şimdi 2.ligten veya ufak bir takımdan bir oyuncuya fenerle aynı anda teklif yapsak.adam derki ben fenerin teklifini kabul edeyim.tutamazsam bile 1-2 sene sonra Trabzonspora kapağı atarım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimek ve marce'yi unutun artık...gökdenizi oynatan ziya hoca onları niye oynatamamış oluyor. koca bir ilkyarı boyunca marce bu mu, hani marce,yıldız bu mu diyenler şimdi marce marce deyip duruyolar.
şimek zaten 2 sene önce bitmişti, uzutmaları baya bi uzatmıştı.ikisinin de gidişi hayırlı oldu.
önemli olan yerlerinin doldurulması. gökdeniz veya musampa ceza alırsa veya sakatlanırsa kimi oynatacaksınız? yok..hasanla ayman var...o yüzden ceyhun çok gerekli,inşallah olur.
isimlerle şampiyon olunmuyor, çıkıp oynacak, koşacak, hakkını vereceksin.Lippi bile geçen Türkiye'ye geldiğinde yıldızları bıraktım, daha takım oyunu oynayabilecek oyuncuları aldım şampiyon oldum diyordu.
birçok arkadaş gerçek sahaları menejer oyunu sanıyor...
ziya hoca'ya öyle veya böyle bir 6 ay daha sabretmeliyiz ve istediği oyuncuları almalıyız...Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
takım oyununu manisa dan iyi oynayan takım mı var allah aşkına.
ama yıldızın yoksa bu iş bi yere kadar yürür tıkanırsın.
yıllarca gençler de antep de denedi.
yıldızsız bu iş olmaz.
lippi nin bahsettiği takım oyuncularının içinde nedved ler viera lar var.
bunlar avrupa çapında çok büyük yıldızlar. takım oyuncusu elbet mühim.
ama yıldızın yoksa istersen dişlileri müthiş işleyen takım kur bi yerde tıkanır.
takım oyununun son zamanlardaki en iyi gösterisini lyon sunuyor.
ama bilmem kaç senedir juninho ellerinde durmadan oynuyor.
acaba neden.
kaldı ki tek yıldızları da juninho değil.
yıldızsız bu iş olmaz.ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
Eller Athletico Madrid ile sözleşme imzaladı
Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Fabiona Eller, İspanya La Liga takımlarından Athletico Madrid ile sözleşme imzaladı.
İspanyol kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Eller ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, transfer ücretiyle ilgili bilgi verilmedi.Eller'in gelecek günlerde Vicente Calderon Stadı'nda basının önüne çıkacağı ifade edildi. İspanya'da yayınlanan bazı haberlerde Trabzonspor'un bu transfer karşılığında 1.3 milyon dolar aldığı belirtildi.
29 yaşındaki defans oyuncusu kiralık olarak oynadığı Internacional ile Kulüpler Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından tekrar Trabzon'a dönmüştü.Futbol kariyerine Vasco da Gama'da başlayan Eller, 2001 yılında oynadığı Palmeiras'ın ardından Flamengo, Al Wakrar ve Fluminense formaları giymişti.
yolun açık olsun seni beğenmiyenler utansın ne diiimBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceyhunun bizim defansı ankarada nasıl hallaç pamuğu gibi attığını ne çabuk unuttunuz ki o maçtan sora nasıl bi düşüş yaşadığımızı dasensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
İlk olarak ilkerfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah(c.c) sonumuzu hayırlı eylesin.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
bi de gökdeniz ve musampa ya altternatif arıyormuşuz(!)
yahu bu adamlar zaten birbirine alternatif oynatılıyor.ikisi birarada kaç defa oynamış.
yattara-gökdeniz-musampa 3 lemesinden 2 tanesi en fazla oynar.
birinin sakatlığında diğeri alternatiftir.
bu da ziya hocanın meşhur mantalitesi.
zaten bu kafaya göre alternatifli olan bölgeye etkinliği sınırlı, geçmişte bizimle anlaşmak üzere iken kaytarıp fenere gitmiş, orada da çıkarmadığı sorun kalmadığı için tekmüğü yemiş birini ne diye alacağım.
madem alacaktın sene başı bedavaydı.
4 ay ankaragücü nü zengin etmeyi mi bekledin.
neresinden tutarsan tut yamuk bu transfer.
sanki ziya hocanın 3 tane ofansif orta saha oyuncusunu birarada oynatacağı var da adam arıyoruz.ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhunu istemeyen arkadaşlar, Trabzonspor'da Ceyhun ayarında topçu var mı? Yav bu nasıl düşmanlıktır? Yok Ceyhun takımı bozarmışta, pas vermezmişte, zamanında Trabzona gelmemişde, Allah bizim yöneticilere sabır versin şu forumda yazılanları okuyan bir yönetici kafayı bozar, kime yaranacağını şaşırır, bin fikir çatışsın bin çiçek doğsun ama bu kadar da olmaz,
Ceyhun gelirse Musampa Yattara ve Gökdenizle harikalar yaratır....
Herkese selam...sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
:bayrak: BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİMADETA BÜYÜLENDİ
? Ayman büyülendi. Trabzonspor'un devre arasında transfer ettiği ve Konya maçında ilk kez forma giyen Ayman, A.Aker'deki coşkunun kendisini inanılmaz etkilediğini ifade ederek, "G.Birliği'nde tribünde sessizliğe alışmıştım. Sanki maçları seyircisiz oynuyorduk. Böyle bir ortamdan çıkıp, Trabzonspor taraftarının coşkusunu görünce farklı hislere kapıldım" dedi.
ÖNEMLİ FAKTÖR
? Trabzonspor'a gelişinde taraftar faktörünün önemli olduğunu kaydeden Ayman, "Böyle coşku her oyuncuyu başarılı olmak için kamçılar. Bu taraftara layık olmak için herkes gibi ben de sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Konyaspor maçında iyi olduğumu düşünüyorum. Ancak daha da iyi olacağım, çünkü benden yana beklenti fazla..." dedi.
Haber Tarihi : 2007-01-24
TRABZON - YENİMAHALLELİ
KOCAELİ - MERKEZ
Yorum
-
Haber Tarihi : 2007-01-24TRABZONSPOR"UN GÖZÜ ZİRVEDEzGEÇMİŞİ UNUTMAYIN Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, ikinci yarıda farklı bir takımın sahada olacağına inandıklarını belirterek, "Hak ettiğimiz yere geleceğiz" dedi. Büyük takımların zaman zaman çalkantılı dönemler yaşadığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, ''Geçmişte bizim şampiyon olduğumuz zaman F.Bahçe averajla ligde kalmıştı. Galatasaray yıllarca şampiyon olamadı. Bunlar unutulmamalı" dedi.
zDİYENLERE BAK! Hacıosmanoğlu, "Federasyon değişsin, diyen, oy vermeyip şikayette bulunan insanların takımları ligin tepesinde; biz de hakem hatalarıyla alt sıralarındayız. Trabzonspor ikinci yarıda, hak ettiği yere gelecektir'' dedi. Hacıosmanoğlu, bu sezon şampiyonluğun uzak olduğunu belirterek, ''Hedefimiz, ligi ikinci tamamlamak ve kupayı kazanmak'' dedi. Hacıosmanoğlu, Ayman ve Risp'in takıma ne kadar katkı sağladığının kupa maçında görüldüğünü de vurguladı.
:bayrak:TRABZON - YENİMAHALLELİ
KOCAELİ - MERKEZ
Yorum
-
takım 25 senedir en kötü sezonunu yaşıyor. doğal olarak taraftar coşkusu da ooranda az.
biraz ümit versinler taraftar sahaya gelirken biirazcık takımından emin olsun o zaman görür taraftar coşkusunu....
İlk olarak serseerii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçünkü takımı destekleyen taraftar yokk artı bilmiyorum ama ceyhun ankaragücünde dimi???
antep te taraftar vardı.
manisa da da var.
eskişehirde de vardı bir zamanlar.
hatta bursadaki tarafar hiçbirinde yok.
şampiyonluğun kıyısından geçemezler.
çünkü ellerinde yıldız tutamazlar.
yıldız olmadan şampiyon o-lun-maz.
İlk olarak serseerii tarafından gönderildigeçen sene galatasarayda ki yıldız kimdi??????
Gs de kaleci bi kere yeterince yıldız. tek başına aldığı çok maç var.
hasan şaş tan başla necati ,ümit karan, hakan şükür
takımın stoperlerinden tomas a yıldız demem ama song oynadığı yerde yıldızdır.
daha sayem mi??
risp e de karşı çıkmadım, marceyi de göndersinler bu nası yıldız demedim. zaten o tartışmalarda(marce oynarken) üye değildim.
o yüzden üzerimden attım o dediğin eleştiriyi.
ekleyeyim..
ziya efendi hüseyin veya ferhat ı kesip koyacaksa alsın. yok yattara veya gökdeniz için alınacaksa istemez.
biz bu metotu bu sezon 2 kere yaşadık.
yıldızları postalamak için abuk sabuk yöntemler bunlar.
gökdenizin yollanmasına kılıf aramasınlar.
ya da musampa farketmez.
belli mi olur yattara yı yollarlar.
çıksınlar delikanlı gibi açıklama yapsınlar.
sene sonu yıldızlarımızın hiçbirini göndermeyeceğiz, bugün takımın iskeletini kuruyoruz. sene sonu 2-3 takviye ile önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacağız diye(gerçi o kadar lafı biraraya getiremezler bunlar).
bunlar bunu söylemez. söylese de sene sonu yutarlar.
fatih i de satmayacaklardı.
işin özü anlayacağın;
ne zaman 3. sınıf yıldız ismi duysam transferde benim elimdeki yıldızların postalanacağı hissi uyanıyor.
acaba neden??
İlk olarak serseerii tarafından gönderildisay mondragon riştüden ii mi bence degil necatii geçen sene cimbomlular ana avraf sövdü be ona top bile tutamıyo diye
hasan 2002 de kaldııı tamam bi g.s maçını izle arada bi
tomass yıldız olsa sampiyonlar liginde takımı batırmaz dı
gelelim song aa sence song mu milan mıı alsa yıldız
modragon rüştüden tabii ki daha iyi... performansa bakınca çıkar zaten ortaya.
hasan geçen sene takımın en sağlam oyuncusuydu. necati sakatlandı yarısında yoksa emin ol o da katkıda bulundu.
tomas a yıldız ben de demem.
song-milan karşılaştırmasına gelince.
bi kere yaşları aynı değil aynı yaşta olsa song da milan kadar iyi.
ama milan bence daha iyi.
lakin sene sonu postalayacak olduktan sonra cannavaro olsa ne yazar.
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtak oyuncular almaz isek aldığımız defansların pek bir faydasını göremeyeceğiz. Bundan sonra da yıldız satışına izin yok. Fatih'i sattılar, Simek kaçtı, Marcelinho kıpırdandı gitti, eyvallah iyi para yerlerini doldururlar dedik destek verdik. Ama gördük ki yerlerini doldurmak, can yakacak adam alıp saldırmak yerine, duvar örüp duruyoruz. Durduk yerde dayak yiyeceğiz yahu! Ben keyif alamayacak mıyım Trabzonspor'umu seyrederken? Neden sinik futbol izlettirmede bu kadar heveslisin hocam? İnşallah artık biraz da kaliteyi yükselten elemeanlar alınır. Yoksa kim koşacak demek yerine koşmayı bile öğretemiyorsan orda ne işin var denir değil mi ya?? Lütfen...
ama ben kıllanıyorum..
kıllanmakta da sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum.
çünkü yedikleri ot 1 değil 2 değil.
sürekli aynı yöntemle yıldız satıp duruyorlar.
biz de bön bön izliyoruz elimizden birşey gelmediği için.
bu işten vazgeçsinler de, aacakları onlara kalsın.
allahım ne günlere düştük.. eldekileri satmasınlar da kimi alırlarsa alsınlar dedim değil mi???
vay be. ben de düştüm bu iğrenç tuzağa artık demek ki..
İlk olarak serseerii tarafından gönderildiönemli olan yerine gelecek kişi unutma cannavaro real e 7milyon€ gitti milanı biz en az 6 satıcaz?
artı madem necatiye yıldız diyon alsana yıldız gökdeniz al sana yıldız yattara al sana yıldız musampa hasanla necati yıldızsa bunlar dünya yıldızı
ben yıldız değil demedim.
gökdeniz sene sonu satılacak dendi dün.. milan da aynı şekilde.
eldekileri postaladıkları için bu tartışma açıldı, elimizde yıldız yok dediğimiz için değil.(tartışmayı yanlış anlamışsın)
ben kendi yıldızlarımdan memnunum. yeterki satmasınlar.
ayrıca milan ı satıp yerine alacakları adamı birlikte izleyelim.
nasıl ki fatih i satıp yerine aldıklarını izlediysek.
bu adamların hala yıldız ın yerini yıldızla doldurabileceğine inanıyorsan bilemem.(ben risp in de kısa sürece yıldız statüsüne gireceğineden de umutluyum)
İlk olarak serseerii tarafından gönderildioooo abi sen ona bakarsann bu takımda her yıldız olan her sene sonu gidiyooo bak mesele fatih har transfer sezonunda transfer olsu gökdeniz aynı stepanov aynı he gazetelerden başka bi kaynagın vars adicek bişey yok(
ben gazetelere pek inanmam. zaten istanbuldayım.. yerel gazetecilerle trabzonda iken irtibatım vardı. güvenlik müdürünü falan tanırdım. oradan alırdım bilgileri.
ama uzaktayken sadece BMN in haberlerini baz alıyorum. burada okumadığım haberi gerçek saymam.
burada gökdeniz konusu dün baya bi tartışıldı.
milan ın gidişi zaten garanti..
ERKAN DEFTERİ RESMEN KAPANDI
Uzun süredir alınmak istenen Gençlerbirliği'nin başarılı savunma oyuncusu Erkan'ın bitme noktasına gelen transferi olumsuz sonuçlandı. Önceki gece toplanan Gençlerbirliği yönetimi; Ayman ve Risp'i verdikleri Trabzonspor'a savunma oyuncuları Erkan'ı satmama kararı aldı. Bordo-mavili yönetim savunmanın sağını güçlendirmek için yeni arayışlar içine gi
recek.
trabzonhaber.net
tamamen kapandı ise musa ile devam edeceğiz. serkan balcı da olmadı bildiğim kadarı ile. nesye sene sonuna kaldı...En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 24.01.2007, 19:23. Sebep: Flood yapmaktan kaçınalım lütfenÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
KORKAK DEGİLİM!zKASITLI YAPILIYOR Trabzonspor Teknik Patronu Ziya Doğan, Kuzey TV'de katıldığı programda birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. Korkak futbol oynattığı yönündeki eleştirilere tepki gösteren Doğan, "Dengeli takım başarılı olur. Böyle takım yaratmaya çalışıyorum. Korkak futbol oynattığım düşüncesi kasıtlı yapılıyor" dedi. Doğan, "Geçen dönem Trabzonspor hem az gol yerken hem de en fazla gol atan ikinci takımdı. 27 maçın 24'ünü kazandık. Korkak takım kazanabilir mi?" dedi.
z2 OYUNCU DAHA ALIRSAK Doğan, "Demek ki bir dengesizlik var, bunu çözdük. Trabzonspor iyi yolda. Devre arası transfer yapmak zordur. Ama biz iyi oyuncuyu uygun aldık. 1- 2 oyuncu daha var, bunları da alırsak gelecek sezon için bir sıkıntımız kalmayacak. Kalırsam da yönetime söylediğim gibi seneye transfere gerek kalmaz. Belki 1 veya 2 oyuncu alabiliriz. Aldığım oyunculara kefilim. Topun bizde kalmasını sağ
layacak, oyunu yönlendirici futbolcuya ihtiyacımız var" dedi.
zŞAMPİYON OLURUZ Trabzonspor'un iskeletini oluşturmaya başladığını da belirten Doğan, "İyi yoldayız. Trabzonspor öyle güzel geliyor ki; sezon sonuna kadar ve gelecek yıl yapacaklarıyla Türkiye'ye futbolun nasıl oynandığını gösterecek. Sistemi oturtmak için sabretmek lazım. Hedefimiz kupayı almak. Bu yıl uzak olduğumuz şampiyonluğa gelecek sezon ulaşabiliriz. Birlik olursak, Trabzonspor ligde en kolay şampiyon olacak takımdır. Bu potansiyel var Trabzon'da" dedi.
zASLA KUKLA OLMAM "İnanmadığım bir şeyi konuşmam" diyen Doğan, Trabzonspor'un doğrular yapıldığı sürece uzun yıllar şampiyonluğu alabilecek bir takım olduğunu savunarak, "Birlik olup bunu başaralım, gerisi gelir. Ama öyle küçük şeylerle büyük başarıları kaçırıyoruz ki; bu, beni kahrediyor. Trabzonspor'da mutluyum, yıllarca burada çalışmak istiyorum. Hiçbir zaman bir yere aday olmadım. Bazı çevreler beni kukla yapmak istiyorlar ama ben kukla olmam" dedi.
zFATİH'İ DÜŞÜNMÜYORUM Konyaspor maçını 4-5 farklı da kazanabileceklerini ifade eden Doğan, "Rakibin maç boyunca tek pozisyonu var. Bu maç moral açısından iyi oldu. Kayserispor'u da yenerek havamızı yakalamak, camiaya da güven vermek istiyoruz. Halk 6-7 yenilgi almış bir hocaya güveniyor. Onları üzmek, Trabzonspor'daki tek mutsuzluğum... 3-4 maç kazanırsak nerelere geleceğimizi biliyoruz. Marcelinho?nun satılmasına dengeli takım kurulacağı için izin verdim. Fatih Akyel'i kadroda düşünmüyorum. Bu takımı ben yaparım, çünkü onlarla ben yaşıyorum. Szymek için ne gerekiyorsa yaptım ama o, futbolu bırakmayı tercih etti" dedi.
:bayrak:TRABZON - YENİMAHALLELİ
KOCAELİ - MERKEZ
Yorum
-
Trabzon'un birliğe ihtiyacı varTrabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, camiada birlik ve beraberliğin sağlanması halinde sadece Türkiye değil, Avrupa'da da çok başarılı sonuçlara imza atacaklarını söyledi.
Trabzon'da yayın yapan yerel bir televizyon kanalına konuşan Ziya Doğan, Trabzonspor'un her zaman şampiyon olacak bir takım olduğunu ifade ederek, "İnanmadığım bir şeyi söylemem. Trabzonspor en rahat şampiyon olacak takım. Fakat bu yıl zor. Şampiyonluk şansımız az diye bu, yarışı kovalamayacağız anlamına gelmez. Biz ligin son maçı ve dakikasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.
Trabzonspor'un basit meseleler yüzünden büyük hedefleri kaçırdığını dile getiren Doğan, "Eski yöneticiler, eski futbolcular, yerel basın hep beraber oturup bu takımın daha iyi olması için neler yapabilir diye konuşmak gerekiyor. Ama kimse art niyetli olmayacak. Dedikodu yapılmayacak. Trabzonspor'da ne zaman çok seslilik, başlamış, o zaman sıkıntılar yaşanmış. Camianın inanılmaz bir pozitif gücü var. Negatif yön bir kenara bırakılıp pozitif yönler kullanılırsa, bu enerjinin önünde kimse duramaz. Birlik beraberliği sağladığımız zaman sadece Türkiye Ligi'nde değil, Avrupa'da da Trabzonspor'u tutamazlar. Trabzonspor'da doğrular yapılırsa ilk şampiyonluktan sonra en az 5 şampiyonluk daha gelir. Bunu samimiyetimle söylüyorum." ifadelerini kullandı. Yattara'nın milyon dolarlık bir yıldız olabileceğini dile getiren Doğan, şöyle konuştu: "İlk görev yaptığım dönemde Yattara'nın mantalitesi çok kötüydü. Şimdi gayet iyi çalışıyor, artık tam bir profesyonel olmuş durumda. Bu anlayışla çalışmaya devam ederse milyon dolarlık bir yıldız olabilir. Onun takıma geri dönmesi bizim için de çok önemli. Şu anda gerçek kapasitesinin yüzde 50'sinin altında." Trabzonspor'da mutlu olduğunu vurgulayan Doğan, "Ancak bir şekilde mutsuzum. Bize inanan insanların üzüldüğü görüyorum. İlk yarıda 6-7 maç kaybettik, halk yine bize sahip çıktı." dedi. Doğan, ileride top tutan bir futbolcuya ihtiyaçlarının bulunduğunu dile getirerek, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Bir iki oyuncuyla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Bu futbolcular arasında Gençlerbirliği'nden Erkan da var. Fakat bizim için forvette top tutacak bir oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Çünkü Yattara, tam istediğimiz seviyeye geldiği, Gökdeniz hareketlendiğinde onlara top atacak, top tutan, gol yeteneğinde olan bir oyuncu yok. Bunları bulursak, önümüzdeki sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olacağımızı söyleyebilirim." şeklinde konuştu. Doğan, kadro dışı kalan Fatih Akyel'i de takımda düşünmediğini belirtti.
24.01.2007
zaman gazetesi:bayrak:TRABZON - YENİMAHALLELİ
KOCAELİ - MERKEZ
Yorum
-
İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegençlerbirliğinin niye şampiyonluğu yok. bu soruya cevap verebiliyorsanız ceyhunu istememe sebebimide anlarsınız.
İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildiantep te taraftar vardı.
manisa da da var.
eskişehirde de vardı bir zamanlar.
hatta bursadaki tarafar hiçbirinde yok.
şampiyonluğun kıyısından geçemezler.
çünkü ellerinde yıldız tutamazlar.
yıldız olmadan şampiyon o-lun-maz.
geçen sene galatasarayda ki yıldız kimdi??????
İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildiGs de kaleci bi kere yeterince yıldız. tek başına aldığı çok maç var.
hasan şaş tan başla necati ,ümit karan, hakan şükür
takımın stoperlerinden tomas a yıldız demem ama song oynadığı yerde yıldızdır.
daha sayem mi??
hasan 2002 de kaldııı tamam bi g.s maçını izle arada bi
tomass yıldız olsa sampiyonlar liginde takımı batırmaz dı
gelelim song aa sence song mu milan mıı alsa yıldız
İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildimodragon rüştüden tabii ki daha iyi... performansa bakınca çıkar zaten ortaya.
hasan geçen sene takımın en sağlam oyuncusuydu. necati sakatlandı yarısında yoksa emin ol o da katkıda bulundu.
tomas a yıldız ben de demem.
song-milan karşılaştırmasına gelince.
bi kere yaşları aynı değil aynı yaşta olsa song da milan kadar iyi.
ama milan bence daha iyi.
lakin sene sonu postalayacak olduktan sonra cannavaro olsa ne yazar.
artı madem necatiye yıldız diyon alsana yıldız gökdeniz al sana yıldız yattara al sana yıldız musampa hasanla necati yıldızsa bunlar dünya yıldızı
İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildiben yıldız değil demedim.
gökdeniz sene sonu satılacak dendi dün.. milan da aynı şekilde.
eldekileri postaladıkları için bu tartışma açıldı, elimizde yıldız yok dediğimiz için değil.(tartışmayı yanlış anlamışsın)
ben kendi yıldızlarımdan memnunum. yeterki satmasınlar.
ayrıca milan ı satıp yerine alacakları adamı birlikte izleyelim.
nasıl ki fatih i satıp yerine aldıklarını izlediysek.
bu adamların hala yıldız ın yerini yıldızla doldurabileceğine inanıyorsan bilemem.
oooo abi sen ona bakarsann bu takımda her yıldız olan her sene sonu gidiyooo bak mesele fatih har transfer sezonunda transfer olsu gökdeniz aynı stepanov aynı he gazetelerden başka bi kaynagın vars adicek bişey yok(
En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 24.01.2007, 19:24. Sebep: Flood yapmaktan kaçınalım lütfenİNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
Yorum