Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ali Sürmen öyle dedi...
    Usulen öyle demiştir.bu işte bi ton numara yapıldı,üyelikleri iptal olmuşların yerine yeni kayıtlar falan ilerde çıkacaktır karşımıza.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rakamlara bakıldığında soru işareti olan kısım eski üyelerin aidatlarının kim tarafından ödendiği. Çünkü ortada bazılarının söylediği gibi birçok yeni üyenin oy kullanması gibi bir durum yok. Geçen seçimden bu yana sadece 462 yeni üye oy kullanacak. Eğer ki geçen seçimde aidatını ödemediği için oy kullanamayan 1790 kişinin büyük bölümün aidatları Hacıosmanoğlu tarafından ödendiyse o zaman işimiz yaş...
      İradesini söylediğiniz şekilde kayıtsız ve şartsız bir kişinin emrine verecek 50-100-200 delegeden söz edebiliriz ancak yaklaşık 9.973 oy kullanma hakkına sahip delege içerisinde bu sayıyı binlerce oy olarak ifade etmek veya edebilmek o camianın sonunun geldiği, gayri meşru bir yapının denetimine girmek üzere olduğu anlamına gelir.Unutmayalım seçimlerde gizli oy açık tasnif kuralı esastır ayrıca söylendiği şekilde oyunu satacak bir delege yapısının olduğunu da sanmıyorum hatta şunu da söyleyebilirim ki 2013 kongresinde oy veren delege profili bu kongrede çok farklı bir yönde gelişecektir, ben Trabzonspor camiasının önce kurumsal yapı, önce Trabzonspor sonra kişiler ve başkan adayları düşüncesine sahip olduğunu sanıyorum.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fikret Orman Akpli olmasaydı o koltukta duramazdı onu da biliyorsun dimi
        Bu tip siyasi korkular ve beklentiler sadece bizim kongrelerimizde olur cunku biz istanbullular kadar buyuk camiaya sahip degiliz, onlar siyaseti kullanir bizse siyasete kendimizi kullandiririz.

Aslinda bizde istanbullular gibiydik, en azindan olayi sportif cercevede degerlendiriyorduk ancak son kongrede İho truvasini iceri sokup kongreyi zehirledik. Bu adam yine ciddi oy alacak ve Usta ile Hekim birlesmezlerse baskan olacak. Herkesin korkusu bu cunku İho kongreye oyle bir zehir birakti ki, insanlar sagci solcu trajikomedisini yasamaktalar suan. Bu zehiri atmak zor olacak.

Bu arada Ali Uzunay, "biz kazanirsak gazeteciligi birakacaksin, kaybedersek sana 100 bin dolar verecegim" diyerek Cevat Kol ile iddaya girmis. 2 bin uyeyi gectim bunlarin galiba temiz 5 bin usulsuzu var kongrede, özgüven yerinde... Hekim ile Usta birlesmezse yandik.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• iho'nun kongre salonuna bile girememesi gerekirken bugun acaba secimi alirsa korkusu hakim..basta malum tribun grubu olmak uzere ne kadar satilmis,haysiyetsiz kopegi varsa topunun allah belasini versin..koca trabzonspor'u babanizin ciftligi yaptiniz serefsizler..eskiden herkes trabzonspor'u dusunurdu simdi bakiyorsun herkes adamcilik yapiyor.
          iho denen insan israfinin tekrar aday olma sebebi ne anasini satiim?arka arkaya iki cumle kuramayan,temsil gucu sifir olan bir ilkokul terkin nesinden etkileniyorlar acaba?ortada basari yok,klup tarihinin en yuksek borclanma seviyesine ulasti,eskiden sadece sikebahceliler nefret ederdi simdi anadolunun yarisi bize dusman, trabzonspor baskanlik makaminin parti il baskanlari kadar degeri kalmamis,hakemler tff herkes hakkini catir catir yiyor kimse bir sey yapamiyor,dibine kadar siyasete bulasmissin,takimin en degerli futbolculari dislanmis vss..oy vermeme sebebi olarak bunlar gibi yuzlerce sey sayilir.
          bu adam neyi iyi yapiyorda hala buna oy cikacak?kendine trabzonspor'luyum diyen bir insan buna oy veriyorsa ya satilmis kopegin tekidir yada iho'nun kendisi gibi kara cahilin onde gidenidir..her iki sarttada klup uyelikleri iptal edilmeli.
          ayrica bu uyelik sistemine de bir care bulmali.bu sistemde parasi olan adam 10bin tane uye yapsa olene kadar baskanlik yapar.birincisi uni mezunu olmayan bir adam hicbir sekilde baskan adayi olamamali.ayni sekilde klup uyelik surecinde de uni mezunu sarti aranmali..baska turlu bu sorunlar bitmez.allahin bos belesleri toplanp trabzonspor'a yon veriyor..

Yorum

• Artık seçimi sezon sonuna almak şart oldu.bizim gibi sezon ortasında seçim yapan başka bir kulüp yoktur herhalde.

Yorum

• İHO kazanırsa ne yaparız Trabzonspor'dan başka gıdecek kapımız yok,ama İhonun niyeti pis gelirse,Trabzonsporu yok edecek,tarıhe karışacaz...Ona oy verecekler lütfen elinizi vicdanınıza koyun öldürmeyin kıymayın Trabzonspor'a ..Bir kombine için TRABZONSPOR'UN katılı olmaya değmez
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.11.2015, 00:35.
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Ben Eğitime bakarım. Bunların geçmişinde de bir kurum batırmak falan filan var mı neleri daha önce yönetmişler. Koyun güdenden başkan olmaz.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Trabzonspor paranın döndüğü geliri gideri olan bir şirkettir. Ekonomiden anlamayan insanların orada işi olamaz. Kesinlikle yok hayat okulu yok eğitim her şey mi yok falan filan saçmalamalarını bir kenara bırakın. Kalbi temiz yok yörem insanı açık sözlü diye başkan mı seçilir. Bu kafadan acilen kurtulmalı oyumuzu eğitime vermeliyiz.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Başkan olacak kişiden daha önemlisi ekibi bence. Onun için Usta diyorum. Hekimoğlu tıpkı İHO gibi ahbap -çavuş ilişkilerini tavan yaptırır demedi demeyin. 2 koyun güdemeyecek heriflerin kayırdığı adamlarla 11'i doldururlar sonra gelsin hezimetler!
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yazmayı bırakmıştım Trabzonspor formalı bir kız gördüm dayanamadım. Bu takımı kurtarmamız gerekiyor Şu cehaletten. Şu karanlık ortaçağ zihniyetinden. Şu Hasan Sabbahlardan temizlememiz gerekiyor. Bunları kim inandırmış. Bunlar yalana nasıl bu kadar taraf oldular.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan olacak kişiden daha önemlisi ekibi bence. Onun için Usta diyorum. Hekimoğlu tıpkı İHO gibi ahbap -çavuş ilişkilerini tavan yaptırır demedi demeyin. 2 koyun güdemeyecek heriflerin kayırdığı adamlarla 11'i doldururlar sonra gelsin hezimetler!
                        Ekip demişken bugün Hacıosmanoğlu Trabzon'un Volkan abisi Volkan Canalioğlu'nu yöneticilerle beraber evinde ziyarete gitmiş.listesine almak için uğraşıyormuş.
                        Önemli bir hamle bence.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ekip demişken bugün Hacıosmanoğlu Trabzon'un Volkan abisi Volkan Canalioğlu'nu yöneticilerle beraber evinde ziyarete gitmiş.listesine almak için uğraşıyormuş.
                          Önemli bir hamle bence.
                          O hamleyi Canalioğlunu siyasi olarak angaje etmek için yapmıştır hocam
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O hamleyi Canalioğlunu siyasi olarak angaje etmek için yapmıştır hocam
                            Bende böyle düşünüyorum lakin listesine girerse ters köşe oluruz

Yorum

• Bmn twiter organizasyonu yapip diger iki adayin birlesmesi icin baski mesajlari olusturmali. Hacinin gelme ihtimali alinacak risk degil

Yorum

• Bu volkan chpli degil mi iho nun yaninda yer almasi abes bir durum olur

Yorum

Yükleniyor...
                                X