Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ogün almanya dogumlu
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İpekoğlu sitem etti

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada, taraftarların protestoları ile ilgili yorum yapmak istemediğini belirterek, "Protestoların takdirini kamuoyuna bırakıyorum" dedi.

Yeşil-beyazlı taraftarların gösterdiği tepkiyle ilgili olarak yorum yapmak istemediğini belirten İpekoğlu, "Protestoların takdirini kamuoyuna bırakıyorum. Bursaspor, ligin bitimine 9 hafta kala 10. sırada. Bizden 2-3 kat para harcayan Trabzonspor ile aynı puana sahibiz. Bu, Bursaspor'un iyi yerde olduğunu gösteriyor. Biz 9 hafta kala 10. sırada olacağımızı söyleseydik, bunu Bursalılar kabul ederlerdi" dedi. Engin İpekoğlu ilk yarının oldukça zevkli ve çekişmeli geçtiğini, her iki takımın da pozisyonlar ürettiğini kaydetti. İkinci yarıda oyun seyrinin değiştiğini dile getiren İpekoğlu, "İkinci yarının başında yediğimiz gol oyun düzenimizi bozdu. Çok geçmeden bir gol daha yedik. Daha sonra da toparlanamadık" diye konuştu

yonetim ne hallere dusurdun bizi....milletin agzina sakiz olduk resmen
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ogün almanya dogumlu
        15 yaşında bizim altyapıya gelmiş ama kastettiğim altyapıydı..

Yorum

• Doğan:Mantalite Eksikliğimiz Var
          Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan maçtan sonra yaptığı açıklamada kendini eleştirdi. Orta sahayı kalabalık tutması gerektiğini ama bunu yapmadığını belirten Doğan yenilginin baş sebeplerinden biri olarak bunu gösterdi.

Öte yandan Ziya Doğan Türk futbolcusunun mantalite eksikliği olduğunu da söyledi.

Konsantre ve rehavet sorununun büyük olduğunu söyleyen Doğan, "G.Saray'ı yenseydik bu skor burada böyle olmazdı" dedi.

Ziya Doğan şu açıklamaları yaptı: " Hiç pozisyona girmedik ama çok forvetle oynadık. Ben bugün olacakları önceden sezmiştim. Onlarla konuştum. Boş vermişlik bir durum var. Oyuna hızlı girmemiz gerekiyordu. Doğru şeyler yapmadık. Orta sahada eksik kaldık. Forvet ağırlıklı oynayınca. Onlar da boşluk bulamadı. Pozisyon üretemedik. Ankaragücü çok daha istekli oynadı. Tebrik ediyorum"
          Umut'un yokluğunun tabii ki sıkıntısını yaşadık. Yerine oynayan Ersen'e top indiremedik. Rakibin markajından kurtulmak için etkili olamadık.
          Şampiyonlar Ligi ve UEFA hesapta yoktu ama galibiyetlerle oraya kadar geldik. Son iki haftadaki mağlubiyetlerle uzaklaştık. Türkiye'de rehavet ve konsantre çok önemli. Ama biz bunlardan kurtulamadık. G.Saray'ı yenseydik burada daha iyi oynardık. Bu Türk futbolcusunun mantalite eksikliği. Ama yapabileceğim bir şey yoktu. Ama en büyük hatam orta sahayı kalabalık tutmamaktı. Kendimi eleştiriyorum. Bundan sonra çok daha dikkatli olacağız.
          Yattara önemli bir sakatlık geçirdi. Fiziksel olarak iyi değil. Yattara herzaman önemli işler yapabilir. Ama rakip yaptırmadı bugün. 1-2 top kaybedince de psikolijik olarak etkilendi ve gerisi gelmedi"
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğan:Mantalite Eksikliğimiz Var
            Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan maçtan sonra yaptığı açıklamada kendini eleştirdi. Orta sahayı kalabalık tutması gerektiğini ama bunu yapmadığını belirten Doğan yenilginin baş sebeplerinden biri olarak bunu gösterdi.

Öte yandan Ziya Doğan Türk futbolcusunun mantalite eksikliği olduğunu da söyledi.

Konsantre ve rehavet sorununun büyük olduğunu söyleyen Doğan, "G.Saray'ı yenseydik bu skor burada böyle olmazdı" dedi.

Ziya Doğan şu açıklamaları yaptı: " Hiç pozisyona girmedik ama çok forvetle oynadık. Ben bugün olacakları önceden sezmiştim. Onlarla konuştum. Boş vermişlik bir durum var. Oyuna hızlı girmemiz gerekiyordu. Doğru şeyler yapmadık. Orta sahada eksik kaldık. Forvet ağırlıklı oynayınca. Onlar da boşluk bulamadı. Pozisyon üretemedik. Ankaragücü çok daha istekli oynadı. Tebrik ediyorum"
            Umut'un yokluğunun tabii ki sıkıntısını yaşadık. Yerine oynayan Ersen'e top indiremedik. Rakibin markajından kurtulmak için etkili olamadık.
            Şampiyonlar Ligi ve UEFA hesapta yoktu ama galibiyetlerle oraya kadar geldik. Son iki haftadaki mağlubiyetlerle uzaklaştık. Türkiye'de rehavet ve konsantre çok önemli. Ama biz bunlardan kurtulamadık. G.Saray'ı yenseydik burada daha iyi oynardık. Bu Türk futbolcusunun mantalite eksikliği. Ama yapabileceğim bir şey yoktu. Ama en büyük hatam orta sahayı kalabalık tutmamaktı. Kendimi eleştiriyorum. Bundan sonra çok daha dikkatli olacağız.
            Yattara önemli bir sakatlık geçirdi. Fiziksel olarak iyi değil. Yattara herzaman önemli işler yapabilir. Ama rakip yaptırmadı bugün. 1-2 top kaybedince de psikolijik olarak etkilendi ve gerisi gelmedi"
            hay senin mantalitene başlatma şimdi ya...
            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• AL Mantalite Nİ DEFOL GİT BE biz lazuk aklımız sana ermeyi hoca bize bizi anlayan laz hoca lazım bize Mantalite lazım değil be gözünü s....yim git be ne olur gidin be yeter artık

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hay senin mantalitene başlatma şimdi ya...
                şu mantalite de bi oturmadı gitti

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  15 yaşında bizim altyapıya gelmiş ama kastettiğim altyapıydı..
                  sol kanattiki durumumuzda ali bilgini reddene birsey diyemem artik.

üstelik fbgsbjk teklif ettikleri icin degil o bahsettigin ruhu tasidigi icin.
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• adam abi malite uzmanı lutfen rica ediyom gormuyon mu abi be ya adam malite ile burala kadar gelmiş barceleno teklif gelmiş gitmemem demiş ben trabzonsporu kumye dusereyim olye gelip sizin sampiyon yapcam eger ts duşurmesem siz avrupa kupalarında eler bunlar sonra ne lazım dimi yani durup duruken neden kupayı trabzonspor alsın....
                    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• bu adamın mantalitesi bize yaramıyor...şunu bi de kendileri anlasa...!

(UEFA)

Yorum

• ya bunun kelime dağarcığı bukadar heralde futbolculara taktik verirken iki lafın başı buysa onlarda haklı anlamadıkları bişe nası yapsınlar uygulasınlar o meşhuuuuur MANTALİTEYİ DİMİ AMA.....LA GET LA

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam abi malite uzmanı lutfen rica ediyom gormuyon mu abi be ya adam malite ile burala kadar gelmiş barceleno teklif gelmiş gitmemem demiş ben trabzonsporu kumye dusereyim olye gelip sizin sampiyon yapcam eger ts duşurmesem siz avrupa kupalarında eler bunlar sonra ne lazım dimi yani durup duruken neden kupayı trabzonspor alsın....
                          mantalite uymaz ondan gitmez barcaya

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu adamın mantalitesi bize yaramıyor...şunu bi de kendileri anlasa...!
                            anlasa giderdi zaten trabzonspor denasif oyun oynayamaz trabzonspor hızlı hucum ve raip takımın kanatlarını yıpratan bi takım dır lufen efsaneyi izleyim yalan soyluyom nederseniz dyin.....

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ALİ BİLGİN TRABZON DA
                              Trabzonspor yönetimi, 3 büyüklerin peşinde koştuğu Antalyasporlu futbolcunun işini bitirdi
                              BORDO-MAVİLİLERİN Antalyaspor’da forma giyen ve bu sezon ortaya koyduğu performansla büyük beğeni toplayan Ali Bilgin ile görüşüp her konuda anlaşma sağladığı belirtildi. Aslen Trabzonlu ve Almanya’da gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Ali için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş büyük savaş veriyor. ALİ Bilgin’in 2009 yılına kadar Antalya ile sözleşmesi bulunduğu açıklanırken bu transferle ilgili yetkinin başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’na verildiği ve Hacıosmanoğlu’nun, Ali Bilgin’le prensipte anlaştığı iddia edildi. Hacıosmanoğlu yaptığı transferlerle iş bitirici olarak tanınıyor. ANTALYASPOR’DA oynadığı futbol ve attığı gollerle adından söz ettiren ve transferin yıldızı olarak görülen Ali Bilgin ilk tercihinin memleketi Trabzon olacağını söyledi. Genç oyuncu memleketi Trabzon’da oynamasının kendisi için ayrı bir övünç kaynağı olacağını bildirdi..
                              Eeeee bizde inandık öylemi .... nedense haber bana fatih satılmadan önce atılan TRABZONSPOR transfer bombalarını patlatıyor manşetlerini hatırlattı bombalarmı ; ersen,musa ............
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sol kanattiki durumumuzda ali bilgini reddene birsey diyemem artik.

üstelik fbgsbjk teklif ettikleri icin degil o bahsettigin ruhu tasidigi icin.
                                ya benim bişe dediğim yok tamam alınsın faydalı olsun ne güzel ama ordan burdan nereye kadar? Bide aldığımız futbolcuların kaçı yararlı oluyor ki? M. keçeli günah keçisi. Musa ayağı kırılmadan önce adama neler söyleniyordu. O da bunlar gibi olacaksa hiç gelmesin daha iyi bence

Yorum

Yükleniyor...
                                X