Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Asil biz olamazsak fb olsun. Ben bunu isterim. 3 ezikten biri olacaksa bu fb olsun. Ama belli olmaz kayseri ve gencler ilk 4 e girerse süper olur.
    Ne alaka neden Ezikler (fb) olsun?
    bunun aciklamasini bana yapabilirmisin?
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ---iki kere gönderdim mesajı editliyorum
      Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• sizleri anlıyorum arkadaşlar ama benim görüşüm bu..bu ezikbahçeye ayrı bir antipatim var...

(UEFA)

Yorum

• biz olmadıktan sonra neyleyim şampiyonluğu.hangisi olursa olsun hepsi aynı ... işte bi anadolu kulubü ise kesinlikle olmasın bu şekilde bile bizim hakkımızda konuştukları ortadayken birde sampüyon olursalar artık durulmaz cenelerinden ... bi takımın şampiyon olmasını mı temenni ediyorsunuz o takım TRABZON'dan başkası olmasın bana göre bu böledir
          Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• biz olamazsak kim olursa olsun.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bu tabloyu görmek benim için bayagı moraL bozucu oldu...
              bu adamlar bizim şampiyonlugumuzu şikeyle aldı...bu adamlar bize hertürlü çirkefliği yaptı...herneyse herkesin fikri kendine.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu tabloyu görmek benim için bayagı moraL bozucu oldu...
                bu adamlar bizim şampiyonlugumuzu şikeyle aldı...bu adamlar bize hertürlü çirkefliği yaptı...herneyse herkesin fikri kendine.
                Sen rahat ol renkdas, bende istemiyorum bu eziklerin sampiyon olmasini, olmazda insallah.
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen rahat ol renkdas, bende istemiyorum bu eziklerin sampiyon olmasini, olmazda insallah.

inşallah bilal kardeş...bu arada gs maçında bilet işinde ne kadar zorluk çektigimizi ne sen soor ne ben söyleyeyim...bence ezikbahce maçına gelmeden önce 1kez daha düşün

(UEFA)

Yorum

inşallah bilal kardeş...bu arada gs maçında bilet işinde ne kadar zorluk çektigimizi ne sen soor ne ben söyleyeyim...bence ezikbahce maçına gelmeden önce 1kez daha düşün
                    Ezikler karaborsacilara biletleri satmazsa sanirsam sorun cikmaz, zaten ben biletler piyasaya cikmadan önce istanbula varmayi düsünüyorum gider kendim alirim demi

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ezikler karaborsacilara biletleri satmazsa sanirsam sorun cikmaz, zaten ben biletler piyasaya cikmadan önce istanbula varmayi düsünüyorum gider kendim alirim demi
                      keşke o kadar kolay olsaydı
                      ama inşallah sorun çıkmaz...ben o maça gs maçında yaşadıklarımızdan(bilet ...) dolayı gelmeyi pek düşünmüyorum...ama işim belli olmaz dayanamam gelirim.inşallah o maçta görüşürüz Bilal kardeşim

(UEFA)

Yorum

• beyler hepimizde çok aşırı fb antipatisi olduğunu biliyorum.bundan dolayı yıllardır fb olmasında kim olursa olsun derdik.fakat gördük ki son yıllarda darbeleri dost bildiğimiz gs den yedik...

Biz olmayacaksak kimin olması önemli değil.....
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Arkadaşlar,kimin şampiyon olacağına eski gücümüz olsa biz olmasaydık şampiyonu da biz belirlerdik.Ama şimdi medyayla yakın ilişki içinde olanlar,büyük yrelerde tanıdığı olanlar,düdüğü olanlar vb.şampiyon oluyor ve de olacaktır,bu iş böyle arkadaşlar,,,,,,
                          TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

keşke o kadar kolay olsaydı
                            ama inşallah sorun çıkmaz...ben o maça gs maçında yaşadıklarımızdan(bilet ...) dolayı gelmeyi pek düşünmüyorum...ama işim belli olmaz dayanamam gelirim.inşallah o maçta görüşürüz Bilal kardeşim
                            Aynen Renkdasim, insallah görüsürüz.

Yorum

• bence de kim olursa olsun ama yüzünci yılda tek biz şampiyon olduk demeseler iyi olur bjk ler

Yorum

• bu arada ali güzeldal ümit milli takim kadrosuna cagrildi....güzel bi olay....
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Çalışıyor...
                                X