Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Açıkla Fatih Akyel...!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Açıkla Fatih Akyel...!

KADRO DIŞI BIRAKILAN FATİH AKYEL '' TAKIMDA İNANILMAZ ŞEYLER OLUYOR ''

KAHRAMANLIĞIN SONU
    Trabzonspor'da Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Fatih Akyel, Karadeniz'e çarpıcı açıklamalar yaptı. F.Bahçe maçı öncesi kendisine 'Sana ihtiyacım var ama kadro dışı bırakacağım' dediğini belirten Fatih, "Böyle mantık olur mu? Sen o zaman bana değil, Trabzon'a ceza verdin. Düşüncesinde diğerlerine gözdağı verip, kahramanlık yapacaktı. Ama sahada kahramanlığın sonu görüldü. Hocamdan o zaman özür diledim, artık böyle bir şey olamaz" dedi.
    NELER YUTUYOR Kİ
    Fatih, "Takımda o kadar inanılmaz olaylar olmasına rağmen Ziya hoca bunları yutuyor. Öyle kolay kolay yutulacak şeyler olmamasına rağmen. Ama benim küçük olayımı büyüttü. Neden, niçin, hala çözmüş değilim. Bunun anlamını kamuoyuna bırakıyorum. "Ziya hoca ile çalışmam" dedim. Bunu hocamın yüzüne söyledim ama yönetim devam et derse mecburum. Artık bir karar versinlerde yolumu çizeyim" de

karadeniz.

Bu takımda ne oluyor ne bitiyor açıklansın artık herkez bir şey açıklayacağını söylüyor ama açıklamıyor....AÇIKLA FATİH AKYEL !
    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 11:54.

buyur burdan yak ...
    yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

Klasik bi haber.Kadrodışı kalan her futbolcu nun yaptığı sıradan açıklamalardan biri.
      Özkan SÜMER

Yorum

fatih in ziyanın kurbanı olduğu aşikar bizim çok bilmiş taraftarımız hemen ziyayı kahraman fatihi ise günah keçisi yaptı. bence fatih %100 haklıdır. önceki olaylar dersenizde oradada fatih %60 haklıdır. yani önceki olayları bir kenara bırakıp at gözlüğünü çıkarırsak sahip çıkılması gereken fatih dir.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Haydaaaaaaa. Buyrun cenaze namazına.
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Yutulan şeyler ney acaba
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Zaten takımda büyük bir sorun olduğu belli ama bu sorunu kimse açıklamıyor tabiki yönetimde bu sorunlara deva olamıyor peki ne olacak bu işin sonu TRABZONSPOR dingonun ahırı değil ziya hoca galiba kendini çok çok üstte görmeye başladı en büyük şer odağı kendisi olacak bu gidişle yönetimle birlikte...

Yorum

• sorun bazı şeylerin yutulmasından değil. ulu orta herşeyimizin ortada olmasından kaynaklanıyor.
                TrabZonguldaklı...

Yorum

Şu Fatih Akyel'i bu takıma transfer edende kabahat.Ne işiniz var bu tip sorunlu adamlarla...Saçma sapan konuşarak Trabzona zarar verdiğini çok iyi biliyor olmalı.İzinsiz İstanbullarda fink atmak küçük bir olaysa yıllardır boşuna top oynamışsın sen derim...Şu adamı bir gönderinde herkes rtahat etsin be kardeşim...Bunlarlamı uğraşacağız yoksa takımın durumunamı üzüleceğiz!
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Takımın içi fokur fokur kaynıyor. Dua edelimde ikinci yarı başımıza bir kaza gelmesin
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

valla fatih akyele inanacak değiliz ya. eskinin gs lisi dünün fblisi bugün Trabzonlusu yarın kimbilir hangi takımda oynar. açıkla bakalım neymiş yenenler. buna bu formayı giydirenler utansın

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu Fatih Akyel'i bu takıma transfer edende kabahat.Ne işiniz var bu tip sorunlu adamlarla...Saçma sapan konuşarak Trabzona zarar verdiğini çok iyi biliyor olmalı.İzinsiz İstanbullarda fink atmak küçük bir olaysa yıllardır boşuna top oynamışsın sen derim...Şu adamı bir gönderinde herkes rtahat etsin be kardeşim...Bunlarlamı uğraşacağız yoksa takımın durumunamı üzüleceğiz!

ben fatih akyelden ziyade ben bu takımın bir sorunu olduğu kanısındayım evet takımda bir sorun var ve bu sorunu kimse çözemiyor kalkıp fatih akyel dediğimiz devşirme bunu ulusal medyalarda söyleyebiliyor yazık bu takımı bu hale düşürenlere işte büyük bir yönetim zafiyeti.

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kesinlikle katılıyorum.
                          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Şenol güneşte zamanında bağzı şeylrden bahseetmişti üstü kapalı.ama kimse açıklama yapmıyor.

kim ne biliyorsa söylesin milleti zan altında bırakmasın.

ayrıca sırf fatih akyel söylediği için sorun yoktur demek yanlış olur.

Fatih eğer konuşacaksa bunları tek tek anlatsın.

benim düşüncem takımdaki futbolcular arasındaki gruplaşma.

Yorum

haberin doğru olduğuna inanıyorum ve bunuda kadro dışı kalan her topçu bu tarz açıklamalar yapar diyede geçiştirmenin doğru olmadığını düşünüyorum

açıkcası benimde düşüncem takımda inanılmaz şeylerin olduğu doğrultusunda ama malesefki buna ne ziya hoca nede yönetim çözüm buluyo bence irdelenmesi gereken bi konu
                              sorma neden...
                              hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Çalışıyor...
                              X