Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ....gerçekten baya hoş oldu hanım kızımız biraz şey oldu hmmm hani nası derler ...
    anladık onu biz anladık
    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Trabzonspor'da 'yabancı' sıkıntısı!

Süper Lig'de kötü bir dönem geçiren Trabzonspor'da, ara transferde yabancı oyuncu transferi düşünülmesi halinde yönetim kurulunu zor günler bekliyor.
      Karadeniz ekibinde mevcut kadroda kontenjan nedeniyle 6 yabancı oyuncu bulunurken, 3 sözleşmeli oyuncu da kiralık olarak başka takımlarda forma giyiyor.

Bordo-mavili takımda, Szymkowiak, Stepanov, Jefferson, Yattara, Marcelinho ve Musampa kadroda yer alırken Fabiano Eller Brezilya'nın Internacional, Tomas Jun Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag ve Ardijan Djokaj da Ankaraspor'da kiralık olarak oynuyor.

Brezilya'nun Internacional takımında oynayan Fabiona Eller'in Ocak ayında forma giydiği kulüple sözleşmesi sona erecek ve böylece bordo-mavili takımda 7 yabancı oyuncu olacak.

Trabzonspor, devre arasında ya Fabiano Eller'e bir kulüp bulacak yada sözleşmesini fesh edecek. Futbolcunun bordo-mavili takıma dönmesi halinde ise mevcut oyunculardan biri gönderilecek.

Ancak şu ana dek futbolcunun kadroda düşünülmesi yönünde herhangi bir kararın olmadığı bildirildi.

Yönetim kurulu transfer yapmayı düşünmesi halinde ise eldeki oyuncuları göndermek zorunda kalacak ve zor bir transfer dönemi geçirecek.

Tomas Jun ve Ardijan Djokaj'ın da sezon sonunda tekrar dönmeleri halinde bordo-mavili kulübü bu konuda yeni sorunlar bekliyor.

Bordo-mavili kulüpte önceki yönetim döneminde Tomas Jun'a 3,5 milyon avro bonservis bedeli verilmişti.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Özak: Umutlu değilimEski Trabzonspor başkanlarından Bayındırlık bakanı Faruk Özak camiayı uyardı. Özak yönetimin 3-4 ayda yapamadığını devre arasında zor gerçekleştireceğini belirtti...08 Aralık 2006 11:59
        Faruk Özak: “Koskoca 3-4 ayda yapamadığınızı devre arasında nasıl yapacaksınız.”

Trabzonspor eski Başkanı, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, mevcut yönetimin 11 aylık performansını başarılı bulmadığını, başarının gelmesi için birlik ve beraberliğin şart olduğunu söyledi. Özak özetle şunları ifade etti: “Yanlış hocalar tercih edildi. Çok fazla sayıda oyuncu değiştirip, devamlı olarak teknik adamları takımdan gönderirseniz ve ondan da önemlisi yönetim kadrosunu yılda bir değiştirirseniz, takımdaki kalite düşer. Oyuncu ve teknik adam alım satımlarında önemli hataları var. Yönetim devre arasında bu işi halledeceğiz gibilerinden mesajlar veriyor ama koskoca 3-4 ayda yapamadığınızı bir ayda nasıl yapacaksın. 40 milyon dolar girdisi olan bir kulübün nasıl borcu olur onu anlamıyorum. Ocak ayında yine yanlış transferler yapılırsa bu defa hem takım hem kulüp gider. Yönetici arkadaşlarımız çok dikkatli olmalılar.

UMUTLU DEĞİLİM
        Siz Fatih’i satıp iyi bir kadro oluşturamamışsanız, teknik adama bir kabahat bulmanın bir alemi yok. En büyük sorumluluk yönetime aittir. Ben Trabzonspor’un geleceğine maalesef umutla bakamıyorum.”

vatan

Yorum

• yeni gelecek olan 1 ayda nasıl yapacak.. la anca laf ederiz icraata gelince fısssss..şu anda benim yaptığım gibi
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• Reçete, Özyazıcı'dan..

Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, Bordo-mavili kulübün içinde bulunduğu durumdan dolayı hiç kimsenin paniğe kapılmaması gerektiğini belirterek, sabırlı olmaları gerektiğini söyledi.

8 Aralık 2006, 13:31

Lig Tv'de yayınlanan Trabzonspor'un kurtuluş reçetesi adlı programda konuşan Ahmet Suat Özyazıcı, Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdan dolayı hiç kimsenin paniğe kapılmaması gerektiğini belirtti.

Özyazıcı, "Paniğe kapılmamak lazım. Futbolcular üzerinde baskı kurmamak lazım. Sık sık hoca değiştirmemek lazım. En güzel reçete ise devre arasında yapılacak olan çalışmalardır. Bu devre arası bize ilaç gibi gelir. Kamuoyunda hoca değişsin, şu değişsin deniyor. Bana göre bu yollar çözüm değil. Çünkü Trabzonspor 1 yılda 3 teknik adam değişiyor. Geçmişe baktığınız zaman 3 yılda bir antrenör değişmezken, şimdi 1 yılda 3 antrenör değişiyor. Bunun manası da sonuçların kötü gitmesi ama bu kötü gidişlerde acaba hocalar mı suçlu, hep yönetimler mi suçlu, hep futbolcular mı suçlu bunların araştırılması lazım. Bana göre sabırlı olmak lazım. Devre arasına kadar sabırlı olmalıyız. Ziya Doğan takımın başına kısa bir süre önce gelmiştir. Ona kendi inandığı istikamette çalışma fırsatı verilmesi lazım. Ondan sonra neyin ne olacağını görelim. Paniğe gerek yok. Trabzonspor'un kadrosu güçlü bir kadrodur" dedi.

Trabzonspor'un eski Asbaşkan'ı Nevzat Şakar ise transfer mevsiminde yapılan hatalar nedeniyle Trabzonspor'un bu duruma geldiğini belirterek, "Yönetim kurulu içinde devam eden kısır çekişmeler kulübü bu noktaya getirdi. Trabzonspor'un kurtuluşu sayın bakanımız Faruk Özak önderliğinde yapılacak bir konsersiyum yönetimi ile çözülür. Aldığımız duyumlara göre yönetim kurulu kongre kararı almamak için ısrar ediyor. Bu son derece yanlıştır. Bunun içinden bu şekilde çıkılacağını düşünmüyorum. Bu çekişmeler bitecek gibi değil, biri bir tarafa çekiyor. Biri başka bir tarafa çekiyor. Hoca konusunda ise bir arkadaş diğer arkadaşın getirdiği hocaya karşı tavır alıyor. Bu yapılan hatalar kulübü bu duruma getirdi" diye konuştu.

Ahmet hocada böyle bir yorum getirmiş olaya yanlış,doğru..

Yorum

• bir 4 büyükler lafı bile nasıl kalbimizi kazanmaya yetiyor.

Yorum

• yeni gelen nasil mi düzeltir! m,esela ziyayi hakettigi gibi hemen kovar ve kovarkende hesap sorar bu takimi nasil xxx ettin diye! hüseyini, hasani musayi da ziyayla birlikte yollar iyi bir hoca getirir en fazla iki oyuncu alir ve takim düzelir>!
                » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
                » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
                » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 08.12.2006, 13:55.

Yorum

• Buradan Mehmet Yılmaz geçmiş olsun demek istiyorum. Çocuğun diz bağları kopmuş, allah şifalar versin.

Yorum

• İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün gece NTV Spor Haberlerinde Gökhan Ünal'la canlı telefon görüşmesi yapan Burcu Esmersoy Cusimano kızımızın 3-4 kez ısrarala 3 büyükler diye başlayan sorularına Gökhan Ünal'ın her seferinde 4 büyükler diye başlayan cevaplar vermesi hoşuma gitti. Konuyla pek ilgisi yok ama bi yere yazmak istedim. Özellikle başta kendi hocası Ertuğrul Sağlam ve bazı kompleksi futbol adamcıklarının son günlerdeki açıklamalarından sonra bu şekilde konuşması Gökhan Ünal'ı gözümde biraz daha büyüttü.
                    yoksa bize gelmek istiyor olmasın.valla umuttan ersenden 10 kat iyidir yanına da mehmet topuz u aldın mı offff

Yorum

• Duyurumu duyurumdur !

"Forum/Ekstra" altındaki "Pano" başlığına bugün (08.12.2006) yazdığım meseleye ilgi gösterirseniz çok memnun olurum.

Herkese sevgiler, saygılar !
                      Sürekli dogru yönü gösteren tek yildiz KUZEY YILDIZIDIR !

Yorum

• Trabzonspor ve milli takımın eski teknik direktörü Şenol Güneş, Güney Kore temsilcisi Seul’le üç yıllık anlaşmaya vardı. Kore Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen ve bu nedenle geçen ay teknik direktör Lee Jang-soo’nun sözleşmesini fesheden Seul, Şenol Güneş’le anlaşmaya üç yıllık anlaşmaya vardı.

Trabzonspor'la 1995-96’da tarihi bir yenilgiyle lig şampiyonluğunu yitiren, milli takımla 2002’de Japonya ve Güney Kore’de düzenlenen Dünya Kupası finallerinde üçüncülük sevinci yaşayan Şenol Güneş, görevden ayrıldıktan sonra ilk kez teknik direktörlük görevini sürdürecek.
                        Trabzonspor’un eski ortasaha oyuncusu Lee Eul-yong’un da formasını giydiği Seul’ün yetkilisi Güneş konusunda, "Mükemmel liderliğe sahip olduğu için O’nu seçtik. Kulübü başarıya götüreceğine ve Kore Ligi şampiyonluğuna taşıyacağına inanıyoruz" dedi.
                        Kore Ligi Mart ayında başlayacak.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şenol hoca adına sevindim. inşallah çok başarılı olur.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Reçete, Özyazıcı'dan..

Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, Bordo-mavili kulübün içinde bulunduğu durumdan dolayı hiç kimsenin paniğe kapılmaması gerektiğini belirterek, sabırlı olmaları gerektiğini söyledi.

8 Aralık 2006, 13:31

Lig Tv'de yayınlanan Trabzonspor'un kurtuluş reçetesi adlı programda konuşan Ahmet Suat Özyazıcı, Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdan dolayı hiç kimsenin paniğe kapılmaması gerektiğini belirtti.

Özyazıcı, "Paniğe kapılmamak lazım. Futbolcular üzerinde baskı kurmamak lazım. Sık sık hoca değiştirmemek lazım. En güzel reçete ise devre arasında yapılacak olan çalışmalardır. Bu devre arası bize ilaç gibi gelir. Kamuoyunda hoca değişsin, şu değişsin deniyor. Bana göre bu yollar çözüm değil. Çünkü Trabzonspor 1 yılda 3 teknik adam değişiyor. Geçmişe baktığınız zaman 3 yılda bir antrenör değişmezken, şimdi 1 yılda 3 antrenör değişiyor. Bunun manası da sonuçların kötü gitmesi ama bu kötü gidişlerde acaba hocalar mı suçlu, hep yönetimler mi suçlu, hep futbolcular mı suçlu bunların araştırılması lazım. Bana göre sabırlı olmak lazım. Devre arasına kadar sabırlı olmalıyız. Ziya Doğan takımın başına kısa bir süre önce gelmiştir. Ona kendi inandığı istikamette çalışma fırsatı verilmesi lazım. Ondan sonra neyin ne olacağını görelim. Paniğe gerek yok. Trabzonspor'un kadrosu güçlü bir kadrodur" dedi.

Trabzonspor'un eski Asbaşkan'ı Nevzat Şakar ise transfer mevsiminde yapılan hatalar nedeniyle Trabzonspor'un bu duruma geldiğini belirterek, "Yönetim kurulu içinde devam eden kısır çekişmeler kulübü bu noktaya getirdi. Trabzonspor'un kurtuluşu sayın bakanımız Faruk Özak önderliğinde yapılacak bir konsersiyum yönetimi ile çözülür. Aldığımız duyumlara göre yönetim kurulu kongre kararı almamak için ısrar ediyor. Bu son derece yanlıştır. Bunun içinden bu şekilde çıkılacağını düşünmüyorum. Bu çekişmeler bitecek gibi değil, biri bir tarafa çekiyor. Biri başka bir tarafa çekiyor. Hoca konusunda ise bir arkadaş diğer arkadaşın getirdiği hocaya karşı tavır alıyor. Bu yapılan hatalar kulübü bu duruma getirdi" diye konuştu.

Ahmet hocada böyle bir yorum getirmiş olaya yanlış,doğru..
                            arkadaşım mesajından alıntı yaptım ama lafım sana değil bu heriflerin topunu trabzondan sürmek lazım şampiyon olmak için. bu herifler herkesin bi tarafa çektiği adamlar. azıcık boşluk bulunca hemen reçete yazıyorlar. bunların oynadığı futbol 1980 de kaldı şu anda yıl 2010.
                            saygılar.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• galiba unutulan birşey var bu sürülmesi istenen kişiler Trabzona şampiyonlukları kazandıran kişiler çabuk unutuyoruz herşeyi hatta forumda yapılan şu ankete http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=4352 de bakacak olursak Trabzona gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör olarak da çoğunluk olarak oylarımız vermişiz ahmet suat özyazıcıya

Yorum

• Şenol Güneş için hayırlı olur inşallah.
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Yükleniyor...
                                X