Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şayet usta haricinde bir isim başkan olursa eğer ; çok sevdiğim trabzonspor gönlümde sezon finalini yapmış olur. Derler ya aklın yolu birdir diye.işte bu seçim aklın yolu mu cebin yolu mu bir ?onu belirleyecek .
    Benimde anlatmak istedigim bu.
    Es, dost, menfaat, itibar, ve kucuk olsun benim olsun mu yoksa buyuk dusunelim buyuk oynayalim ve tekrar dirilelim diyenlerin mi?

Ellerini ovusturarak bekleyenler kimin listesini destekledigi belli zaten.

Yorum

• anlasilan o ki hekimoglu ve usta yarisiyor..hekimoglu tarafi kafatasi diyor usta tarafi vizyon...insallah vizyon diyenler kazanir.

Yorum

• 13. sandık karmaya göre ustayı başkan yapması lazım. Usta olması lazım. h
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kanal g uydudan yayın yapıyor mu ? yapıyorsa frekansını alabilir miyim ?

Yada kongreyi takip edebileceğimiz herhangi bir kanal var mı ?
          Kadırga yayında şu an, uydu yayını var.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Öze dönüş felaket olur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seçim kazanmak için onu seçen delegeleri ve üyeleri ikna etmek yerine, kendi eli ile tasmalarını tuttuğu adamları kulübe üye yapan adamdan veya adamlardan bu kulübe ne hayır gelir?
              Sıkıntı burda zaten maalesef.
              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Usta nın Kartal projesi için 5 katdan fazla oraya bina dikilemez dedi İHO. Sahil bölgesi dedi.. Mantıklı Geldi Bana

Bu konuda bilgisi olan varmı.
                Hocam
                İnsaat muhendisi olarak rahatlikla soyleyebiliimki;
                Dunyanim heryerine istedigin yukseklikte insaat yapabilirsin
                Yeterki dogru proje ve dogru uygulama olsun.

İho nun demesiyle ozaman,
                Eger denizin yanina 5 kattan fazla yapilmaz - ona demeli; elalem denizin icin bina yapiyor
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Usta Hekimoğlu kafa kafaya... Net bir şekilde Trabzon/Trabzon dışı savaşı... Yerel ve ulusal savaşı... Çok net.
                  Az farkla biri kazanacak. Çok net.

Yorum

• hainler için yaşasın illegalite

“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nevzat Şakar geldi ahahah
                      Kongreye katilim yederli mi diye sorsa ya biri suna.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kanal g mikrofonlarına konuşsana abi
                        Oraya konuşursam 16 yılla yargılanırım.

Yorum

• Nevzat nerede konuşuyor özlemişim kendisini dinlemek istiyorum.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• usta dürüst bir seçim politikası izledi finlandiya ve isveçte olsaydı kesin kazanırdı. ama burası Türkiye burada başka dinamikler var. hekimoğlunun kazanması sürpriz olmaz.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fotoğraflar şuan net gösterge değil..İlk sıradakiler genelde şehir dışından gelenler..Şehir dışından Usta'ya destek çok zaten..Son saatlere doğru ne durumda oy pusulaları onlara bakmak lazım..İHO nun hiç şansı yok..o ihtimali kimse düşünmüyor artık..Kafa kafaya olacak gibi..
                              Bir ihtimal daha var. O da ölmek mi(Hekimoğlu) dersin?
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Arkadaşlar bende babamla birlikte kulube üye olmak istiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor ? Yeri değil ama
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Çalışıyor...
                                X