Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu başkan adaylarının hiçbirisinden bir şey olmaz......... hep popülist açıklamalar , yok 50 . yılda şampiyonluk, yok şu yok bu..

esaret altındayız .2 başkan siyasi güdümlü.bir başkan şikebahçe sever. gerçekten haklısın.

bu mehmet ali yılmaz ne yapıyor yaa hiç sesi soluğu çıkmıyor.

Yorum

• aslında sevgili renkdaşlarım size bişey diyimmi can damarı bişey aslında işin özü.

şota ne dedi bıraktığında çok mutsuz bir şehir gördüm herkes mutsuz ve bende mutsuz oldum.ne var bu trabzonda arkadaş gelen hocaların hepsi bunalıma girip gidiyor en süper futbolcular amatöre dönüyor(amatöre dönme nedeni şehirden kaçmak gitmek için performansını düşürüyor) gerçekten incelenmesi gereken bir konu.

galiba bizi kurtaracak olan öze dönüş.ts nin evlatları.bu şehirde dışardan gelen vatandaşlar yaşayamıyor yapamıyor ya bizde sıkıntı var ya havada suda ama çok net bir sorun var gelen herkes bozuluyor anormalleşiyor.

Yorum

• Siyasete yakın olmayan zengin mi var ülkede? Hakan hocaya "parasız" diye oy verme sonra da "paralı"ya da burun kıvır siyasi diye. Komik olmayın.

Saçma salak ifadelerle insanları karalamayın. Davutoğlu başkan olsa dahi İ. Hacıosmanoğlu kadar yalakalık yapamaz. Aziz başkan olsa dahi şikebahçeye bu denli yardımcı olmazdı.En dipi gördük zaten.

Proje, plan, program, hedef...

Bana bunlardan bahsedin.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          genelde hamsi kuymak lahana yerim valla hiç dokunmuyor aksine çok güzel etkileri var

sallama olayına gelince görücez bakalım seçimlerde bakalım sen o zaman ne sallayacaksın bu yorumuma ben haklı çıkınca.
          Olayın seçim kısmını geçtim , Kulaçoğlu na oy veren birinin , iho ya oy verebileceğini sana düşündüren şey ne , onu çözemedim ama o kuymakta var bişe , biraz ara verip muhlama yemeye başla aslında minci ye sen , minci daha pratik ve daha hafif yan etkisi de yok

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siyasete yakın olmayan zengin mi var ülkede? Hakan hocaya "parasız" diye oy verme sonra da "paralı"ya da burun kıvır siyasi diye. Komik olmayın.

Saçma salak ifadelerle insanları karalamayın. Davutoğlu başkan olsa dahi İ. Hacıosmanoğlu kadar yalakalık yapamaz. Aziz başkan olsa dahi şikebahçeye bu denli yardımcı olmazdı.En dipi gördük zaten.

Proje, plan, program, hedef...

Bana bunlardan bahsedin.

plan proje program iş yapmaz türkiyede.

fff ye egemen olucaksın.

bizim kadromuz kötümü gönderdiğimiz 6 hocada kötümü işimizi fff bitirdi.

bak aziz nasıl kendi yandaşlarını şikebahçelileri hep doldurmuş fff ye .ve tüm hakemler avucunun içinde azizin.

bizim bu duruma düşmemizde baş aktörün aslında aziz olduğuna inanıyorum avucunun içindeki hakemlere talimat verdiğini düşünüyoruım.

neden çünkü onları rezil ettik azizide rezil ettik dünyaya onlara şikeci damgasını biz vurduk .onlar artık şikebahçe.ve azide içerde yattı bizden intikam alıyor aziz tetikçi hakemleri vasıtasıyla.

Yorum

• Ihonun secilme ihtimali bile ne kadar küçüldüğümüzün göstergesi. Bu adam ne sifatla aday oluyor vizyon yok basari yok beyin desen hic yok.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olayın seçim kısmını geçtim , Kulaçoğlu na oy veren birinin , iho ya oy verebileceğini sana düşündüren şey ne , onu çözemedim ama o kuymakta var bişe , biraz ara verip muhlama yemeye başla aslında minci ye sen , minci daha pratik ve daha hafif yan etkisi de yok

tesadüfe bak tamda muhlama yiyipte yorum yapmıştım acaba yan etkisimi oldu

bana kulaçoğluna oy verenlerin ihoya neden oy vereceğini düşündüren sebep

1-kulaçoğlu enteresan şekilde hekimoğluyla anlaşamadı talimatmı geldi acaba.?

2-kulaçoğluna oy veren 350-400 kişilik grup pekala bir talimatla ihoya oylarını verebilir.talimatlar devir talimat devri

Yorum

mafya kılıklı güzel aziz ne kılıklı ne güzelde öttürüyor herkesi ortalık azizemi kalsın yani.ama hoca tercihleri iyiydi süper futbolcularda aldı ama fişi çekilmiş bilinmeyenden.zaten fişin çekildiğini hep beraber gs maçıyla başlayan periyotta gördük.

aslında sorun kesinlikle başkan değil sorunun can damarı bu takımın başında şenol güneşin olmayışı.
                  Demek İHO nun bu Baba filminden fırlama çakma mafya tavırları ortam Aziz'e kalmasın diyeymiş. Vay be görememişiz ortamı İHO nun doldurduğunu Aziz'in pusup kaldığını, konuşurken İHO'dan cevaz aldığını. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? İHO'nun çapı kulübü yönetmeye yetmedi, yetmezdi de zaten. Hayatı boyunca muhtemelen bir sürü koyun ve üç beş çakaldan başkasını yönetmemiş bir adamdan koca kulübü yönetmesini ummak saflıktı. Şimdi kim oy verecek paralı askerleri dışında ? Hangi başarısı için ?

Yorum

minci ne haci???? yenirmi icilirmi?? ilac mi yoksa? depresyon ilaci neyim???
                    County of Essex

Yorum

mafya kılıklı güzel aziz ne kılıklı ne güzelde öttürüyor herkesi ortalık azizemi kalsın yani.ama hoca tercihleri iyiydi süper futbolcularda aldı ama fişi çekilmiş bilinmeyenden.zaten fişin çekildiğini hep beraber gs maçıyla başlayan periyotta gördük.

aslında sorun kesinlikle başkan değil sorunun can damarı bu takımın başında şenol güneşin olmayışı.
                      sevgili arkadaşım sorun kesinlikle başkanda çünkü ilk baş bizi de kandırdı öze dönüş dedi dibe vurduk, trabzonspor tarihindeki neredeyse tüm isimlerle kavgalı, taraftarı böldüler, işin içerisine siyaseti soktular, o da yetmedi siyasetin dibine vurup trabzonsporu kendi şahsında siyasi kimliğe bürüdü, şu anda birlik beraberliğe ihtiyacımız olan günlerde taraftar arasında birlik beraberlik olmadığı gibi maça giden taraftar sayısı da dibe vurdu, şike sürecindeki en büyük düşmanlarımızdan biriyle iş birliği yaptı, siyasi iradenin adayını açık ara destekledi, takımın maçlarından çok mitinglere ve havaalanlarında yalakalık yapmaya gitti, şike sürecindeki avukatlarımız istifalarını verdiler, yetmedi, 22 yöneticiden kala kala elde 7 kişi kaldı, çok önemli altyapıda fark yaratacak isimler gelir gelmez bıraktılar, en yakın dostu en büyük düşmanı oldu, fatih tekke güya sportif direktör olacaktı ünal karaman gibi uçtu gitti, 52 oyuncu geldi 71 oyuncu gitti sportif başarı kesinlikle söz konusu bile değil, borç üç katına çıktı tahminen 500 milyon tl civarında seyrediyor, her şey temlik altında, giderler ikiye katlanırken gelirler 70 milyon tl'ye kadar düştü, denizbank daha kredi vermiyor.. daha buradan saatlerce size rezillikleri ve utanmazlıkları yazmaya devam edebilirim..
                      "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

fff ye egemen olucaksın.

bak aziz nasıl kendi yandaşlarını şikebahçelileri hep doldurmuş fff ye .ve tüm hakemler avucunun içinde azizin.

bizim bu duruma düşmemizde baş aktörün aslında aziz olduğuna inanıyorum avucunun içindeki hakemlere talimat verdiğini düşünüyoruım.

neden çünkü onları rezil ettik azizide rezil ettik dünyaya onlara şikeci damgasını biz vurduk .onlar artık şikebahçe.ve azide içerde yattı bizden intikam alıyor aziz tetikçi hakemleri vasıtasıyla.
                        Bi karar ver artık iho, azizi şamar oğlanımı etti , yoksa aziz mi bizim hakkımızı yemesi için federasyonu ve hakemleri yonlendiriyor ?

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Bakın bu ülkede Trabzonspor'un Federasyonda etkili olma şansı yok. Etkili olduğunu zannedersin ama ilk fırsatta kitlerler sana onur zedeleyen cezaları. Mal gibi kalırsın. Ancak sen düzgün bir yönetime sahip olursan bu Allahsızlarla mücadele edebilirsin.

Bizim elimizde tek bir güç var o da akıl.

Eğer biz akılsızlığı bir kez daha seçersek bu sadece düşmanlarımızın biraz daha güçlenmesine yarar.

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fff ye egemen olucaksın.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kesin ve net bir dille, projelendirilmeyen açıklamalar,

borç nasıl eriyecek,
                            transfer politikasi
                            hoca sorunu
                            psikolojik sorunlar
                            transfer politikasi,
                            ts club,ürünler ve formalar
                            gelecek 3 yıl içindeki gerçekci hedefler

ve en önemlisi, Profosyonel Scout Ekibi çalışması

profosyonel antreman teknikleri çalışmaları

futbolcu psikoloğu çalışmaları

liste uzar gider

dediğim gibi , benim düşüncelerime bir tek Kulaçoğlu yakındı ama oda vazgeçti galiba..

renkdaşım yanlış anlamada yazdıkların hiçbir etkisi yok.

aslında türkiyede şampiyon olmak çok kolay sadece fff ye hakkını yedirmeyeceksin.

yoksa kadromnuz kötümü sence yada giden 6 hocada kötümüydü.

ihoda fff ye bulaştı gördü onların çakal olduğunu ve ortalık karıştı.

tüm iş fff de bitiyor hoca futbolcu filan tefarruat.herşey hakemin elindeki o küçücük düdükte bitioyr.

Yorum

Bi karar ver artık iho, azizi şamar oğlanımı etti , yoksa aziz mi bizim hakkımızı yemesi için federasyonu ve hakemleri yonlendiriyor ?

ikiside .

Yorum

• Açıkçası İ. Hacıosmanoğlu'nun bir başka kötülüğü de spor kamuoyunda Aziz'i bile nefret listesinde 1. sıradan indirmesi oldu.

Aziz ona ne kadar teşekkür etse azdır.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

Yükleniyor...
                                X