Usta nin yönetiminde Trabzonda yasayan var mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be değişti. Rüya gibi arkadaş.
Allah utandırmasın.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumun en karamsar anında çıkıp umut aşılayan, "Bakın bu sandıkta full mavi çıkıyor" diyen kişilere de ayrıca teşekkürTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir an Jan Mari denen Amigo'mu sandim
O tribün birleşecek. N tane taraftar grubu olmaz. Biri bordo dedi mi diğeri mavi diyecek. Trip atmayacak.
Yorum
-
İnşallah yeni Süleyman Seba'mız olur sayın Usta.
Centilmenliğiyle,kibarlığıyla,ağır başlılığıyla..Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Tanık olduğum en iyi kongreydi kavgasız gürültüsüz birlik içinde.. usta farklı kazanır diyordum ama hekimoğlu hem oya dönük listesi hemde tepe bucak gezmesinin karşılığını aldı. Birde forumda vizyondan bahseden kişilerin seviseyinin ne kadar düştüğünüde gördük bunu da tarihimizin bence en kilit kongresi olmasına bağlasak belki kurtarır. hekimoğlunuda tebrik ederim çevresindeki bir kaç kişiye temizlerse çok daha iyisi olabilir. Ve usta o koltuğu hak ettiğini bence kanıtladı umarım beklentilerimizi boşa çıkartmaz çok istiyordum seçilmesini yönetmeye dönük listesiyle başarılı olacaktır. Hayırlı olsun.
tepataklakdan gönderildisadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Tehlike geçmedi. Üye yapmaya devam edecekler. Muharrem Usta iyi bir uykuyu hak etti. Artık yapacak çok iş var. İbrahim Bey'in enkazını Muharrem Bey temizleyecek umarım ekibiyle. Bu enkazın da hesabı sorulmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenevzat aydın ya asbaşkan olsun ya basın sözcüsü...Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu alırdı.
Yorum
Yorum