Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim takımın iyiliğinden bahsetmedim...
    takım büyüklüğü olarak üstünlükten bahsettim..
    ama işte okul okumakla "okuduğunu anlama" kapasitesi gelişmiyor senin deyiminle..
    bana futbol anlatman için çok fırın ekmek yemen lazım...
    önce okuduğunu anla sonra gelir tartışırsın..,
    buraa sahada oynanan futboldan bahsedilmediğini anlamamak için düpedüz art niyetli olmak lazım..
    bi de ilkokul 5 seviyesinde okuduğunu anlama bilgisi gerekli...
    laf sokmadan önce 3-5 kere düşüneceksin güzel kardeşim...
    hele hele futbol bilgisinden bahsedeceksen orada dur... mahallenin fırınına git 40 gün nöbet tut... çıkan tüm emekleri midene indir. o zaman belki..
    (bu lafların tamamı karşısındakini sırf kendi gibi düşünmüyor diye {ziya doğan meselesi} aşağılamaya kalkana özeldir.. kendimi beğenmek vs. gibi huylarım yoktur. lakin beni aşağılamaya kalkana aynı şekilde cevap vermek de adetimdir..)
    Günümüz futbolunu senden daha iyi bildiğime emin olabilirsin, irlandada, g. afrikada, çek cumhuriyetinde.rusyada,kazakistanda, vs ülkelerde futbolun su anki durumunu, oyun tarzlarını ayrıca tartışırız.

Ayrıca biz Beşiktaş tan baha başarılı,üstün bir takımız .
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hüseyininin gitmesi mi Allah korusun. Son haftalardaki aldığmız başarının altında imzası olan birini neden gönderilem ki.
      Hüseyin in gitmesini bende çok isterdim ama bu sene ikinci yarı kendisinde çok ilginç gelişmeler var. Şuanki Durumuyla Kalsın.

Ayman-Hüseyin
      ....Ceyhun.....

Mükemmel Orta Saha, Ligin Şuan (Fenerbahçe İle) En İyi Orta Saha Ortası
      En son Vkgz tarafından düzenlendi; 10.03.2007, 13:05.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• aynen katılıyom abi sana ben de
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak ^^kaplan^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kralım bizde seni ve gollerini unutamadık. Sen bizim sultanımızsın sen bizim Kralımızsın. İnşallah başarılı olursun bu arada sultanım hüseyini götürürsen gerçekten çok seviniriz....
          arkadaş hüseyin şu anda takımın belkemiği . eniyi zamanını yaşıyor . tam verim alacağımız zaman göndermek yanlış olur.......
          düzceli fanatikler

İnadına 7 İnadına TRABZONSPOR

Yorum

• Cola Turka Futbolcu Günlüğü

7. Hafta Ayman Abdelaziz

Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü” köşesinin yeni konuğu Ayman Abdelaziz… En büyük hedefini Bordo – Mavili forma altında şampiyonluk yaşamak olarak açıklayan Ayman, görüşlerini içtenlikle sıraladı. İşte Ayman’ın Cola turka Futbolcu Günlüğü için yaptığı açıklamalar…

“Hedefim şampiyonluk yaşamak”
            “Trabzonspor'da olmaktan dolayı mutlu, aynı zamanda çok da heyecanlıyım. Trabzonspor çok büyük bir camia. Taraftarı büyüleyici. Müthiş bir stad atmosferi var. Türkiye'nin 4 büyük takımından biri. Şehirde futbolu çok seviyorlar. İlk transfer görüşmemde basit bir sorun çıkmıştı. Gençlerbirliği ve Trabzonspor yönetimleri arasındaydı sorun. Sağlık kontrolünden de geçmiştim ama sonra kulüplerin yöneticileri arasında parayla ilgili sorunu öğrendim. Gençlerbirliği'ndeki kampa döndüm. Sonra sorun çözüldü ve transferim gerçekleşti. Trabzonspor, Türkiye'de büyük bir takım ve hedefi de büyük. Avrupa'da ve Türkiye'de iyi başarıları var. Hedefim Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak. Bunun için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyim”.

“Her işte bir hayır vardır”
            “Ziya Doğan Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemde ben Malatyaspor’da forma giyiyordum. O zaman da iki kulüp transferim konusunda anlaşmaya varmıştı ama bir Trabzonspor - Malatyaspor maçında sakatlandım. Trabzonspor da transferden vazgeçti. O dönem Trabzonspor’a gelmek nasip olmadı. Ben Allah'a çok inanıyorum. Her işte bir hayır vardır. Ancak o dönemde Trabzonspor’a transferim son anda gerçekleşmediği için açıkçası üzüldüm. Ama kısmetimin açık olduğunu da biliyordum. Buraya gelmeyi kendi içimde çok istiyordum, bir gün bu kente gelebileceğimi hayal ediyordum. Ancak o dönem gelmeyi bir başka istemiştim. Çünkü Trabzonspor’da çok kaliteli bir futbolcu kadrosu vardı. Takım iyi durumdaydı ve tüm kulvarlarda yol alıyordu. Şampiyonlar Ligi’ne katılma planları yapılıyordu. Kısacası her yönden çok cazipti.

“Ziya Hoca’yla aramda güçlü bağ var”
            “Ziya Hoca’nın kendine özgü bir sistemi var. Ben de onun sistemine en iyi şekilde uyan futbolculardan biri olarak kendimi görüyorum. O nedenle aramızda güçlü bir bağ söz konusu. Malatyaspor’da birlikte çalışırken çok başarılı olduk. Aynı başarıyı Gençlerbirliği’nde de sürdürdük. Şimdi bunu Trabzonspor’da tekrarlamak istiyorum. Türkiye Süper Ligi çok zor bir lig. Sistem, mantalite olarak her şey çok farklı. Türkiye’de oyun disiplini ve futbolcu mantalitesi çok önemli. Futbolu bu gerçekler doğrultusunda oynamak gerekiyor. Ziya Hoca’nın da bir sistemi var ve bu sistemi ben çok iyi tanıyorum. Karakterim de Ziya Hoca’nın karakterine tam anlamıyla uyuyor. Onun sistemine göre hareket ediyor, çok koşuyor, çok çalışıyorum. Sürekli hareket halindeyim. Agresif ve sürekli baskı yapmam en büyük özelliklerim. Ziya Hoca da çok hırslı; sürekli kazanmak istiyor, başarısızlığa asla tahammülü yok. Bu yüzden hiç ayrılmıyoruz.

“Başarıya ulaşmamız gerekiyor”
            “Ligde ve Türkiye Kupası’nda başarıya ulaşmamız gerekiyor. Takıma tek tek baktığımızda çok kalite futbolculardan kurulu. Hepsi ayrı bir takım. Gökdeniz, Hüseyin, Yattara, Ersen, Umut, elit oyuncular. Kısacası bu futbolcu kadrosu Teknik Direktör Ziya Doğan’la birleşince geriye sadece başarılı olmak kalıyor.

“Baskıyı sorun olarak görmüyorum”
            “7 yıldır Türkiye’de oynadığım ve Trabzonspor’u yakından takip etmem dolayısıyla fazla bir sorun yaşamadım. Trabzonspor'un taraftarını ve camiasını ülkeye ilk geldiğim günden beri biliyorum. Büyük kulüp olduğu için beklentiler de büyük. Ona göre kendimi hazırladım. Maçlarda baskıdan çok heyecan oluyor. Ama arkadaşlarım da çok yardım diyorlar. Onlara minnettarım. Mısır'da da büyük bir takımda oynuyordum. O nedenle taraftarın baskısını sorun olarak görmüyorum. Seyircisiz futbolun hiçbir anlamı yok.

“Takımımız çok kaliteli”
            “Takıma alıştım. Zaten oyuncuların çoğunu önceden tanıyordum. Bu nedenle zorluk çekmedim. Belki oyun ve mantalite olarak biraz farklılıklar olabilir. Mesela oyun içinde kim ne yapıyor, nasıl pas atıyor, kademe farklılıkları nasıl oluşuyor. Ama kısa sürede tüm oyuncuların özelliklerini çözdüm. Ligi iyi bir yerde bitireceğimize inanıyorum. En kötü ihtimalle UEFA kupasına katılırız. Türkiye Kupasını da almak istiyoruz. Takımımız çok kaliteli. Bana göre ligde ilk 4 takım arasında yer alır, kupaya da ulaşırız.

“Başka Anadolu takımı şampiyon olamaz”
            “Trabzonspor her sezon şampiyonluğa oynuyor. Gelecek sezon da öyle olacak. Bunu herkes biliyor. Ben de böyle bir mücadelenin içinde olacağım için çok mutluyum. Ama şimdiden o zamanı düşünemeyiz. İlk önce bu sezon neler yapabiliriz ona bakmalıyız. Türkiye Ligi çok zor. Ekonomik problemler, sistem sorunu, taraftar eksikliği var. 7 Yıldır Türkiye’de oynuyorum. Trabzonspor”dan başka bir Anadolu takımının şampiyon olabileceğine inanmıyorum”.

Mevkisinde beğendikleri
            “Kendi mevkimde Türkiye’den Aurelio ve Hüseyin’i, dünyada ise Patrick Viera, Claude Makalele ve Gilberto Silva’ yı beğeniyorum. Saydığım isimler gerçekten çok kaliteli. Mevkilerinde bana göre en iyiler onlar. Örneğin Aurelio çok iyi bir futbolcu. Milli Takım’a da çok faydalı olacaktır. Tekniği ve kapasitesi çok iyi. O mevkide Hüseyin de olduğu için alternatifli bir kadro kurulmuş oldu. Zaten bana göre tüm mevkilerde 2-3 kişi olması gerekiyor. Böylece rekabet kaliteyi beraberinde getiriyor.

“ Futbol sonrası hedefim antrenörlük”
            “Genelde oyuncular futbolu bıraktıktan sonra antrenör olur. Benim de böyle bir düşüncem var. İnşallah bu isteğimi gelecekte gerçekleştirebilirim. Eğer antrenör olursam kendi karakterime uygun bir futbol oynatmak istiyorum. Yine de çalıştığım teknik adamların sistemlerini yakından inceliyorum”.

Son mesajlar taraftara
            “Taraftarlarımız bize sonsuz destek versinler. Arkamızda onları sürekli hissetmek istiyoruz. Bizim için avantaj, rakipler için dezavantaj olmaları gerekiyor. Futbolcular hata yapabilir. Takım kazanamayabilir ama onların desteği hiç eksilmemeli”
            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• la Turka ile Soru-Cevap

Cola Turka ile Soru-Cevap bölümümüzün ikinci konuğu Gineli yıldız İbrahima Yattara. Futbolcumuza yöneltmek istediğiniz soruları aşağıdaki formu kullanarak gönderebilirsiniz.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

tıklıyarazl yattara olan sorularını gonderebilirisiz.....!!!!!

Yorum

• Cola Turka Ayın Golü Yarışması

Sen de katıl kazanma şansını yakala!

Cola Turka Ekim Ayı Golü Gökdeniz Karadeniz'in Fortis Kupası'nda Vestel Manisaspor'a attığı gol
                Talihli taraftarımız Davut Sultan Genç / İstanbul şanslı talihlimizi tebrik ederiz. Cola Turka Aralık Ayı Golü Umut Bulut'un 16.Hafta Bursaspor'a attığı gol
                Talihli taraftarımız İzzet Ali / Samsun şanslı talihlimizi tebrik ederiz.

Kazanan golleri izlemek için lütfen tıklayınız

Her ay gerçekleştirilecek Cola Turka ayın golü yarışmasına katılan taraftarlarımız arasında yapılacak çekilişte kazanan taraftarımız futbolcunun kendi elinden imzalı formasını ve Cola Turka' dan sürpriz hediyeler kazanacaktır. Kazanan taraftarlarımıza hediyeleri Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde verilecektir. Trabzon dışında yaşayan taraftarlarımıza ise hediyeleri kargo ile gönderilecektir. Yarışmaya bir kez katılma hakkı bulunmakla beraber son katılma tarihi 01 Mart 2007 tarihidir. Yapmanız gereken şey çok basit videoları izlemek ve en güzel atılan gole karar vermek. Haydi durma sen de yarış Cola Turka ile kazanma şansını yakala.
                Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

tıkla fırsatı kacırma......

Yorum

• Anlaşıldı Yattara yine 90 dakika sahada olmayacak. Camiaya hayırlı uğurlu olsun. Son 3 maçtır aynı hikayeyi dinliyoruz.
                  BMN TRABZON

Yorum

• Yattara oynasa ne güzel olur... Onun maci olacak eminim
                    SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Eyüphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlaşıldı Yattara yine 90 dakika sahada olmayacak. Camiaya hayırlı uğurlu olsun. Son 3 maçtır aynı hikayeyi dinliyoruz.

Yattara çok önemli oyuncu sonradan girmesi genelde daha hayırlı oluyor. 90 dakika oynasada oynamasada bu maçı alacağız inşallah. Ama maçın adamı Ceyhun olacak gibime geliyor benim

Yattara Asist Yapsaaanaaa yapsaaanaa yapsaaaanaaaaa
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Manşet Haber
                        Takımımız İstanbul'da
                        Takımımız, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maç için İstanbul'a gitti.
                        THY'ye ait tarifeli uçak ile İstanbul'a giden bordo-mavili kafilemizde 19 futbolcu bulunuyor. Sakatlığı süren Risp, cezalı oyuncular Ferhat ve Musampa ile üçüncü kaleci Ahmet Şahin kafilede yer almadı.

Atatürk Havalimanı'nda Trabzonspor'u karşılayan çok sayıda taraftarımız, futbolculara coşkulu bir şekilde sevgi gösterilerinde bulundu.

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hüseyininin gitmesi mi Allah korusun. Son haftalardaki aldığmız başarının altında imzası olan birini neden gönderilem ki.
                          ilk yarıda çoğu kişi "Hüseyin defol" falan diyodu...

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilk yarıda çoğu kişi "Hüseyin defol" falan diyodu...
                            aynen sana kaıtılıyom abi bende sordum soruyu ama cevap gelmedi......

Yorum

• Turkcell Süper Lig maçları için Son Dakika Başlığında yapılan tüm yorumlar İlgili Başlığa Taşınmıştır.

Son Dakika Başlığında ''Sadece Trabzonspor Haberleri'' paylaşılacağını dikkate alalım arkadaşlar.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Birsey soracagim Yattara GS macina yetisecek mi yoksa gene mi yok?

Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Çalışıyor...
                                X