Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak YAVUZ_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vkgz Kardesim Bu Uc Oyuncudan Risp Ve Ayman Bize Faydali Olur Erkan Ancak Siradan Takimlarda Oynaybilir HalilhodziÇe Tesekkur Etmek Lazim Bize Stepanov Gibi Cok Guzel Bir Oyuncuyu Kazandirdigi Icin Ama En Guzel Topu Oynayan Stepanova Cok Az Para Veriyolar Akilli Davranmislar Allahtan 2009 Yilina Kadar Sozlesmesi Var Aslinda Bu Yonetim Stepanovuda Satcakti Para Icin Tepki Aliriz Diye Korkuyolar Bunlar Ceplerinden Bir Kurus Para Cikarmiyolar Biri Bana Aciklasin Fatih Tekkeden Gelen Para Noldu Bu Parayi Yedilermi Yonetim Bile Aciklamiyor Bunu Hala
    halil hoca iyi ama ankaradaki bir maçta halil hoca ıslıklandı. dediğim o ki bu akşam bosverelim bunları , kardeşim dediğin için sagol .
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• pazartesi

Ara transferde Teknik direktör Ziya Doğan'ın ısrarla isteiği, Risp, Ayman ve Erkan transferinin ekonomik nedenlerle yapılamamasının ve Doğan'ın bu transferlerde ısrarcı tutum göstermesi karşısında Marcelinho'nun Wolfsburg'a transferinden sonra oluşan kaynakla bu 3 futbolcunun transferinin yeniden gündeme geldiği ve bitme aşamasında olduğu öğrenildi.
      Wolfsburg kulübünün Marcelinho'nun Transfer ücretini yatırmasıyle birlikte bu 3 futbolcunun da Trabzonspor'a imza atacağına kesin gözüyle bakılıyor.
      Serkan Balcı Transferi
      Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı'nın da transferinde bir çok pürüzün ortadan kaldırıldığı, Fenerbakçe kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın Serkanı İstanbul takımlarına vermek istememesi Serkan'da ibreyi Trabzonspor'a çevirdi. Bazı siyasilerinde araya girmesiyle birlikte bu transfere bitti gözüyle bakıldığıda gelen haberler arasında.
      Sürpriz Bir Ünlü Futbolcu
      Kötü geçen ilk yarının ardından, ikinci yarıda iyi bir çıkış yakalamak isteyen Trabzonspor'da, yönetimin bu çıkışı sağlamak için çok gizli ve kararlı bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi.
      Trabzon kamuoyunda adı şu ana kadar hiç gündeme gelmeyen ve Trabzonspor'a çok fayda sağlayacak olan bu futfolcu için tüm temasların sürdüğü ve Pazartesi günü yaşanacak olan olasi gelişmelerin sonucuna göre bu transferin çok büyük olasılıkla gerçekleşeceği öğrenildi.

Yorum

• zaten yabancı politikamız bu.adı hiç geçmeyen süprizler. faydalı oluyolar mı

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ara transferde Teknik direktör Ziya Doğan'ın ısrarla isteiği, Risp, Ayman ve Erkan transferinin ekonomik nedenlerle yapılamamasının ve Doğan'ın bu transferlerde ısrarcı tutum göstermesi karşısında Marcelinho'nun Wolfsburg'a transferinden sonra oluşan kaynakla bu 3 futbolcunun transferinin yeniden gündeme geldiği ve bitme aşamasında olduğu öğrenildi.
          Wolfsburg kulübünün Marcelinho'nun Transfer ücretini yatırmasıyle birlikte bu 3 futbolcunun da Trabzonspor'a imza atacağına kesin gözüyle bakılıyor.
          Serkan Balcı Transferi
          Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı'nın da transferinde bir çok pürüzün ortadan kaldırıldığı, Fenerbakçe kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın Serkanı İstanbul takımlarına vermek istememesi Serkan'da ibreyi Trabzonspor'a çevirdi. Bazı siyasilerinde araya girmesiyle birlikte bu transfere bitti gözüyle bakıldığıda gelen haberler arasında.
          Sürpriz Bir Ünlü Futbolcu
          Kötü geçen ilk yarının ardından, ikinci yarıda iyi bir çıkış yakalamak isteyen Trabzonspor'da, yönetimin bu çıkışı sağlamak için çok gizli ve kararlı bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi.
          Trabzon kamuoyunda adı şu ana kadar hiç gündeme gelmeyen ve Trabzonspor'a çok fayda sağlayacak olan bu futfolcu için tüm temasların sürdüğü ve Pazartesi günü yaşanacak olan olasi gelişmelerin sonucuna göre bu transferin çok büyük olasılıkla gerçekleşeceği öğrenildi.

marceden gelen parayı cavcav ın banka hesabına yatıracağız ya helal olsun size.
          alın size td. alın size yönetim çapsız rezil herifler.
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• fatihten gelen paranin uzerine galiba bir bardak soguk su icecez gibi gorunuyo hayir anlamagim ne aldilarda nasil borca giriyolar bisey yapilsa tamam diyecegimki sunu yaptilarda borca girmisler gorunurde biseyde yok

Yorum

• yahu ben bu adamları anlamıyorum.EĞER AYMAN'I ALIRLARSA ONU İSTEMEYEN YÖNETİCİLER NE OLACAK? VEYA ALINNACAKSA NİÇİN ANLAŞILDIĞINDA ALINMADI.KENDİNE GÜVENİLMEYEN BİR ORTAMDA NASIL TOP OYNASIN ADAM.HAŞİM SAYİTOĞLU TÜKÜRDÜĞÜNÜ MÜ YALAYACAK YOKSA KANDIRILAN YİNE BİZLER Mİ OLACAĞIZ BİLEMİYORUM.KAFAYI YEMEK ÜZEREYİZ. ORTA SAHADA TOP KULLANABİLECEK TEK BİR OYUNCUMUZ YOK.en iyileri gönderildi bu nasıl yöneticilik.szymk yok adam alanda yok.alınnacksa bile komedi oluyor.alıyormuyuz almıyormuyuz belli değil .şunu iyi biliyorum ama takımın en iyi oyuncularını şampiyonluğun en büyük adayıyken satmasınıu iyi biliyoruz.tolga-faih-marselinho-emrah-volkan hatta ibrahim ege ve hatta adem koçak

Yorum

• İlk olarak yağız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                .KAFAYI YEMEK ÜZEREYİZ. ORTA SAHADA TOP KULLANABİLECEK TEK BİR OYUNCUMUZ YOK.

napacağız abi orta sahada top kullanacak adamı..biz orta sahayı topu uçurarak geçeceğiz. kontra atak futboluymuş adı ya... hepsi havadan gidecek.
                amerikan futbolu oynuyoruz mübarek. ortada millet boğuşsun ilerdekine havadan salla topu..

Yorum

• HAKLISIN KARDEŞ.valla kendi kendimize bile bu yapılanlara güler olduk ve malesef tepkisizleştirildik.yazık trabzonsporuma.HADİ ADAM ALMAYI BIRAK BİR DE BAKIYOR MUYUZ İKİNCİ YARI MAÇLARINDA YATTARA VE MUSAMPA YEDEK OYNUYOR.GELDE ÇIK İŞİN İÇİNDEN O ZAMAN.

Yorum

• Almanya Birinci Lig (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'a transfer olan Marcelinho Dos Santos, akşam saatlerinde havayoluyla Trabzon'a geldi..
                    Trabzonspor'dan ayrılarak Almanya Birinci Lig (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'a transfer olan Marcelinho Dos Santos, akşam saatlerinde havayoluyla Trabzon'a geldi.
                    Eşi Estala, kızı Viviane, oğlu Marcelo ve 2 menajeriyle Trabzon'a gelen Marcelinho, kulübün kendisine tahsis ettiği araçla havalimanından ayrıldı.
                    Marcelinho'nun üzerindeki yeni takımının eşofmanları dikkat çekerken, Brezilyalı futbolcu yaptığı kısa açıklamada, "Takım arkadaşlarımla vedalaşmak için geldim. Antalya'dan Almanya'ya gidişim acil olmuştu. Birçoğuyla vedalaşma şansım olmamıştı. Onun için buradayım" dedi.
                    Öte yandan Marcelinho'nun, Wolfsburg kulübü ile ön protokol imzaladığı, ancak Wolfsburg Kulübü'nün, Trabzonspor'a ödemesi gereken transfer bedelini henüz yatırmadığı için bu futbolcunun Bordo-mavili yönetim tarafından Trabzon'a çağrıldığı iddia edildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun söz konusu bonservis bedelinin kulüp hesabına yatmasının ardından yıldız futbolcuyu yeni kulübüne göndereceği belirtildi.

helal olsun adama bunu hic biri yapmaz , marcelinho ya kimse destek cikmadii herkez onun kotu futbolcu oldugunu saniyor ama gorceksiniz wolfsburg de herta berlinde oynadigi bolge de oynayip firtinalar estirecek , goreceksinizz, ozaman ts taraftari marcelinho nun kiymetini anliyacak , boyle topcu trabzon gelmis sen satiyorsun hahaha ben bunun gibi filmleri cok izledim trabzonun devamda izliyecezz
                    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• 7 saat sonra rapor 14 Ocak 2007

Arda AKIN / ANKARA

Ölümlü trafik kazası nedeniyle 15 yıla kadar hapsi istenen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, önceki gece de zincirleme bir trafik kazasına karıştı ve olay yerini terk etti. Diğer sürücüler eksi 5 derece soğukta rapor tutulmasını beklerken polis, uzun telefon konuşmalarının ardından Cavcav’ın ifadesini 7 saat sonra evinde aldı.

GENÇLERBİRLİĞİ Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, önceki gün saat 21.30 sıralarında kaza yaptıktan sonra olay yerini terk edince polisler, eşine rastlanmayan bir uygulamayla kaza raporu tutanağı için evine gittiler. Yaklaşık 20 gün önce karıştığı ölümlü trafik kazası nedeniyle 2 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Cavcav, önceki gece de bir zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazaya karışan diğer sürücüler, rapor tutulması için polisleri beklerken, Cavcav’ın otomobilini terk etmesine kızdılar. Bazı sürücüler, şikayetçi olacaklarını belirttiler. Olay yerine gelen trafik polisleri, tek tek araç sürücülerini çağırarak bilgi aldılar. Ancak sıra Mercedes marka otomobile geldiğinde polisler, sahibini sordular. "Bu aracı İlhan Cavcav kullanıyordu. Kazadan sonra gitti" yanıtını alan polisler, "O buraya gelmeden rapor düzenleyemeyiz. Yapılan tutanaklar da geçersiz sayılır. Kaskolardan paranızı alamazsınız. Bu nedenle Cavcav’ın buraya gelmesi gerekir" dediler.

KAR ALTINDA BEKLEDİLER

Daha sonra kazanın olduğu bölgeye gelen ve Cavcav’a telefonla ulaşmaya çalışan bir kişi, polisle uzun süre konuştu. Bu kişi, "Kazanın ardından eli ayağı titriyordu evine getirdik. Kendisine ulaşamıyorum. Sanıyorum evinde uyuyor şu anda ve telefonun sesini duymuyor. Bekleyelim biraz daha" dedi. Yaklaşık 7 saat kar altında, eksi 5 derece soğukta Cavcav’ın gelmesini bekleyen diğer sürücüler isyan ettiler. Sürücülere alkol muayenesi yapılmadı. Sürücülere sadece "Alkollü müsünüz?" sorusu yöneltildi. Kazanın şemasını çıkaran polisler, ardından sürücülere işlemlerinin tamamlandığını ve araçlarını çekebileceklerini belirttiler.

UZUNTELEFON GÖRÜŞMELERİ

Saatlerce süren beklemenin ardından Cavcav’ın olay yerine gelmeyeceğine kanaat getiren polisler, uzun süre telefon görüşmesi yaptıktan sonra farklı bir uygulamaya imza atarak tutanak için Cavcav’ın evine gidip rapor tuttular. Polis ekipleri saat 04.20 sıralarında Cavcav’ın evinden ayrıldılar.

Edinilen bilgiye göre telefonunu dün bütün gün kapalı tutan Cavcav, Gençlerbirliği’nin Antalya’daki kampına gitmek üzere hazırlık yaptı.

Tanıklar: Alkollüydü

06 V 5001 plakalı Mercedes otomobiliyle Ankara Gaziosmanpaşa İkizdere Sokak’ta zincirleme trafik kazasına karışan İlhan Cavcav, otomobilini bırakıp olay yerinden ayrıldı. Toplam 8 aracın karıştığı kazanın görgü tanıkları, Cavcav’ı buzlu yola girmemesi için uyardıklarını belirterek, "Israrla devam etmek isteyince araçlara çarptı. Daha sonra arabadan indi. Bir süre sonra da gitti. Alkollüydü." dediler.

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        halilhodziç stepanovu aldırdı ama takımda birbiriyle uzun süredir oynıyan futbolcuları göndererek takımın omurgasını kaydırdı.ayrıca trabzonsporda halilhodziç zamanındaki kadar berbat bir futbol görmedim ben.şimdikinden bile kötü oynuyorduk ama daha şanslıydık.
                        her teknik adamin oynatma sekli baska halilhodzic ben boyle oynatirim sunu sunu istemiyorum der satilirlar, takim basarili olamadi halilhodzic out lazaroni in..lazaroni derki ben boyle oynatirim bana bunu bunu alin sunu sunu satin der, yine basari yok lazaroni out ziya in..ziya ben boyle oynatiyordum der sunu sunu satin bunu bunu alin der zirt pirt takimin her yeri oynar durur ve dogru durust yol alamazsin!
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• Geri sayım Marcelinho’nun Wolfsburg’a gitmesi kontenjan anlamında Trabzonspor’u rahatlattı, gözler Eller için Internacional’den gelecek teklife çevrildi. Eller de giderse, Ayman ve Risp, Bordo-Mavili formayı giyecek. Doğan’ın gözdesi Erdinç ise Sakarya ile yollarını ayırdı, Trabzon’a geliyor. 14.01.2007
                          Sürpriz olmuştu
                          Trabzonspor’da son günlerde transferde oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Fabiano Eller ve Szymkowiak’ı elden çıkarmak için uğraşan Bordo-Mavililer, sürpriz bir şekilde Marcelinho’yu Almanya’nın Wolfsburg takımına satarken, kadroyu takviye için yönetimin çalışmaları da yoğun bir tempoyla devam ediyor. Yabancı kontenjanını uygun duruma getirmeyi planlayan Karadeniz ekibinin idarecileri, teknik direktör Ziya Doğan’ın transfer isteklerine cevap vermekte kararlı görünüyor.

Beraber istiyor
                          Savunmanın formsuzluğundan şikayetçi olan ve ‘Mutlaka takviye gerekiyor’ diyen Doğan’ın ısrarla birlikte istediği iki isim, Ayman ile Risp de gündemdeki sıcaklığını koruyor. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’dan süre isteyen Trabzonspor cephesi, özellikle Eller konusundaki pürüzleri bir an önce gidermeye çalışıyor. Internacional’den resmi teklif bekleyen Bordo-Mavililer, deneyimli oyuncuyu bu kez kiralık olarak değil bonservisiyle beraber yollamak niyetinde.

Parası ödenmeyince...
                          Bordo-Mavili takıma iyi haber ise eski oyuncusu Erdinç Yavuz cephesinden geldi. Sakaryaspor’da kiralık olarak forma giyen ve Yeşil-Siyahlılar’ın ‘Sezon sonu gelmeden vermeyiz’ dediği tecrübeli oyuncunun Sakaryaspor ile bağlarını kopardığı öğrenildi. Maç başı paralarının ödenmemesi üzerine avukatıyla işlemlere başlayan Erdinç’in serbest kaldığı ve Trabzonspor’a katılacağı bildirildi. Deneyimli stoperin uzun süredir yöneticilerini uyardığı ama bir karşılık görmediği vurgulandı.

Fanatik

Yorum

• Bak şu Marcelinho’ya Wolfsburg’a transfer olan yıldız oyuncu için Beşiktaş’ın devreye girdiği ancak Sambacı’nın teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı ekibe gelmeyi reddeden tecrübeli futbolcu, yeni takımına da Kara Kartal’ın en önemli ismi olan Ricardinho’yu önerdi.

Antalya’da görüştüler
                            Müthiş takas askıda kaldı... Transferde ince eleyip, sık dokuyan Beşiktaş’ın Marcelinho için Trabzonspor’un kapısını çaldığı ve Sambacı’yı son anda elinden kaçırdığı ortaya çıktı. Antalya’da bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Trabzonspor’un patronu Nuri Albayrak’ın transfer konusunu gündeme getirdikleri, Siyah-Beyazlılar’ın Eller ve Stepanov’un yanı sıra Marcelinho’yu da istediği öğrenildi.

‘Gilberto söylemişti!’
                            Albayrak’ın, ‘Kleberson’u istiyoruz’ önerisine Yıldırım Demirören’in, “Oyuncumuzu sezon bitimine kadar size kiralayabiliriz. Ancak biz de Marcelinho’yu renklerimize bağlamak isteriz” dediği ve iki kulüp başkanının anlaşmaya vardığı bildirildi. Ancak gelişmelerden haberdar edilen Marcelinho, “Türkiye’ye gelmek benim için hataydı. Hatta bir dönem Beşiktaş’ın istediği Gilberto gitmememi söylemişti. Hata ettim” diyerek öneriyi geri çevirdi.

Aracılığa soyundu
                            Wolfsburg’a dün imza atan Sambacı, Beşiktaş’a bir darbe de Almanya’da vurdu. İkinci yarı öncesinde Kara Kartal’ın en büyük kozu Ricardinho’ya talip olan Alman ekibi için Marcelinho’nun aracı olduğu bildirildi. Kleberson’u elden çıkarmayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetimin, Ricardinho’ya gelecek teklife nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Wolkswagen’in sponsorluğunu yaptığı Wolfsburg, Rico için 4 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Fanatik
                            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 14.01.2007, 05:37.

Yorum

• Bak şu Marcelinho’ya Wolfsburg’a transfer olan yıldız oyuncu için Beşiktaş’ın devreye girdiği ancak Sambacı’nın teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı ekibe gelmeyi reddeden tecrübeli futbolcu, yeni takımına da Kara Kartal’ın en önemli ismi olan Ricardinho’yu önerdi.

Antalya’da görüştüler
                              Müthiş takas askıda kaldı... Transferde ince eleyip, sık dokuyan Beşiktaş’ın Marcelinho için Trabzonspor’un kapısını çaldığı ve Sambacı’yı son anda elinden kaçırdığı ortaya çıktı. Antalya’da bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Trabzonspor’un patronu Nuri Albayrak’ın transfer konusunu gündeme getirdikleri, Siyah-Beyazlılar’ın Eller ve Stepanov’un yanı sıra Marcelinho’yu da istediği öğrenildi.

‘Gilberto söylemişti!’
                              Albayrak’ın, ‘Kleberson’u istiyoruz’ önerisine Yıldırım Demirören’in, “Oyuncumuzu sezon bitimine kadar size kiralayabiliriz. Ancak biz de Marcelinho’yu renklerimize bağlamak isteriz” dediği ve iki kulüp başkanının anlaşmaya vardığı bildirildi. Ancak gelişmelerden haberdar edilen Marcelinho, “Türkiye’ye gelmek benim için hataydı. Hatta bir dönem Beşiktaş’ın istediği Gilberto gitmememi söylemişti. Hata ettim” diyerek öneriyi geri çevirdi.

Aracılığa soyundu
                              Wolfsburg’a dün imza atan Sambacı, Beşiktaş’a bir darbe de Almanya’da vurdu. İkinci yarı öncesinde Kara Kartal’ın en büyük kozu Ricardinho’ya talip olan Alman ekibi için Marcelinho’nun aracı olduğu bildirildi. Kleberson’u elden çıkarmayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetimin, Ricardinho’ya gelecek teklife nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Wolkswagen’in sponsorluğunu yaptığı Wolfsburg, Rico için 4 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Fanatik

bi de beşiktaşla anlaşmış bizim başkan. hey yawrum benim be..
                              haber doğruysa bizim başka istanbul takımlarına adam satmak için baya çabalamış ama maalesef kader işte.
                              sene başında fatih şimdi de marce..
                              sıra kimde yattara?? milan??
                              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 14.01.2007, 05:37.

Yorum

• Eller'in yerine Edinho

Trabzonspor'da kalmaya ikna olmayan Fabiano Eller için Internacional'den yeni bir teklif geldi. Brezilya kulübünün, bu oyuncuya karşılık Edinho ve 1 milyon dolar önerisinde bulunduğu öğrenildi

Brezilya Ligi'nde Internacional ile kiralık sözleşmesi biten ve Trabzon'a dönen Fabiano Eller, bordo - mavililerde kalması için bir türlü ikna olmadı.
                                Eller'i tekrar kiralamak veya uygun bir fiyat istendiği takdirde bonservisiyle birlikte almak isteyen Brezilya'nın Internacional Kulübü'nün, başarılı oyuncuya karşılık genç orta saha oyuncusu Edinho'yu ve bir miktar parayı Trabzonspor'a önerdiği ifade edildi.
                                Sezon başında yaklaşık 2 ay Brezilya'da kalan yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca'nın da, Edinho hakkında olumlu rapor vermesi üzerine, bu futbolcunun son durumu araştırılmaya başlandı. 23 yaşındaki orta alan oyuncusunun izlenme raporlarında, "Hem top kazanıyor, hem de topu oyuna çok olumlu sokuyor. Orta alana büyük katkı yapar" ibaresi bulunduğu ifade edildi. Internacional'in, Eller'e karşılık Edinho ve 1 milyon dolar taklifinin bordo-mavili yönetimce değerlendirilmeye alındığı da vurgulandı.

Katılımda hayal kırıklığı

Trabzonspor Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a destek mitingine katılım hayal kırıklığı yarattı. Belediye Meydanı'nda saat 14.00'de yapılan mitinge, çeşitli taraftar gruplarından yaklaşık 250 kişi katıldı. Mitinge katılanlara Trabzonspor flaması ve Türk bayrağı hediye edilirken, özellikle Bursaspor Başkanı Levent Kızıl ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine sloganlar atıldı.

Yuvaya döndü

Bordo - mavililerin Sakaryaspor'a kiraladığı Erdinç, Trabzonspor'a geri dönüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ısrarıyla yuvaya dönen oyuncu, yeşil - siyahlılarla sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Erdinç'in, bordo-mavili takımın bu akşam 19.30'da yapacağı antrenmana katılacağı ifade edildi. Böylece Erdinç, devre arasında Trabzonspor'un kadrosuna katacağı ilk futbolcu oldu.

Milliyet

Yorum

Yükleniyor...
                                X