Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar, hepinizden istirham ediyorum... Önceki başkanımız Hacıosmanoğlu ile ilgili olumsuz yorumlar yazmayın artık. Evet yanlışlar yaptı, kendisini çok eleştirdik... Onu yerden yere vuranlardan biri de benim. Hatta "çobanlık yaparken Trabzonspor başkanlığını hayal etmesine" atıfta bulunarak kafa bulanlardan biriyim. Evet içinde bulunduğumuz olumsuz koşulların hepimiz üzerindeki yıpratıcı etkisi, bazen maksadını aşan sözler sarfetmemize neden olmuştur. Dün o salondaki hali açık söyleyeyim içimi parçaladı. Seçim sonrası kürsüye davet edildiğinde en çok alkışlayanlardan biriydim. Güç zehirlenmesi yaşamıştı ve bunun doğal sonucunu yaşadı. O nedenle lütfen tadında bırakalım... Ben dahil hiç kimse, onun Trabzonspor'lu oluşuna tek laf edemez. Her şeye rağmen bu kulübün bir değeridir. En azından hatırasına saygı duyalım...

İtiraf etmeliyim ki, gözyaşlarını görünce kendi gözlerimde biriken yaşı yanımdaki kardeşlerimden nasıl saklayacağımı bilemedim. Hezimetle kaybettiği halde, kongrenin sonuna kadar vakurla bekledi. Kendisine yakışanı yaptı.

Kendi adıma, bir zamanlar negatif destanlar yazdığım "çobanlık yaparken Trabzonspor başkanlığı hayalinin" peşinden koşan adamın mücadelesini ayakta alkışlıyor ve kendisinden bu hususta yazdıklarım için huzurlarınızda binlerce kez özür diliyorum... Saygıdeğer mücadelesini polemik konusu yaptığım için kendimden utanıyorum... Keşke bu konuda onun yarısı kadar olabilseydim... Çünkü, önce hayaller ölüyor... Bazen birşeylerin kokusu siner üzerimize... Ve aşktan nefrete kadar büyük bir yelpazedir hayat. İstesek de silemeyiz... Umarım beni anlarsınız...

Sevgiler...
    Katilmakla beraber, bu konuda bende birkac sey eklemek istiyorum, Haciosmanoglu her ne kadar kötü bir baskanlik dönemi gecirdi ve bunu bize dibine kadar yasatti, ama birazcik akilli olup etrafini, cevresini birkac düzgün adamla doldurabilseydi, su yasadiklarimizin yarisini yasamaydik, yani her ne kadar cok kötü bir baskanlik yasatmissa bize bunun yarisi kendi cevresinin etkisi altjnda kalmasidir, en azindan ben böyle düsünüyorum.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet sen dahil herkes sempatik
      Evet biliyordum yasasin, artvints qalp ben

Yorum

• Lan oğlum tivit atan başkanımız var ya... Vay anasını...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forumda herkes bana daha böyle bir sempatik geliyor sorun bende mi acaba ?!
          Dun aksam sadettin bile buradaydi..inan satasmadan durabildim..cunku gozume sempatik gelmeye baslamisdi.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Scout sistemini getirmek lazım. Usta nın menajerler ile iş yapacağını sanmam, adam çok modern düşünüyor. Ancak scout ekibinde yer alacak isimlerde çok önemli.

Porto-Shaktar kapışmasına benzer bir şey yapalım. 1 milyon euro yu ciddi ciddi scout işine ayıralım ve ünlü birkaç ismi izleme komitemizin başına getirelim, onlarla çalışalım. Zaten Lucescu gelirse kendi ekibi var diye biliyorum ama fark etmez kim gelirse gelsin scout olayı çok önemli. Scout dendiği zaman aklına eski futbolcuları getirenlerden nefret ediyorum, Usta inşallah bu işi başaracak.
            mevcut durumda tamamen menejerleri devre disi birakabilecegimizi zannetmiyorum. olamaz da zaten. sebebi ise maddi imkansizliklarimiz. tamam yeni yönetim hatiri sayilir parali insanlardan olusuyor ve Scout sistemi kurulacaktir fakat sadece bu kendi basina bir shaktar doneskt ya da Porto ekolü olusturmamiza yetmez. mesela shaktar'in baskani ukraynanin en zenginlerinden bir olan ahmedov dur. bu adamin kendi maddi destegi ile Yildiz potansiyeli olan oyuncular alabildi shaktar. bizim isimiz bu anlamda ilk adimda zor.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dun aksam sadettin bile buradaydi..inan satasmadan durabildim..cunku gozume sempatik gelmeye baslamisdi.
              Wallaha aynen, ayar oldugum üyelerin msjlari bile böyle cok anlamli falan geliyor, noldu bize cicim aylarini mi yasiyoruz nedir

Yorum

Arkadaşlar, hepinizden istirham ediyorum... Önceki başkanımız Hacıosmanoğlu ile ilgili olumsuz yorumlar yazmayın artık. Evet yanlışlar yaptı, kendisini çok eleştirdik... Onu yerden yere vuranlardan biri de benim. Hatta "çobanlık yaparken Trabzonspor başkanlığını hayal etmesine" atıfta bulunarak kafa bulanlardan biriyim. Evet içinde bulunduğumuz olumsuz koşulların hepimiz üzerindeki yıpratıcı etkisi, bazen maksadını aşan sözler sarfetmemize neden olmuştur. Dün o salondaki hali açık söyleyeyim içimi parçaladı. Seçim sonrası kürsüye davet edildiğinde en çok alkışlayanlardan biriydim. Güç zehirlenmesi yaşamıştı ve bunun doğal sonucunu yaşadı. O nedenle lütfen tadında bırakalım... Ben dahil hiç kimse, onun Trabzonspor'lu oluşuna tek laf edemez. Her şeye rağmen bu kulübün bir değeridir. En azından hatırasına saygı duyalım...

İtiraf etmeliyim ki, gözyaşlarını görünce kendi gözlerimde biriken yaşı yanımdaki kardeşlerimden nasıl saklayacağımı bilemedim. Hezimetle kaybettiği halde, kongrenin sonuna kadar vakurla bekledi. Kendisine yakışanı yaptı.

Kendi adıma, bir zamanlar negatif destanlar yazdığım "çobanlık yaparken Trabzonspor başkanlığı hayalinin" peşinden koşan adamın mücadelesini ayakta alkışlıyor ve kendisinden bu hususta yazdıklarım için huzurlarınızda binlerce kez özür diliyorum... Saygıdeğer mücadelesini polemik konusu yaptığım için kendimden utanıyorum... Keşke bu konuda onun yarısı kadar olabilseydim... Çünkü, önce hayaller ölüyor... Bazen birşeylerin kokusu siner üzerimize... Ve aşktan nefrete kadar büyük bir yelpazedir hayat. İstesek de silemeyiz... Umarım beni anlarsınız...

Sevgiler...
                Açıkçası hepsine katılamıyorum, duygusal bir an yaşamışsınız belki orada ben de olsa m aynı şeyleri yaşardım fakat kendi hayalleri uğruna bizim hayallerimizden çalan birini affedemem.

Kendi adıma söylüyorum tabii ki.

Tadında bırakma konusuna ise katılıyorum, iho tadında bırakırsa biz de tadında bırakırız.

Yorum

Sevgiler...
                  Özel adamsın abi.

Yorum

• Hakkimi helal ediyorum. Hakkini da helal etsin iyisi ile kotusu ile.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• İzlemeyenler varsa...

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        GÜNDEM TRABZONSPOR ‏@GundemTs şimdi10 saniye önce
                        Muharrem Usta Süleyman Hurma'dan bundan sonraki süreçte menajerler ile değil scout ekibiyle çalışmayı düşündükleri için istifasını istedi..
                        can çobanoğlu haberleri de var ,hurmanın yerine gelebilir mi acaba
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Birazdan bir birimizi dansa kaldıracaz...
                          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Wallaha aynen, ayar oldugum üyelerin msjlari bile böyle cok anlamli falan geliyor, noldu bize cicim aylarini mi yasiyoruz nedir
                            Cicim aylarimiz insallah hic bozulmaz..
                            Ustanin secilmesine en cok forum yoneticileri sevinmisdir..

Yorum

• ben bu döneme rönesans olarak bakıyorum.insanlar heyecanlı.uzun bir dönem olacak.bu dönemde ekilecek küçük büyük bütün tohumlar geleceği şekillendirecek. bu anlamda scout siteminin de temellerini atmak lazım. bu sistem zamanla büyüyecek bir sistem.temeli sağlam olmalı.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cicim aylarimiz insallah hic bozulmaz..
                                Ustanin secilmesine en cok forum yoneticileri sevinmisdir..
                                Düsünsene iho ya rahat giydirmek icin whatzapdan grup acmis bir tayfaydik biz su anki geldigimiz nokta inanilmaz

Yorum

Çalışıyor...
                                X