Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    basarisiz olursam giderim,koltuk sevdalisi degilim diyen iho nasil oluyorda bir daha aday olacak cok merak ediyorum.kongre uyelerine aptal muamalesi yapmak degil midir?2.5 sene icinde yapilabilecek her hatayi yapan bir adam simdi yarin cikacak kafa utuleyecek.milleti gerizekali yerine koymaya devam edecek..hadi bana saldiriyorsunuz bari trabzonspor'a saldirmayin diyecek.bazilarinin muslugunu kestik diyecek ama 500 milyona yakin borca deginmeyecek, sirf kendi sahsi hatalari yuzunden klubun odemek zorunda kaldigi paralari,gonderilen hocalarin tazminatlarini gozardi edecek.
    sikeyi ortbas etmekle gorevlenlendirilen tupcuyu nasil destekledigini,kimler tarafindan kulaginin cekildigini,kendi yetersizligi yuzunden proje uretemedigi icin klube kaynak yaratmak adina havaalanlarinda nasil omur tukettigini hic anlatmayacak.peki ne anlatacak?
    son donemlerde turk siyasetinde moda olan seyi yapacak.kafasinda bir dusman yaratacak,sonra butun hatalarini butun yanlislarini bu dusmana yukleyip zeytinyagi gibi uste cikip kendi kitlesini bir arada tutmaya calisacak.turkiye gibi egitim seviyesinin yerlerde oldugu bir ulkede bu taktik her zaman ise yarar.
    2.5 sene icinde yasadigimiz butun rezilliklere,kepazeliklere ragmen hala bu adam baskan olabilir diye korkuyoruz..iste bu bile ne kadar battigimizin gostergesidir.eskiden bunlari yasatanlari top tufek kovalarlardi simdi adamin arkasinda kendini her daim destekleyen abuk subuk bir kitle var.ve bu kitle cahil oldugu icin ne yapacaklarini kestiremiyoruz.
    Özellikle son paragrafa
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Çakıroğlu, kendisine twitter'dan Usta ile birleşin yazan birine "listemizde olmasından gurur duyarız" yazmış. Rakibi küçük gören tavrına bakarak birleşme hayal diyorum..
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu Tahsin ile Temel (fıra gibi harbi) aday olma sebepleri nedir çok merak ediyorum. En iyi niyetli düşünce; reklam olsa gerek. Çünkü 100' er oyu geçebileceklerine ihtimal bile vermiyorum.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• usta yı başa getiremezsek başımıza gelecekleri düşünemiyorum.....[emoji35]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çakıroğlu, kendisine twitter'dan Usta ile birleşin yazan birine "listemizde olmasından gurur duyarız" yazmış. Rakibi küçük gören tavrına bakarak birleşme hayal diyorum..
            İHO'nun badyguardına bakın hele,Hekimoğlu da iyi ki aday olmuş ne kadar boş beleş adam varsa toplansınlar da geçen seçimde olduğu gibi adam sanılıp Usta'nın listesine giren çürük yumurtalar kendiliğinden ayrılmış olsun.
            En son sasone tarafından düzenlendi; 13.11.2015, 23:13.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çakıroğlu, kendisine twitter'dan Usta ile birleşin yazan birine "listemizde olmasından gurur duyarız" yazmış. Rakibi küçük gören tavrına bakarak birleşme hayal diyorum..
              Cakiroglu ve Hekimoglu bu özgüveni nereden aliyorlar ? Gercekten merak ediyorum, son kongreyi 70 oyla kaybetmis adamla birlesip guclenmek varken, sadece 70 oyla secimi kaybetmis Usta ya "Listemizde olmasindan gurur duyariz" demek neyin nesi ?

Sadece bu kafa ürünü bile bize bazi ipuclari vermeli diye dusunuyorum. Bunlara kulup emanet edilmez, gercekten kafa yapisi olarak bana biraz ters geliyorlar. Ben Hekimoglu yerinde olsam son kongreyi 70 oyla kaybetmis adama rakip degil, dost olurum yanina girerim. Kaybedecegim ata oynamam, Cakiroglu ndaki özgüvene bak... Senin Usta ya yalvariyor olman lazimken nedir yani bu tavirlar ? Hayret bir sey.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gelecek başkanın projelerinde uzun vadeli planlarda basket salonu olmalı.

TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Hekimoglu'ndan sogudum ben de... ben hiçbir adayi begenmiyorum... ama Hekimoglu Trabzon kanadindan iyi bir destek alacak gibime geliyor...
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Usta diyenlere şaşıyorum. Hacıosmanoğlu'nun kulübü düşürdüğü durumdan sonra maceracı ruhunuza hayranım.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gelecek başkanın projelerinde uzun vadeli planlarda basket salonu olmalı.

Bugüne kadar projesini uygulayan bir başkan hatırlıyor musun?
                      Yok projesini görelim yok yönetim kadrosunu görelim,hikaye geliyor bana,Türkiye'de işler aklı başında ve lider özellikli bir başkan ve onun zekasına inanan çekirdek kadro ile yürür.

Her seçim döneminde aynısı olur,listeler yapılır,anlı şanlı adamlar yönetime girer,sonra ara ki bulasın ne verilen sözler ne de o adamlardan eser kalmamış.
                      Ben bir Özkan Sümer'i bilirim delikanlı gibi çıkıp,yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın diyen.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cakiroglu ve Hekimoglu bu özgüveni nereden aliyorlar ? Gercekten merak ediyorum, son kongreyi 70 oyla kaybetmis adamla birlesip guclenmek varken, sadece 70 oyla secimi kaybetmis Usta ya "Listemizde olmasindan gurur duyariz" demek neyin nesi ?

Sadece bu kafa ürünü bile bize bazi ipuclari vermeli diye dusunuyorum. Bunlara kulup emanet edilmez, gercekten kafa yapisi olarak bana biraz ters geliyorlar. Ben Hekimoglu yerinde olsam son kongreyi 70 oyla kaybetmis adama rakip degil, dost olurum yanina girerim. Kaybedecegim ata oynamam, Cakiroglu ndaki özgüvene bak... Senin Usta ya yalvariyor olman lazimken nedir yani bu tavirlar ? Hayret bir sey.
                        Üf sorma ya. Tavırlara bak. Sanki geçen seçimde seçilip 2 ay sonra istifa eden babamdı.

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Usta diyenlere şaşıyorum. Hacıosmanoğlu'nun kulübü düşürdüğü durumdan sonra maceracı ruhunuza hayranım.
                          Ya Allah aşkına İHO ile Usta'nın hangi özelliği benzer ki böyle felsefik bir yorum yapma ihtiyacı hissettin?
                          • Memento mori

Yorum

• Valla daha önce söylediğim gibi ben olaya tamamen İHO'yu göndermek tarafından bakıyorum. Hekimoğlu veya Usta. Hangisinin başkan olacağını çok önemli değil. Ancak ortada bir gerçek var; Usta seçime gireceği için Hekimoğlu bu seçimin sonuncusu olacağı çok net(bence). Sadece ASKF'nin oylarıyla başkan seçilemezsiniz. İHO'nun usulsüz üyeleri bile Hekimoğlu'nun oy potansiyelinden fazla. Ortada böyle bir durum varken Hekimoğlu'nun ayrı bir aday olarak seçime girmesi sadece oyları bölecek. Bu da İHO'nun işine gelecek. Hâl böyleyken bu inadı anlamıyorum.

Tekrar söyleyeyim. Benim gözümde kimin başkan olacağı şu an için önemli değil. Ama olurda 3 adaylı bir seçimde İHO aradan sıyrılırsa sebep olanlara çok pis söverim..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• BMN bi radyo proğramıda Hacıosmanoğlu'na yapsa iyi olur aslında

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BMN bi radyo proğramıda Hacıosmanoğlu'na yapsa iyi olur aslında
                                Bmn zevkle yapacaktır ama onun bunu göze alabileceğini sanmıyorum.The world leader ı gibi bildiği yerlere gider konuk olarak.Bmnnin yayınına katılırsa zevkle dinlerim boşa çırpınışlarını.

TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Çalışıyor...
                                X