Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta nin yönetiminde Trabzonda yasayan var mi ?
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Beyler şaka maka sonunda TS TV geliyor..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vay be değişti. Rüya gibi arkadaş.

Allah utandırmasın.
        Oldu abi oldu

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forumun en karamsar anında çıkıp umut aşılayan, "Bakın bu sandıkta full mavi çıkıyor" diyen kişilere de ayrıca teşekkür
          1 oyla Usta kaybetseydi sen ne yapacaktın
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• geçen seçim 13. sandık
            bu seçim 13 oy fark

uğur mu uğursuzluk mu
            bilemedim şimdi .

ulan nerdeyse
            3.ün 1.ini alıyorduk .

1 , 3 ve türevleri
            size söylüyorum

artık bizden uzak durun .

Yorum

• Cidden iho katılmasa ciddi bir farkla alırdı hekimoğlu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir an Jan Mari denen Amigo'mu sandim
                Caf Caf Mari ayıklasın pirincin taşını.

O tribün birleşecek. N tane taraftar grubu olmaz. Biri bordo dedi mi diğeri mavi diyecek. Trip atmayacak.
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• İnşallah yeni Süleyman Seba'mız olur sayın Usta.
                  Centilmenliğiyle,kibarlığıyla,ağır başlılığıyla..
                  Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Tanık olduğum en iyi kongreydi kavgasız gürültüsüz birlik içinde.. usta farklı kazanır diyordum ama hekimoğlu hem oya dönük listesi hemde tepe bucak gezmesinin karşılığını aldı. Birde forumda vizyondan bahseden kişilerin seviseyinin ne kadar düştüğünüde gördük bunu da tarihimizin bence en kilit kongresi olmasına bağlasak belki kurtarır. hekimoğlunuda tebrik ederim çevresindeki bir kaç kişiye temizlerse çok daha iyisi olabilir. Ve usta o koltuğu hak ettiğini bence kanıtladı umarım beklentilerimizi boşa çıkartmaz çok istiyordum seçilmesini yönetmeye dönük listesiyle başarılı olacaktır. Hayırlı olsun.

tepataklakdan gönderildi
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Hayırlı olsun camia ... Tebrik etmek gerekir

Kongre süreci bitti şimdi bekleyip göreceğiz

Yorum

• Tehlike geçmedi. Üye yapmaya devam edecekler. Muharrem Usta iyi bir uykuyu hak etti. Artık yapacak çok iş var. İbrahim Bey'in enkazını Muharrem Bey temizleyecek umarım ekibiyle. Bu enkazın da hesabı sorulmalı
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nevzat aydın ya asbaşkan olsun ya basın sözcüsü...
                          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• hahaaahaa iho ünlü filozof berkay'dan mı alıntı yapmış? giderayak son şakasını yaptı.
                            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              avea reklamında ki şota bakışı atmış
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hekimoğlu alırdı.
                                Bana da öyle geliyor. Baya sıkıntı çektirdi bize ama giderayak diğerinden kurtardı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X