Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İHO taktik yapıp bana kumpas kuruldu, bana darbe yapılmak isteniyor vs.. rıv rıv diyecek.. korkarım ki bu yalanlara hala inanan bir kesim de olacak..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yarın toplantıda hatalarımdan ders aldım ,bize çok büyük destek var gibi yüzyılın en büyük yalanını söyleyecek ve aday olacak bence.Tekrar seçilirse 3sene sonra seçim yapacak bir Trabzonspor bulamayız.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İHO'yu dinleyip de bu adama oy vermek akıl karı değil, o verdiği oyu hala savunmaya çalışmak da.

Cehalet adamın paçalarından akıyor, geçen seçimde yapılacak iş belliydi Kulaçoğlu'na verecektin oyunu. Ne demek başkan olması mümkün değil diye iho'ya verdim?

Böyle bir mantık olur mu yahu?

Tarih iho'yu ve O'nu bu kulübün başına getirip kulübü rezil rüsva edenleri elbet unutmayacak.

Bari susun ya savunmaya çalışmayın. Hatta işi arsızlığa vurup sağa sola fırça atmayın bari!
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bence İHO yarın paralel yapıya atar suçu.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tenezzül edip kulübe üye olmayan dolayısı ile oy hakkı da bulunmayan hiç kimsenin, gelip burada oy verenlere hakaret etme hakkı yoktur.
            Bundan sonra da kendilerini muhatap almayacağım

Adam gibi, hakaret etmeden eleştirenlere de saygı duyarım
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Çocukları, kadınları ve gayrimüslimleri ekran başından uzak tutmakta fayda var.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• İHO yarın aday olur.Usta, Özak'ın adamı der. Temiz futbol paydaşları ve Trabzonspor sevdalısı kesime seslenir. Son olarakta Cumburbaşkanımıza değinerek konuşmasını sonlandırır.

Yorum

• Usta Başkan
                  Trabzonspor şampiyon

Nokta
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Bundan sonra, Kongrede Hacı'ya oy atacak olan iyi niyetli değildir ya da satın alınmıştır.
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 6 Aralık 2015 tarihi, Trabzonspor'un 48 yıllık tarihinin en önemli günüdür.

Türk Futbolunda 7 kez ihtilal yapmış efsane Trabzonspor, yine yeni ihtilallerle şampiyonlukları İstanbul dışına taşımalıdır, taşıyacaktır.

Yeni Başkan
                      Yeni Yönetim
                      Yeni Hoca
                      Yeni Başarılar

Sabır Mevlam.
                      Son 23 gün
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• basarisiz olursam giderim,koltuk sevdalisi degilim diyen iho nasil oluyorda bir daha aday olacak cok merak ediyorum.kongre uyelerine aptal muamalesi yapmak degil midir?2.5 sene icinde yapilabilecek her hatayi yapan bir adam simdi yarin cikacak kafa utuleyecek.milleti gerizekali yerine koymaya devam edecek..hadi bana saldiriyorsunuz bari trabzonspor'a saldirmayin diyecek.bazilarinin muslugunu kestik diyecek ama 500 milyona yakin borca deginmeyecek, sirf kendi sahsi hatalari yuzunden klubun odemek zorunda kaldigi paralari,gonderilen hocalarin tazminatlarini gozardi edecek.
                        sikeyi ortbas etmekle gorevlenlendirilen tupcuyu nasil destekledigini,kimler tarafindan kulaginin cekildigini,kendi yetersizligi yuzunden proje uretemedigi icin klube kaynak yaratmak adina havaalanlarinda nasil omur tukettigini hic anlatmayacak.peki ne anlatacak?
                        son donemlerde turk siyasetinde moda olan seyi yapacak.kafasinda bir dusman yaratacak,sonra butun hatalarini butun yanlislarini bu dusmana yukleyip zeytinyagi gibi uste cikip kendi kitlesini bir arada tutmaya calisacak.turkiye gibi egitim seviyesinin yerlerde oldugu bir ulkede bu taktik her zaman ise yarar.
                        2.5 sene icinde yasadigimiz butun rezilliklere,kepazeliklere ragmen hala bu adam baskan olabilir diye korkuyoruz..iste bu bile ne kadar battigimizin gostergesidir.eskiden bunlari yasatanlari top tufek kovalarlardi simdi adamin arkasinda kendini her daim destekleyen abuk subuk bir kitle var.ve bu kitle cahil oldugu icin ne yapacaklarini kestiremiyoruz.

Yorum

• Bir insan iyi Trabzonsporlu olduğunu nasıl kanıtlayabilir veya bunu ölçen bir cihaz var mı? İnşallah bu kez geçen seçimde oynanan oyunlara gelmeden USTA'yı seçebiliriz.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah aşkına söyleyin geçen seçimde Ustayı Trabzonda kaç kişi tanıyordu.....

İnsanların %90ı adını bile bilmiyordu....

Usta diye bir adam vardı diyordu...

Böyle bir adam durup dururken 1500 civarı oyu nasıl ve ne şekilde aldı......

Bal gibi parti desteği ile aldı......

Allah 'ın bildiğini kuldan neden saklıyorsunuz....

İşte bunun içindirki kazanamadı...

Gerçekten iyi bir Trabzonsporlu olsa herkes tanır bilir Hacıosmnaoğluna karşıda Ona oy verirdi...

Şimdi ise aksin ispat etsin...

benide ikna etsin vereyim oyumu...

bu kadar basit.....
                            http://www.61saat.com/futbol/muharre...i-h208567.html

Açıklamaları sizin için yeterli olur mu bilmiyorum ama okursanız sizi etkileyeceğini düşünüyorum. Bir de 500 Trilyon borç'u düşünmenizi öneririm. UEFA kapıya dayandı. İho sırf yıldız oyuncu alıcam diye yıllık korkunç garanti paralar futbolculara verdi ve o yüzden borç aldı başını gidiyor. Önümüzdeki 3 yıl TS'nin ekonomik açıdan çok disiplinli ve planlı yönetilmesi gereken bir süreç. Oy verirken bu koşulları düşünmek kanısındayım.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah aşkına söyleyin geçen seçimde Ustayı Trabzonda kaç kişi tanıyordu.....

İnsanların %90ı adını bile bilmiyordu....

Usta diye bir adam vardı diyordu...

Böyle bir adam durup dururken 1500 civarı oyu nasıl ve ne şekilde aldı......

Bal gibi parti desteği ile aldı......

Allah 'ın bildiğini kuldan neden saklıyorsunuz....

İşte bunun içindirki kazanamadı...

Gerçekten iyi bir Trabzonsporlu olsa herkes tanır bilir Hacıosmnaoğluna karşıda Ona oy verirdi...

Şimdi ise aksin ispat etsin...

benide ikna etsin vereyim oyumu...

bu kadar basit.....
                              Usta'yı tanımıyorsunda adamın ne iş yaptığı belli en azından,İHO'nun neyine vuruldun?

Ben mesala kulübe üye olmuyorum niye biliyor musun?
                              Çünkü önüne gelen kulube üye olmuş,13.sandıkta oyunu satan mı dersin,Trabzonspor Başkanlığı yapıp bir İstanbul kulübüne üye olan mı dersin,3.sınıf çakma mafyanın kupayı alacağız demesine inananı mı dersin.

Yahu kongre üyesi olduğu halde şike yapan takımın avukatı bile var.
                              Muharrem Usta başkan olsun ve gerçekten adam gibi adamları tesbit edip,geri kalanını kulüpten defetsin üye olacağım.Düşün İHO da kongre üyesi ben şimdi o adamla aynı statüyü nasıl paylaşırım?

edit:Haha şimdi gördüm kulübü İstanbul'a taşıyalım diyen embesil bile var.
                              En son sasone tarafından düzenlendi; 13.11.2015, 22:17.
                              • Memento mori

Yorum

• Uçak biletlerimi bugün aldım...

Cumartesi gidiş..

Pazar dönüş..

178 TL'ye geldi...

Erkenden almanızda fayda var biletler 2 hafta içerisinde 2 katına çıkacaktır...
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Çalışıyor...
                                X