M.Usta ya başarılar diliyorum.. umarım geçen seçimde yalan yanlış şeylerle yapılan yıpratma çalışmalarına bu sefer prim vermeyiz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yönetimi diyorlar ya gülmekten kırılıyorum.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır anlamadığım şey Şota bu insanlarla görüşemez mi? Yasak mı bu durum? Aynen dediğiniz gibi yönetim dediklerin de benim de sinirim bozuluyor. Ne hayır yaptın bugüne kadar da Şota'yı takibe alıyorsun?
Yorum
-
Hacıosmanoğlu'nun başkanlığından cesaetlenen Hekimoğlu başkan adayı olarak çıkıyor. Bu kısma da bakmak lazım. Geçen dönem Usta'nın yanında yönetime girmek isteyen biri bu dönem bu yönetimin kötülüğünden aldığı cesaretle yine Usta'nın yanında seçime girmeye yanaşmıyor. Hacıosmanoğlu kadar başkanlık yapamaz mıyım diyor haklı olarak
Benzer şey teknik direktörlükte yaşanıyor. Shota'nın yönetimini gören Giray Bulak cesaretleniyor, ben ondan kötü mü yönetirim diyor kendi kendine ve çalışmalara başlıyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetime gel hele,komedi dans üçlüsü vardı eskiden bilenler bilir. Şarkı değişince dans değişir türlü türlü saçmalıklar yaparlardı. Bilmem anlatabildim mi?Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta hastanelerini bırakamaz. Ortakları olan yabancı fonlar ve Mevlana- Şems aşkıyla yanıp kavrulan Ethem Sancak izin vermez. Usta başkan olsa da kulübü Trabzon'daki asbaşkan yönetecektir. Hal böyle olunca M. Usta hem akademik, hem de konuşma bakımından kendisinden çok daha üstün Kulaçoğlu'nu asbaşkan yapıp da ayağına kurşun sıkmaz. M.Usta' nın son kongredeki berbat konuşmasını herkese hatırlatırım. Yalnız Kulaçoğlu Hoca' ya da evliya muamelesi yapmayayım. Sadece görünürdeki başkan\ yönetici adayları içinde en oturaklısı olduğunu teslim edelim.
Geçen kongre aziz yıldırım ın çok kötü bir taklidini başkan olarak seçti. Şimdi de yazılanlara bakıyorum, önemli bir çoğunluk kendi aziz yıldırım'ını arıyor kulübe. Hal böyleyken benim Trabzonspor başkan adayım, aziz yıldırım'ın bizzat kendisidir. Böylece büyük bir dert ve meşgaleden kurtarmış olurum
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 numaralı paydaş Divane, Şota'yı yemek için alt yapıyı hazırlamaya başlamış. Yiye yiye doymadılar anasını satayım. Bütün ihaleyi Şota'ya yıkacaklar..
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehatirlayamadim kongre konusmasinin nesi rezaletti?ayrica muharrem usta hastanede kadrolu hademe degil ki birakamasin..adamin zilyon tane muduru vardir,yani trabzonspor baskani olunca 9-6 kulupte ise baslamayacak..
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstanın konuşması şu şekilde idi, basketbol şubesi para lazım dedi, trink çıkardım verdim. Sonra bir daha lazım dediler trink çıkardım verdim. Sonra bir daha ve bir daha.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Ustaya sonsuz başarılar diliyorum .3 sene önce o şeçilseydi kulüp bu halde kesinlikle olmayacaktı. İnşallah diğer adaylar cekillirde usta seçilir .Hatta kongrenin karar alıp ihoyu seçime bile sokmaması lazım yinede seçimden sonra ihodan bizi kim kurtarırsa kurtarsın arkasında olacağım.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen ya o neydi öyle. Altında çalışan insan sayısından tut, yönettiği şirketlerin yükselişlerini anlatması da cabası. Biraz daha parayı ikinci plana atıp hafif tribüne oynasaydı iho yu hiç tanımamış olacaktık.
Balık baştan kokar.
Beşiktaşın halini görüyorsunuz tüpçüyle orman arasındaki fark yağmur ormanları kadar.
Becerekli az çok kafası çalışan bir başkanla başarı gelebilir borçlar da ödenir.
Yok o benim adamım şu benim partimden bu benim düşüncemden bu benim emicemin oğlu düşüncesiyle burnumuz boktan çıkmaz.
Bu kadar açık ve net.
Yorum
-
Valla fener,bjk,gs ve diğer anadolu klüpleri aynı ingiltere,almanya,rusya gibi dost belli düşman belli fakat biz aynı suriye gibi karışık Türkiye gibi dost belli değil düşman belli değil durumundayız.Baksana camia birbirinin kuyusunu kazma derdinde garibim taraftarda maç kazanmak,şampiyon olmak için ne gerekliyse onun için uğraşıyor.Yeni gelenin şike soruşturmasının takipçisi olacağını düşünüyoruz ama bence kim gelirse gelsin şike soruşturması bitmiştir artık.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞotanın aklına tüküreyim, sen demedin mi birader gelmem ben trabzona diye bok mu vardı geldin? Hele ki iho gibi bir başyapıt var iken.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
Yorum