Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 'Şimdi olsa yapmazdım'

Trabzon’da uzun yıllar top koşturdu, milli takımda oynadı. Ama hepiniz onu bir Fener maçında Boliç’in ‘tükürük’ darbesiyle yıkılmasıyla hatırlıyorsunuz. Uşakspor’da varolma mücadelesi veren Osman, “Şimdi olsa yapmazdım” diyor.
    13.03.2007

“35 yaşındayım. Futbola karşı içimde öyle bir oynama isteği var ki, belki ben 20’li yaşlarda bu heyecana sahip değildim. Çünkü spora sevgimi hiç yitirmedim, yaz döneminde bile sürekli idman yapan bir insanım. Futbol olmadığı zaman kendimi hayattan kopmuş gibi hissederim. Mümkün olduğu kadar oynamak istiyorum. Bunun için bir sınır koymuyorum. 2-3 sene daha olabilir. Ama tercih edilmek de önemli. Seni düşünen ve takip etmek isteyenlerin bakış açısı da önemli. Tabii bundan en büyük etken benim göstereceğim performanstır. Şu anda performans anlamında da bir sıkıntım yok. Kendimi çok zinde hissediyorum. Bıraktıktan sonra da futbolun içinde kalmayı düşünüyorum.

‘Olağanüstü bir mücadele içindeyiz’
    Geçen sezon Şeker’de oynarken, sözleşmemi uzatmıştım. Yapılan yeni transferlerden sonra oluşan bazı problemlere takımın kaptanı olarak tepki gösterdiğim için kulüple ters düştük. Bundan dolayı da ayrıldım. Bu dönem içinde transfere çok vakit kalmamıştı. Mevcut teklifler içinde en iyisini değerlendirmek zorundaydım. Lig A’da olan Uşak’ın teklifi cazipti. Ben de bir Egeli ve uzun yıllar bu bölgeden uzak kalmış bir insan olarak, burayı seçtim. Aslında buraya gelirken, kafamda tereddütler vardı. Futbolda atılım yapamamış ve sosyal faaliyetleri az bir şehir. Böyle bir yerde hayat nasıl geçer diye düşünüyor insan doğal olarak. Ama benim gibi milli olmuş, bir dönem televizyonda izledikleri oyuncuların bu kente gelmesi şehrin futbol sevgisine değişik heyecanlar katabiliyor. Uşak’ta olağanüstü bir mücadelenin içine girdik. Takımın bulunduğu konum itibariyle bir sıkıntı mevcut. Biz de tecrübeli oyuncular olarak Uşak-spor’u layık olduğu yere getirmek için çabalıyoruz. Şu anki konumumuz oldukça sıkıntılı. Hepimize büyük görev düşüyor. Takımımız yetenekli oyunculardan kurulu ama bir türlü istenen sonuçları alamadık. Şanssızlıkları aşamıyoruz.

‘Trabzon benim takımım’
    Herkes beni Trabzonlu sanıyor ama değilim. Bordo-Mavili forma altında gösterdiğimiz mücadeleyle o bölgenin insanının inatçı karakterini sergileyip yörenin sevgi ve takdirini kazanmak Trabzonlu olduğumun düşünülmesine yol açtı sanırım. Ben Trabzonspor takımına 1993’te gittim. Yaklaşık 9 sezon orada oynadım, 2002’de ayrıldım. 11-12 senelik bir Trabzon macerası var. Futboldaki çıkış anlamında da en büyük başarıyı orada gösterdim. Tabi ki, bu benim için gurur verici bir olay. Büyük bir şehrin ve büyük bir camianın bana böylesine sahip çıkması beni orayla özdeşleştirmesi mutluluk verici. Aynı zamanda ben bir Trabzonspor taraftarıyım. Her oyuncu arkadaşıma oynayabileceği kulüp olarak Trabzon’u tavsiye ediyorum. O benim takımım öyle düşünüyorum. Trabzon’dan ayrı olsam da sahiplenme duygusu var bende.

‘1996 yılı kırılma noktasıydı’
    Trabzonspor’un şu anki durumu beni çok üzüyor. Oynadığım dönemde orada büyük başarılar kazandık. Bizim jenerasyonumuz oldukça başarılıydı. Maalesef bir türlü şampiyonluğu yakalayamadık. Belki onu da başarsak Trabzonspor şimdi çok daha farklı yerlerde olacaktı. 1996 yılında Fenerbahçe ile oynadığımız ve kaybettiğimiz maç kırılma noktasıydı Trabzon açısından. Çünkü orada şampiyonluğu kaybettikten sonra tüm camianın yaşadığı hayal kırıklığı kelimelerle anlatılmaz. Büyük bir camianın 10 sene geriye gitmesine neden olan bir maçtı. Elimizden giden şampiyonluğa oyuncuların suçuymuş gibi bakılması, şehrin heyecanının kırılması, gösterilen tepki karşısında futbolcuların motivasyonunun yitirilmesi orada bir takım aksiliklere sebep oldu. Mevcut takım 1-2 sene içerisinde parçalandı. Bizden sonra oraya böylesine iyi anlaşan ve takım ruhu taşıyan bir topluluk gelmedi. Tabi ki kaliteli oyuncular forma giymiştir. Ancak Trabzon şehrinin yapısı itibariyle o oyuncular oranın ağırlığını kaldıramadılar.

‘Şeker’de bunalım yapmıştım’
    Kocaelispor’a gittiğimde 2. Lig’deydiler. Ancak oraya transfer olduğumda 2. Lig’de oynuyorum havasına kapılmadım. Çünkü sonuçta Kocaeli futbol geçmişi olan büyük bir camiaydı. Ancak Şekerspor’a gittiğimde biraz bunalıma girmiştim. Bir gece sabaha kadar ‘ben burada ne arıyorum?’ diye düşündüm ve uyuyamadım. Sonuçta milli takım forması giymiş bir oyuncuydum. Biz kamptayken Süper Lig start aldı. Bakıyordum hep akranlarım orada devam ediyordu ve ben bir 3. Lig kulübündeydim. Hatta gitmeye de kalktım. Söyledim ayrılmak istiyorum diye... Tekrar geri döndük. Ancak zaman içinde bu durumu özümsedim ve kendimi alıştırdım. Daha sonra Şekerspor’da çok güzel zamanlarım geçti, şampiyonluk yaşadık. Özet olarak bulunduğum yeri garipsediğim tek kulüp ilk başta Şeker oldu, onun dışında hiç böyle bir düşünceye kapılmadım.

‘Adam gibi adam desinler yeter’
    Profesyonel yaşamaya özen gösteren bir oyuncuyum. Özellikle hiç idman kaçırmamaya dikkat ederim. Çünkü 35-36 yaşına gelmiş bir oyuncu olarak kendimi hâlâ dinç ve oynayabilecek durumda hissediyorsam bunu iyi yaşamama borçluyum. Gece hayatım hiç yoktur. Sigara ve içki hayatımda kullanmadım. Bunlar hep bir artı oluyor. En büyük artı da insanın işini sevmesi. İşini seven insan başarılı olur. Her oyuncu bu şekilde yaşayarak, bizim yaşlarımızda futbol oynamaya devam edebilir. Çoğu maçta bize karşı mücadele eden genç arkadaşlar, ‘Maşallah ağabey hâlâ oynuyorsun. Tay gibisin’ şeklinde sözler söylüyor. Bu ifadeler beni çok mutlu ediyor.

‘Ağır bir söz kullanınca çileden çıktım’
    Bir Fenerbahçe maçında Elvir Boliç ile yaşadığımız bir tartışma vardı. Zaten stresli bir maçtı. Mücadele sürekli itiş-kakış içinde geçiyordu. Bir pozisyonda Boliç bana çok yanlış bir kelime kullandı. Benim için ağır bir sözdü. Çileden çıktım. Onun tükürüğüne maçın da getirdiği geriliminle öyle bir refleks-tepki gösterdim. Bu biraz yanlış anlaşıldı. Şimdi olsa böyle yapmazdım.

‘Futbola teşekkür ederim’
    Futbola bana verdiği maddi ve manevi kazançlar nedeniyle teşekkür edebilirim. Yani futbol olmasa zaten ne şu anda yaşadığımız hayat standartlarına ulaşabilirdik ne de bu kadar ilgi görürdük. Üst düzey takımlarda oynadığımız için diğer arkadaşlarımıza göre getirimiz daha fazlaydı. Biz de bunu değerlendirmek için bazı şeyler yaptık. Ailemi kimseye muhtaç etmeden hayatımın sonuna kadar götürecek yatırımım var. Genç arkadaşlara hep ‘önünüzde bir hedef olsun’ diyorum. Hedefi olmayan bir insanın geleceği olmaz. Daha alt liglerde bir takımda olabilirsiniz. Muhakkak ve muhakkak önce Süper Lig ardından büyük takımları düşünmeliler. Sonra da milli takımı hedef seçmeleri gerekiyor. Bu amaca ulaşabilmek için en başta özel yaşantılarına çok dikkat etmeleri gerekiyor.”

‘O maçı unutamam’
    Milli takımda Macaristan’ı İstanbul’da yendiğimiz maçı unutamıyorum. Hâlâ tüylerim diken diken oluyor o günleri düşünürken. Taksim’deki Hyatt Regency Oteli’nde kalıyorduk. Oradan stada doğru inerken, adeta bir insan seli vardı. İki saat kala bütün kapılar kapanmıştı. Seyirciler bizi, inanılmaz ve kulakları sağır eden bir tezahüratla karşılamıştı. Ben de üst düzey bir performans sergilemiştim. Zaten gazeteciler de hakkımı teslim etmişlerdi. O maç çok özeldi.

Röportaj: Kaan BORA / fanatik
    Fotoğraf: Murat AKBAŞ
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yattara Maçtan Önce Alem Yapmış

Bordo-mavililerin yıldızı İbrahima Yattara'nın Galatasaray maçından bir gün önce bir otelde iki Gineli kadınla görülmesi, büyük tepki ile karşılandı.

Zorlu G.Saray karşılaşma-sından bir gün önce iki kadın arkadaşını otele çağırdığı ortaya çıkan bordo-mavili futbolcu, camiayı şok etti.

Rakiplerinin korkulu rüyası İbrahima Yattara bu kez de takımının başına bela oldu. Derbi maçı öncesinde Gineli futbolcunun iki kadın arkadaşını otele çağırması kriz yarattı. Olay şöyle gelişti: 2 yabancı uyruklu bayan önce Yattara ile lobide görüldü. Daha sonra yıldız oyuncu, arkadaşlarını odaya çıkarmaya çalışırken otel görevlileri, menajer Necmi Perekli'ye haber verdi.

PEREKLİ DOĞRULADI

Daha sonra Perekli, Yattara'yı ikaz edip bayanları güvenlik yardımıyla otel dışına çıkardı. Menajer Necmi Perekli, "Kendisine bunun yanlış anlaşılacağını iletip, bayanları otelden uzaklaştırdık" diyerek yaşananları doğruladı. Otel görevlilerinden birinin yerel gazeteye haberi duyurmasıyla bu skandal patlak verdi.

KILIF MI UYDURULDU
      "Kaburgasında çatlak var" açıklamasına rağmen derbide oynatılan Gineli, kafaları karıştırdı. Yönetimin olayı örtbas etmek için sakatlık bahanesiyle Yattara'nın kadro dışı bırakıldığı iddia edildi. Skandalın duyulacağı anlaşınca Doğan'ın bu oyuncusuna forma verdiği söyleniyor.

(Fotomaç)

bu gazeteden nefret ediyorum ciddi ciddi
      [ille d' 7]

Yorum

• ....edit....
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Operatör Dr. Bülent Zeren, Galatasaray maçında ayağı kırılan Trabzonsporlu Musa Büyük'ün ''standart dışı tekmelik kurbanı'' olduğunu söyledi.
          Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuların standart tekmelik kullanmaları konusunda daha önce uyarıcı açıklamalar yaptığını, ancak bunun yeterince üzerinde durulmadığını kaydetti.
          Futbolcuların genellikle rahat edemedikleri gerekçesiyle standartlara uygun tekmelik kullanmadıklarını, bunun çok ciddi bir ihmal olduğunu kaydeden Zeren, şöyle dedi:
          ''Musa'nın ayağının kırılmasının nedeni söylendiği gibi talihsizlik ya da şanssızlık değil. Pozisyonu kayda alarak defalarca izledim. Tekmelik, dizin hemen altından başlayıp, bileği de kapatacak şekilde olmalı. Musa'nın tekmeliği kaval kemiğinin yarısını örtüyor, bileğinin bir kısmında da boşluk var. Ayağının kırıldığı nokta tam burası. Ağacın dalının kırılması gibi. Standart dışı tekmelik kurbanı olmuş. Musa standart bir tekmelik kullanmış olsa yüzde 90 ihtimalle kırık olmadan pozisyonu atlatacaktı. Talihsizlik değil, maalesef bilinçsizlik, bilime yeterli önemin verilmemesi.'' Zeren, bilimsel ölçümlere göre, kemiğin 2300 Newton'luk bir kuvvet uygulanması halinde kırıldığını belirterek,''Şiddetli bir tekme yaklaşık olarak bu kuvvette etki yapıyor. Piyasada satılan tekmeliklerin çoğu buna dayanıklı değil. Hagi, futbolculuğu döneminde standartlara uygun özel tekmelik kullandığı için çok darbeye maruz kalmasına rağmen ciddi sakatlıklar yaşamadı. Futbolcular ve teknik adamlar bu konuya yeterince önem vermiyor'' dedi.
          Bülent Zeren'in tekmelik konusunda futbolculara önerileri şöyle:
          -Tekmelik, 2300 Newton'luk kuvvete dayanıklı, hafif ve şok emici özellikte olmalı. (Politen, poliproplen ve karbon lifleri gibi maddelerden yapılmış olanlar bu özellikleri taşıyor)
          -Diz altından başlayıp, ayak bileğini de koruyacak şekilde uzanmalı. Ayağı önden, yandan ve kısmen arkadan sarmalı.
          -Ayağın kalıbı alınarak, özel imalat yaptırılmalı. Bu şekilde ayağı sıkmasının da önüne geçilebilir.
          -Yalnızca maçlarda değil, antrenmanlarda da futbolcular standartlara uygun tekmelik kullanmalı.

PES DOĞRUSU!

Yorum

• Arkadaşlar tamam musanın sakatlığı ciddi gerçekten soğukkanlı duruşuyla övgüyü haketmiştir primleri de geri kalan parasını da sonuna kadar haketmiştir ama elin isveçlisinden fazla parayı haketmiştir gibi yanlış düşüncelere kapılmayalım.Sonuçta ikisi de bu forma için sakatlanmıştır.İkisi de şanssızlık üzerine sakatlanmıştır.Hatta ikisi de olası bir pozisyonu önlemek için aşırı bir hırsla topa vurarak kontrolsüz bir vuruş yapmaya çalışmıştır.Lütfen ikisini karşılaştırmayalım.Tabii ki de rispe yapılanların musa ya da yapılması beklenebilir beklenmelidir ama kimsenin kimseden fazla hakettiği yok bence.

Yorum

• Doğan: "İlk hedef Kupa"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, hedeflerinin Fortis Türkiye Kupası'nda final oynayıp şampiyon olmak, ligi de zirveye en yakın yerde bitirmek olduğunu söyledi.

Trabzonspor Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ziya Doğan, devre arasında transferlerin takıma geç katılması nedeniyle tam kadro olarak çalışma imkanı bulamadıklarını, ancak geçen süreçte takım içinde uyumu iyi bir düzeye getirdiklerini belirtti. Yaşanan sakatlıkların da takımı olumsuz etkilediğini ifade eden Doğan, ligde az kayıpla bu zamana kadar geldiklerini söyledi. Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmeyi başardıklarını anlatan Doğan, şöyle konuştu: "Son dönemde Yattara, Risp, Ersen ve Musa'nın sakatlıkları bizi olumsuz etkiledi. Buna bir de Hüseyin'in kart cezalısı olması eklenince eksiklerimiz bir hayli arttı. Özellikle Musa ve Risp'in çok şanssız bir şekilde sakatlanıp uzun süre takımdan ayrı kalacak olması takım adına fazlasıyla ciddi bir olumsuzluk. Ancak buna rağmen biz mazeret üretmiyoruz. Takımda sakat oyuncuların yerine görev alacak diğer futbolcular da üzerlerine düşen görevi eksiksiz yerine getirecektir."

Kendilerini çok zorlu maçların beklediğini belirten Doğan, karşılaşacakları rakiplerinin hepsinin ligde kendilerine göre bir yarışın içerisinde olduklarını söyledi. Hedeflerinin Fortis Türkiye Kupası'nda final oynayıp şampiyon olmak olduğunu anlatan Doğan, "Ligi de zirveye en yakın yerde bitirmek istiyoruz. Eğer üst sıraların hesaplarını yapıyorsak kolay kolay maç kaybetmememiz gerekiyor" dedi.
              Şu an itibariyle tam anlamıyla takım olduk diyemediğini anlatan Ziya Doğan, sözlerini şöyle tamamladı: "Bunun alt yapısını hazırlıyoruz. Kısa sürede oluşan bir ekibin hemen en üst seviyeye çıkması bekleniyor ama bu o kadar kolay değil. Sonuç olarak bize inanan insanları mahcup etmek istemiyoruz. Ama her şeyin bir anda olması da mümkün değil. Bu konuda hep anlayış gördük ve bundan sonra da göreceğimize inanıyoruz."
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ceyhun'dan çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Ceyhun Eriş, kendisini sıradan bir oyuncu olarak hissetmesi halinde futbolu hemen bırakabileceğini söyledi.

Ceyhun Eriş, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısında verdiği röportajda, hayatında hep yakın hedeflerin peşinden koştuğunu belirterek, ''Ana hedefim Türkiye'de herkesin tanıdığı kaliteli bir oyuncu olmaktı. Sıradan bir oyuncu olmayı istemedim. Hala bu fikrim devam ediyor. Kendimi sıradan bir oyuncu olarak hissedersem futbolu hemen bırakırım diye düşünüyorum. Ayrıca yurt dışı ve milli takım hedefim devam ediyor. Bunların dışında gerçekleştiremediğim hedefim yok'' dedi.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle isteği yere gelmekte biraz geciktiğini, ancak şu anki durumundan da gayet memnun olduğunu kaydeden Ceyhun, ''Yaşım 30 olduğu için bazıları 'bunun işi bitmiş' diyebilir ama ben buna katılmıyorum. Çünkü 30 yaş ve üzeri insanın en olgun ve en yararlı olduğu dönemdir. O nedenle geri kalan hedeflerimi gerçekleştirmek için önümde yeterli zaman olduğuna inanıyorum'' diye konuştu.
                Trabzonspor taraftarının kendisini çok sevmesi ve takımda kalmasını istemesi konusunda ise Ceyhun, şunları söyledi: ''İnsanlar takımlarına yararlı oyuncuların kalmasını ister. Benim için de böyle düşünmeleri güzel. Ben de uzun yıllar bordo-mavili formayı giymek istiyorum. Çünkü çok takım değiştirmemden dolayı adım sorunlu futbolcuya çıktı. Bu imajı silmek istiyorum. Ama benim için son durak yok. Türkiye'de birçok oyuncu için Trabzonspor en üst nokta olabilir ama benim hedefim bu takıma katkı sağlayıp şampiyonluk yaşamak. Yakın zaman içinde kendime koyduğum hedef bu. Tüm bunların yanında içinde yurt dışı hayali devam ediyor. En son durak belki yurt dışı olabilir.''
                ''9. TAKIMIM''
                Trabzonspor'un 9. takımı olduğunu kaydeden Ceyhun, sözlerine şöyle devam etti: ''Duygusal bir insan değilim. İşimi profesyonel olarak yapmaya çalışıyorum. Hiçbir takımla da gönül bağım yok. İşimi düzgün yapıyorsam nerede olsam oynarım. Ancak büyük takımda olmak çok güzel. Taraftar potansiyeli, hedefler, her hafta maçların canlı yayınlanması, atmosfer, insanların beni daha iyi tanıması, işin güzel yanları. Ama başarısızlıkta ise olumsuz yönde baskı da artar. Fenerbahçe sonrası 3 yıldır büyük takımda oynamıyordum. Deneyimli bir yaşta bu takıma gelmek, Türkiye şartlarına göre başarı. Zaten 4 büyük kulüp dışında fark edilmek zor.''
                ''ZİYA DOĞAN AŞIRI DİSİPLİNLİ DEĞİL''
                Ceyhun, teknik direktör Ziya Doğan ile ilgili değerlendirme yapmanın kendisi için erken olduğunu dile getirerek, ''Ancak bana aşırı disiplinli gelmedi. Sadece olması gerektiği kadar disipline önem veriyor. Bu çok normal. İlişkiler biraz da takımın alacağı saha sonuçlarına bağlı. Eğer takım iyiyse hoca, yönetici, futbolcu ve taraftar da iyi olur. Aksi taktirde herkes kötü. Bence oyuncularla teknik adamlar birbirlerine yakın olmalıdır. Futbol oynuyoruz. Müdür, işçi ilişkisi yanlış. Her iki taraf rahatlıkla birbiriyle diyalog kurabilmeli. Oynadığım takımların çoğunda hocalarımla hep iyi anlaştım. Yerine göre onlarla arkadaş, baba, ağabey ve teknik adam ilişkisi kurdum'' dedi.
                Trabzonspor'un çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Ceyhun, ''Sezonu nerede bitireceğimiz hiç belli olmaz. Önümüzde çok uzun süre var. Fenerbahçe daha önce 11 puanlık farkı kapatarak şampiyon oldu. Önemli olan rakipler değil, bizim ne yaptığımız. Biz bütün maçlarımızı alırsak her şey olabilir. Yani imkansız değil, sadece zor'' diye konuştu.
                Ceyhun, beğendiği yerli ve yabancı birçok oyuncu olduğunu kaydederek, ''Tek tek isim söylemek istemiyorum, çünkü unuttuklarım olabilir. Ancak bir futbolcu var ki benim için çok önemli. O da Cruyff. Onu hem futbolcu olarak hem de teknik adam olarak çok beğeniyorum. Tam bir lider. Onun kasetlerini bulup izliyorum'' dedi.
                DİZİ OYUNCULUĞU
                Daha önce bir televizyon dizisinde oynadığını ve bunun çok değişik bir duygu olduğunu kaydeden Ceyhun, ''Çok heyecanlandım ve çok da eğlendim. Kısa bir süre rol almama rağmen bu işin ne kadar zor olduğunu anladım. Hem de kendimi canlandırıyordum. Bundan sonra da bu tip projeler olursa değerlendirmek istiyorum'' diyerek sözlerini tamamladı
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Yattara otelde kiminle basıldı ?

Trabzon’un Gineli yıldızı Yattara, Galatasaray maçı öncesi otelde iki bayanla basıldı !Bordo-mavililerin yıldızı İbrahima Yattara'nın Galatasaray maçından bir gün önce bir otelde iki Gineli bayanla görülmesi, büyük tepki ile karşılandı.

Zorlu G.Saray karşılaşma-sından bir gün önce iki bayan arkadaşını otele çağırdığı ortaya çıkan bordo-mavili futbolcu, camiayı şok etti.

Rakiplerinin korkulu rüyası İbrahima Yattara bu kez de takımının başına bela oldu. Derbi maçı öncesinde Gineli futbolcunun iki bayan arkadaşını otele çağırması kriz yarattı. Olay şöyle gelişti: 2 yabancı uyruklu bayan önce Yattara ile lobide görüldü. Daha sonra yıldız oyuncu, arkadaşlarını odaya çıkarmaya çalışırken otel görevlileri,
                  menajer Necmi Perekli'ye haber verdi.

Perekli Doğruladı
                  Daha sonra Perekli, Yattara'yı ikaz edip bayanları güvenlik yardımıyla otel dışına çıkardı. Menajer Necmi Perekli, "Kendisine bunun yanlış anlaşılacağını iletip, bayanları otelden uzaklaştırdık" diyerek yaşananları doğruladı. Otel görevlilerinden birinin yerel gazeteye haberi duyurmasıyla bu skandal patlak verdi.

Kılıf Mı Uyduruldu
                  "Kaburgasında çatlak var" açıklamasına rağmen derbide oynatılan Gineli, kafaları karıştırdı. Yönetimin olayı örtbas etmek için sakatlık bahanesiyle Yattara'nın kadro dışı bırakıldığı iddia edildi. Skandalın duyulacağı anlaşınca Doğan'ın bu oyuncusuna forma verdiği söyleniyor.

Kaynak. Fotomac
                  Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenilen Trabzonspor, Ankaragücü maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başlarken, Cem ve Jefferson idmanı tamamlayamadı.

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları nedeniyle sezonu kapayan Musa ve Risp katılmadı. Çift kale maçta birbirleriyle girdikleri ikili mücadelede sakatlanan Cem Demir ile Jefferson, antrenmanı tamamlayamadı. Bu futbolcular, tedavilerinin yapılmasının ardından doktor ve fizyoterapistler eşliğinde soyunma odasına götürüldüler. Sol ayağına darbe alan Jefferson'un sakatlığının ciddi olabileceği öğrenildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Tesis günlüğü
                      Takımımız, 11 Mart Cumartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya sakat olan Risp ve Musa katılmazken, antrenman esnasında hava topu mücadelesinde çarpışarak sakatlanan Cem ve kaleci Jefferson idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Bordo –Mavili ekibimiz yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• 13.03.2007 14:18:00
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• "Hedefimiz 10'da 10"
                          Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim , Galatasaray maçında futbol olarak çıkışlarını sürdürdüklerini, ancak sonuç olarak istenileni elde edemediklerini söyledi.

Hacıosmanoğlu, bordo-mavili takımın antrenmanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bordo-mavili takımın Galatasaray maçına 4 maçlık bir galibiyet serisi ile çıktığını belirten Hacıosmanoğlu, ''Bu nedenle Trabzonspor'u kimileri şampiyonluğa, kimileri de şampiyonlar ligine aday gösteriyordu. Ben her zaman şunu söyledim, ligin ilk yarısında istenilen Trabzonspor yoktu. Bunun sıkıntılarını yaşadık'' dedi.

Devre arasında teknik direktör Doğan'ın raporu doğrultusunda eksikleri giderdiklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

"İkinci yarıya iyi başladık. Trabzonspor, ikinci yarıda emekleme dönemindeki bir çocuk gibiydi. Hala daha aynı durumda. Alınan galibiyetlerden sonra da bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Bu emekleme dönemini Galatasaray maçıyla birlikte ortadan kaldırmak istiyorduk. Galatasaray maçında futbol olarak çıkış devam ediyor, ama sonuç olarak istenileni elde edemedik. Galatasaray maçını kazansaydık fark ikiye inecekti. İkincilik şansımız bir hayli artacaktı, ama olmadı. Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok. Rakibimiz için de bu müsabaka çok önemliydi. Can havliyle mücadele ettiler. Keşke Beşiktaş maçını kazansaydılar da bu maça bu kadar asılmasaydılar. Temennimiz kalan 10 maçtan da galibiyetle ayrılmak. Aynı oyunumuzu sergilersek başarılı sonuçlar gelecektir."

Galatasaray karşısında iyi mücadele ortaya koyduklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, ''Şans faktörü Galatasaray maçında bizim yanımızda değildi. Oyuncu ve teknik heyete aynı şeyi söyledim. Morallerini bozmamaları gerekiyor. Trabzonspor elbette hak ettiği yerde olacaktır ancak bunun için sabır gerekli'' dedi.

Trabzonspor'un hak ederek hedefine ulaşmak istediğini belirten Hacıosmanoğlu, ''Maç öncesi hakemlerin yanına giderek adaletli maç yönetmelerini istedik. Bunu ben 2 aydır aralıksız bir şekilde yapıyorum. Kendilerine de maçtan sonra teşekkür ettim'' diye konuştu.

Önlerinde Ankaragücü maçının bulunduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti:

"Bu çıkışı sürdürmemiz gerekiyor. Çok değerli iki oyuncumuz da bu maçta oynamayacak. Onlara acil şifalar diliyorum. Kadromuzun zenginliği burada ortaya çıkıyor. Trabzonspor'un ana hedefi şampiyonluktur. Ana hedefe giderken ara hedeflere bakmak lazım. Direkt ana hedefe bakarsak engellere takılıp düşeriz. Önemli olan her zaman önümüzdeki maçlara bakmak. Ara hedefleri başarıyla atlatırsak ana hedeflere ulaşmış oluruz."

Kaynak: AA

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Yüzücüler Türkiye Şampiyonu
                            Paletli Yüzme bayan takımımız, 9-11 Mart tarihleri arasında İstanbul Ataköy Avni Akyol Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon oldu.

Antrenör Muharrem Kemerkaya, başarıların artarak devam edeceğini belirterek, “Şampiyonaya Esra Kolomuç, Kübra Kolomuç, Melda Adak, Özlem Yılmaz ve Seren Kaymak isimli sporcularla katıldık. Çok başarılı geçen yarışlar sonrası takım halinde birinci olmayı başardık. Ancak biz bu sonuçlarla asla yetinmeyeceğiz. Bundan sonraki yarışlarda Türkiye rekorlarını kırmak, daha sonra Avrupa ve dünyada büyük dereceler elde etmek istiyoruz” dedi.

13.03.2007
                            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                            Sizler var ya .....

Yorum

• İki Kadınla Otelde Basılan Futbolcu

TRABZONSPORLU Yattara'nın G.Saray derbisi öncesi Cevahir Otel'e iki bayan arkadaşını çağırdığı ortaya çıktı...
                              Rakibi yanıltmak için "Kaburgası çatlak 2 hafta yok" denilen Gineli yıldızın, vatandaşı iki bayanı odasına çıkartmak isterken Menajer Necmi Perekli'ye yakalandığı öğrenildi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, "Bayanlardan biri Yattara'nın kuaförü. Saçlarını yaptırmak için çağırmış. Görevli arkadaşlar da Yattara'nın adının daha önce çapkınlık olaylarına karıştığı için bunun yanlış anlaşılacağını düşünerek iki bayanı otelden uzaklaştırmış" diye konuştu. Bu arada Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, "Kaburgasında çatlak tespitimiz hataydı. Biz de geri adım atıp bunu basına açıklamadık" dedi.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Yattara Maçtan Önce Alem Yapmış
                                Bordo-mavililerin yıldızı İbrahima Yattara'nın Galatasaray maçından bir gün önce bir otelde iki Gineli kadınla görülmesi, büyük tepki ile karşılandı.
                                Zorlu G.Saray karşılaşma-sından bir gün önce iki kadın arkadaşını otele çağırdığı ortaya çıkan bordo-mavili futbolcu, camiayı şok etti.

Rakiplerinin korkulu rüyası İbrahima Yattara bu kez de takımının başına bela oldu. Derbi maçı öncesinde Gineli futbolcunun iki kadın arkadaşını otele çağırması kriz yarattı. Olay şöyle gelişti: 2 yabancı uyruklu bayan önce Yattara ile lobide görüldü. Daha sonra yıldız oyuncu, arkadaşlarını odaya çıkarmaya çalışırken otel görevlileri, menajer Necmi Perekli'ye haber verdi.

PEREKLİ DOĞRULADI

KILIF MI UYDURULDU
                                Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

Yükleniyor...
                                X