İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
No one wins. One side just loses more slowly.
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet sen dahil herkes sempatikNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda herkes bana daha böyle bir sempatik geliyorsorun bende mi acaba ?!
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScout sistemini getirmek lazım. Usta nın menajerler ile iş yapacağını sanmam, adam çok modern düşünüyor. Ancak scout ekibinde yer alacak isimlerde çok önemli.
Porto-Shaktar kapışmasına benzer bir şey yapalım. 1 milyon euro yu ciddi ciddi scout işine ayıralım ve ünlü birkaç ismi izleme komitemizin başına getirelim, onlarla çalışalım. Zaten Lucescu gelirse kendi ekibi var diye biliyorum ama fark etmez kim gelirse gelsin scout olayı çok önemli. Scout dendiği zaman aklına eski futbolcuları getirenlerden nefret ediyorum, Usta inşallah bu işi başaracak.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDun aksam sadettin bile buradaydi..inan satasmadan durabildim..cunku gozume sempatik gelmeye baslamisdi.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, hepinizden istirham ediyorum... Önceki başkanımız Hacıosmanoğlu ile ilgili olumsuz yorumlar yazmayın artık. Evet yanlışlar yaptı, kendisini çok eleştirdik... Onu yerden yere vuranlardan biri de benim. Hatta "çobanlık yaparken Trabzonspor başkanlığını hayal etmesine" atıfta bulunarak kafa bulanlardan biriyim. Evet içinde bulunduğumuz olumsuz koşulların hepimiz üzerindeki yıpratıcı etkisi, bazen maksadını aşan sözler sarfetmemize neden olmuştur. Dün o salondaki hali açık söyleyeyim içimi parçaladı. Seçim sonrası kürsüye davet edildiğinde en çok alkışlayanlardan biriydim. Güç zehirlenmesi yaşamıştı ve bunun doğal sonucunu yaşadı. O nedenle lütfen tadında bırakalım... Ben dahil hiç kimse, onun Trabzonspor'lu oluşuna tek laf edemez. Her şeye rağmen bu kulübün bir değeridir. En azından hatırasına saygı duyalım...
İtiraf etmeliyim ki, gözyaşlarını görünce kendi gözlerimde biriken yaşı yanımdaki kardeşlerimden nasıl saklayacağımı bilemedim. Hezimetle kaybettiği halde, kongrenin sonuna kadar vakurla bekledi. Kendisine yakışanı yaptı.
Kendi adıma, bir zamanlar negatif destanlar yazdığım "çobanlık yaparken Trabzonspor başkanlığı hayalinin" peşinden koşan adamın mücadelesini ayakta alkışlıyor ve kendisinden bu hususta yazdıklarım için huzurlarınızda binlerce kez özür diliyorum... Saygıdeğer mücadelesini polemik konusu yaptığım için kendimden utanıyorum... Keşke bu konuda onun yarısı kadar olabilseydim... Çünkü, önce hayaller ölüyor... Bazen birşeylerin kokusu siner üzerimize... Ve aşktan nefrete kadar büyük bir yelpazedir hayat. İstesek de silemeyiz... Umarım beni anlarsınız...
Sevgiler...
Kendi adıma söylüyorum tabii ki.
Tadında bırakma konusuna ise katılıyorum, iho tadında bırakırsa biz de tadında bırakırız.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, hepinizden istirham ediyorum... Önceki başkanımız Hacıosmanoğlu ile ilgili olumsuz yorumlar yazmayın artık. Evet yanlışlar yaptı, kendisini çok eleştirdik... Onu yerden yere vuranlardan biri de benim. Hatta "çobanlık yaparken Trabzonspor başkanlığını hayal etmesine" atıfta bulunarak kafa bulanlardan biriyim. Evet içinde bulunduğumuz olumsuz koşulların hepimiz üzerindeki yıpratıcı etkisi, bazen maksadını aşan sözler sarfetmemize neden olmuştur. Dün o salondaki hali açık söyleyeyim içimi parçaladı. Seçim sonrası kürsüye davet edildiğinde en çok alkışlayanlardan biriydim. Güç zehirlenmesi yaşamıştı ve bunun doğal sonucunu yaşadı. O nedenle lütfen tadında bırakalım... Ben dahil hiç kimse, onun Trabzonspor'lu oluşuna tek laf edemez. Her şeye rağmen bu kulübün bir değeridir. En azından hatırasına saygı duyalım...
İtiraf etmeliyim ki, gözyaşlarını görünce kendi gözlerimde biriken yaşı yanımdaki kardeşlerimden nasıl saklayacağımı bilemedim. Hezimetle kaybettiği halde, kongrenin sonuna kadar vakurla bekledi. Kendisine yakışanı yaptı.
Kendi adıma, bir zamanlar negatif destanlar yazdığım "çobanlık yaparken Trabzonspor başkanlığı hayalinin" peşinden koşan adamın mücadelesini ayakta alkışlıyor ve kendisinden bu hususta yazdıklarım için huzurlarınızda binlerce kez özür diliyorum... Saygıdeğer mücadelesini polemik konusu yaptığım için kendimden utanıyorum... Keşke bu konuda onun yarısı kadar olabilseydim... Çünkü, önce hayaller ölüyor... Bazen birşeylerin kokusu siner üzerimize... Ve aşktan nefrete kadar büyük bir yelpazedir hayat. İstesek de silemeyiz... Umarım beni anlarsınız...
Sevgiler...
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGÜNDEM TRABZONSPOR â€@GundemTs şimdi10 saniye önce
Muharrem Usta Süleyman Hurma'dan bundan sonraki süreçte menajerler ile değil scout ekibiyle çalışmayı düşündükleri için istifasını istedi..///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Birazdan bir birimizi dansa kaldıracaz...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWallaha aynen, ayar oldugum üyelerin msjlari bile böyle cok anlamli falan geliyor, noldu bize cicim aylarini mi yasiyoruz nedir
Ustanin secilmesine en cok forum yoneticileri sevinmisdir..
Yorum
-
ben bu döneme rönesans olarak bakıyorum.insanlar heyecanlı.uzun bir dönem olacak.bu dönemde ekilecek küçük büyük bütün tohumlar geleceği şekillendirecek. bu anlamda scout siteminin de temellerini atmak lazım. bu sistem zamanla büyüyecek bir sistem.temeli sağlam olmalı.
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCicim aylarimiz insallah hic bozulmaz..
Ustanin secilmesine en cok forum yoneticileri sevinmisdir..No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
Yorum