şunu çok net yazabilirim bugünkü araştırmamdan sonda açıkcası usta nın listesi bence kongre alacak liste değil
Bakınız adamlar kötü vs yazmıyorum o liste az çok kimlerin gireceğini duydum o liste zor kongre alır
Açıkcası ustaya ciddi bir destek var bir yerlerden zaten herkes biliyor
Şunu güldüm bugün geçen kongre ustaya elimizden geldiği kadar destek verdik vs vs
O gün çok ağır laflar duyduk malum sebeplerden dolayı ki o gün asla böyle bir ortam ve destek yoktu
Bugün bazı şeyler çok bariz o gün laf edenler şimdi farklı konuşuyor))) hayat işte
O gün kongreyi çok rahat alacaktı ben artık işi zor diyorum
Çok ciddi yazıyorum mevcut Başkan kongreyi alabilir şu an durum bu
Yorum
Yorum