Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yalnız türkiyede bir ilk olur heralde bu hattrick transfer
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Risp'i hiç izlemedim ama arkadaş çok yavaş oyuncu dedi acaba nasıl oynuyo??

Yorum

• Aymanin Yasi 29 Erkanin Yasi 30 Risp Genc Allah Askina Adamlarin Yasi Gitmis Birde Birsuru Para Vercekler Bu Baskani Anlamak Cok Zor Nerde Futbol Hayatinin Son Gunlerini Yasyan Adam Varsa Toplayip Goturuyolar Ya Bunlar Stepanovu Nasil Aldilar Hayret Edioyorum

Yorum

• 33e kadar yolu var kardes futbolda oyuncunun
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak YAVUZ_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aymanin Yasi 29 Erkanin Yasi 30 Risp Genc Allah Askina Adamlarin Yasi Gitmis Birde Birsuru Para Vercekler Bu Baskani Anlamak Cok Zor Nerde Futbol Hayatinin Son Gunlerini Yasyan Adam Varsa Toplayip Goturuyolar Ya Bunlar Stepanovu Nasil Aldilar Hayret Edioyorum
            vahit halilhodziç aldırdı.
            75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

Aymanin Yasi 29 Erkanin Yasi 30 Risp Genc Allah Askina Adamlarin Yasi Gitmis Birde Birsuru Para Vercekler Bu Baskani Anlamak Cok Zor Nerde Futbol Hayatinin Son Gunlerini Yasyan Adam Varsa Toplayip Goturuyolar Ya Bunlar Stepanovu Nasil Aldilar Hayret Edioyorum

sonra ben darülaceze dediğimde kızıyorlar.
              hiçbir ekstra başarısı olmamış adamları 30 undan sonra tonla para vererek alan, kendilerine de ne vereceğini allah bilir diyebileceğim bi yere ne denir??

Yorum

• neyse ben birşey demiyorum bugece ama oyuncular(ayman-risp) alınınca ve takım sahaya çıkınca anlayacaksınız beni . iyi geceler
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Risp 17 maçta da oynamış ve bu adam çok sert futbol oynuyor. fakat sarı kart cezalısı bile olmadı.
                  istikrarlı bir oyuncu tüm maçlarda 90 dk. forma giymiş
                  En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 13.01.2007, 23:27.

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Risp 17 maçta da oynamış ve bu adam çok sert futbol oynuyor. fakat sarı kart cezalısı bile olmadı.
                    istikrarlı bir oyuncu tüm maçlarda 90 dk. forma giymiş

risp e genelde bi itiraz olduğunu sanmıyorum. itiraz diğer iki abiye... erkan ve ayman a...

Yorum

• risp iyi futbolcu ben epey maçını seyrettim ama bizde nasıl oynar onu bilmek mümkün değil ...

Yorum

• Vkgz Kardesim Bu Uc Oyuncudan Risp Ve Ayman Bize Faydali Olur Erkan Ancak Siradan Takimlarda Oynaybilir HalilhodziÇe Tesekkur Etmek Lazim Bize Stepanov Gibi Cok Guzel Bir Oyuncuyu Kazandirdigi Icin Ama En Guzel Topu Oynayan Stepanova Cok Az Para Veriyolar Akilli Davranmislar Allahtan 2009 Yilina Kadar Sozlesmesi Var Aslinda Bu Yonetim Stepanovuda Satcakti Para Icin Tepki Aliriz Diye Korkuyolar Bunlar Ceplerinden Bir Kurus Para Cikarmiyolar Biri Bana Aciklasin Fatih Tekkeden Gelen Para Noldu Bu Parayi Yedilermi Yonetim Bile Aciklamiyor Bunu Hala

Yorum

• erkan ayman ve risp alırsak fena olmaz bence
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

Vkgz Kardesim Bu Uc Oyuncudan Risp Ve Ayman Bize Faydali Olur Erkan Ancak Siradan Takimlarda Oynaybilir HalilhodziÇe Tesekkur Etmek Lazim Bize Stepanov Gibi Cok Guzel Bir Oyuncuyu Kazandirdigi Icin Ama En Guzel Topu Oynayan Stepanova Cok Az Para Veriyolar Akilli Davranmislar Allahtan 2009 Yilina Kadar Sozlesmesi Var Aslinda Bu Yonetim Stepanovuda Satcakti Para Icin Tepki Aliriz Diye Korkuyolar Bunlar Ceplerinden Bir Kurus Para Cikarmiyolar Biri Bana Aciklasin Fatih Tekkeden Gelen Para Noldu Bu Parayi Yedilermi Yonetim Bile Aciklamiyor Bunu Hala

birilerinin cebini dolduruyoruz işte.
                            fatihten gelen paradan daha fazlası buhar olmuş durumda..
                            bi de ceplerinden para vermişmişler.
                            bi cepten alıp öbürüne atıyorlar.

Yorum

• Son durum nedir bilen varmı ? varmı bi transfer çalışması yoksa tahmini mi yazılanlar.? açıklayan olursa sevinirim
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• vahit hoca

İlk olarak schumi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                vahit halilhodziç aldırdı.
                                halilhodziç stepanovu aldırdı ama takımda birbiriyle uzun süredir oynıyan futbolcuları göndererek takımın omurgasını kaydırdı.ayrıca trabzonsporda halilhodziç zamanındaki kadar berbat bir futbol görmedim ben.şimdikinden bile kötü oynuyorduk ama daha şanslıydık.

Yorum

Yükleniyor...
                                X