Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ligde bizim kadroyu başarılı yapamayacak 3-5 teknik direktörden biri bizim başımızda. Denizli, Ersun Yanal, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam hatta Rıza Çalımbay vs tarzda adamlar bile bu kadroyu başarılı yapar. İlk 3 haftada gördüğümüz takım zaten kendi kendini yönetiyordu hocanın tek yapması gereken en iyi 11 kişiyi sahaya çıkarıp maçın içerisinde en iyi 3 kişiyi oyuna sürmek. Bizimkisi mübarek en iyi 3 oyuncusu Mehmet, Onur, Cardozoyu oynatmıyor değişiklikleri desen ayrı skandal.

Denizli bu takımı vura vura başarılı yapar. Kolay kolay hakkını da yedirtmez o adam keşke gelse..
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Güle Güle, yolun açık olmasın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu.
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Kulübün işletmesi Ruslara ya da Araplara devredilse ne kadar güzel olur.
        Borç, transfer tüm sıkıntılar biter.
        Hele hele adalet hemen sağlanır ve saha da hakkın yenilmez.
        Çünkü yönetenlerin birçoğunun arpası bilindiği üzere para.

Adalet, bizim gibi geri kalmış ülkelerde malesef parayla sağlanır.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Tek isteğim kulübe Trabzonspor birlikteliğini ve duruşunu ortaya koyucak bir ismin başkan olması.İnşallah öyle olur.

Yorum

• berat albayrak milletvekili olacagina baskan olsaydi.. adalet yok diyordu kendisi damat da olsa.. güclü biri güclünün yaninda olmasi gerekmiyor kendi güclü zaten

Yorum

• http://www.ajanshaber.com/trabzonspo...-haberi/309821 =) burdaki habere bakılırsa muharrem usta adaylığını bu hafta içi açıklamayı düşünüyormuş....Umarım doğru bir haberdir şahsen ben şu ortamda olması gereken başkan diye düşünüyorum.

Yorum

• celil hekimoğlu-h.kulaçoğlu-s.çakıroğlu birleşmişken

m.usta nın da adaylığını koyması iho nun işine gelmez mi

oylar bölünür bu adam yine başkan kalır başımıza

bence usta ya birleşsin, ya bu birleşime sadece sonra sponsor olarak destek olsun baskette devam etsin
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  celil hekimoğlu-h.kulaçoğlu-s.çakıroğlu birleşmişken

bence usta ya birleşsin, ya bu birleşime sadece sonra sponsor olarak destek olsun baskette devam etsin
                  Aynen böyle birşey söz konusu olursa Hacıosmanoğlu muhtemelen yeniden seçilecektir.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    celil hekimoğlu-h.kulaçoğlu-s.çakıroğlu birleşmişken

Hakan Kulaçoğlu birleşeceğini açıkladı mı ?
                    Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Hekimoğlu ve Kulaçoğlu M.Usta' nın başkanlığında birleşse süper olurdu. Yalnız şu S.Çakıroğlu falan dışlanmalı. Iho'dan bir farkı yok o adamın.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• S. Çakıroğlu' nun bulunduğu herangibir liste ile oluşacak yönetimde çok geçmeden istifalar gelecektir bence.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Erman Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakan Kulaçoğlu birleşeceğini açıkladı mı ?
                          net açıklama görmedim ama yerel basının birleşeceklerine dair birkaç haberini gördüm
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• çakıroğlu nu seven, sempatik gören var mı?

Yorum

• Hala Çakıroğlu diyen arkadaşlar var,saygı duyuyorum ama anlayamıyorum.
                              Yahu olmaz bu tip adamlarla.
                              Hacıosmanoğlu'yla ne fark var arasında?
                              Zzten Çakıroğlu'na falan kalmışsa bu kulüp,kapatıp gidelim...

Olur mu öyle şey?

Ben Hekimoğlu'na bile sıcak bakmıyorum,olmaz,bu insanların işi değil bu işler......

Bakalım neler göreceğiz?....

Bıkmadık mı artık aynı tarz adamların kulübü yönetmesinden?....

Şu anda Kulaçoğlu ve Usta birleşimi bir yönetimden başkası çare olamaz Trabzonspor başkanlığına...

Gerisi fasa fisodur,kimse kusura bakmasın....
                              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 02.11.2015, 15:27.
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Geçmiş mesajlara baktım da Çakıroğlu diyen arkadaşlar mafya falan demiş.
                                Keşke bu kulübün başına hakikaten mafya gelse ,o zaman bir şeyler düzelir.

Mafya dediğimiz aziz yıldırım'dır arkadaşlar....

Var mı üstüne mafya bu ülkede?

Önü açık beyaz gömlekle dayılık yapanlar mafya olmuşsa vay halimize.....

Mafyaymış...

Bunlar hep Kurtlar Vadisi'nden sonra türedi.....

Bu memleketin içine s.çan da o dizidir zaten...

Devam....
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Çalışıyor...
                                X