Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Martinez'e karşılık Giray BULAK bizden Fatih Akyel ve Musa Büyük'ü istemiş.Ben işte bu yüzden bu Giray Hoca'yı seviyorum.Hala TS sevgisini içinde taşıyor ve TS'a sorun olanları Sakarya'ya isteyerek takımımızın elini güçlendirmeye çalışıyor.

Giray Bulak çok iyi bir Trabzonsporludur.
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Kulüpler Birliği'nden kongre kararı

Fenerbahçe'nin katılmadığı Kulüpler Birliği Vakfı toplantısından Türkiye Futbol Federasyonu'na genel kurul tavsiyesi çıktı. Canaydın alınan kararı şöyle açıkladı

Yaklaşık 4 saat süren İstanbul'daki toplantının ardından kısa bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkanı Özhan Canaydın, toplantıda ağırlıklı olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na genel kurul tavsiye edilmesi kararı çıktığını, bazı üyelerin ise genel kurulun Haziran'daki mali genel kurula bırakılması yönünde görüş belirttiğini açıkladı.

F.BAHÇE KATILMADI

F.Bahçe Kulübü, İstanbul'daki Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılmama kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Öncelikle Kulüpler Birliği'ne, birliğin üyesi kulüplere ve futbol ailesinin tüm bireylerine karşı olan sorumluluklarımızın bilincinde olduğumuzu tüm kamuoyu ve spor camiası ile bir kez daha paylaşmak isteriz” denildi.

“Bu sorumluluk ve bilinç içerisinde futbolun ortak yüksek değerlerine her zaman ve her kademede katkı sağlamaya, sorumlu aile bireyi olarak görev ve yükümlülüklerimizi eksiksiz yerine getirmeye amadeyiz” denilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

“Bu anlayışla Kulüpler Birliği'nin geçtiğimiz ay yaptığı toplantıya katılma ve müşterek sorunlara çözüm üretme konusunda karar almıştık, ancak söz konusu toplantıya anlamadığımız bir sebeple Kulüpler Birliği Başkanlığı tarafından katılımımız engellenmişti. Geçtiğimiz toplantıya iştirak edebilseydik bugün daha da derinleşen, Türk futbolunun içine sürüklendiği kriz ortamının önlenmesi için önerilerimizi sunarak ciddi katkı sağlayacağımızı düşünmekteydik. Bugün gelinen noktada ise kronikleşen krizin artık sadece Kulüpler Birliği eliyle çözümlenmesini imkan dahilinde görmemekteyiz. Türk futbolunda yaşanılan sorunların çözümü ancak futbol ailesini oluşturan tüm kişi ve kurumların bir araya gelmesi ve ortak çözüm üretmesi ile mümkün olabilir. Bu sebeple Kulüpler Birliği önderliğinde federasyon genel kurulunu oluşturan tüm kulüp ve kuruluşları içine alan bir çözüme ve buna ilişkin yapılacak çalışmaya her türlü katkıyı vermeye hazırız.

Toplantıya katılan tüm kulüplere çalışmalarında başarılar diliyor ve çabalarına saygı duyuyoruz. Bugünkü toplantıya katılmama kararımızın, birlik dışında kalma olarak algılanmamasını diliyoruz. Yukarıda ifade ettiğimiz üzere, gelinen noktada tüm paydaşların katılımı ile sağlanabilecek ortak çözümün tek başına Kulüpler Birliği platformu üzerinden sağlanamayacağını düşündüğümüz için toplantıya katılmıyoruz.”

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peki neden bizim çocuklarımıza gerçek Trabzonsporlulara tenik direktörlük görevini verdik mi kıyameti koparıyoruz...Giray olsa ilk 4 de olacaktık kim bilir

Yorum

• martinezi almışız lan taka gastesinde okudum alındı diyo

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            giray bulak martinezi bize verip, takımımızda pekte işe yaramayan oyuncuları alıp bir sonraki senenin trabzonunu hazırlıyor olmasın abi bi bakmışız seneye takımın başında.

Yorum

• biri ali gunesi aldik diyo biri martinezle imzaladik diyo biri alamadik diyo kesin bi haber yok mu usaklar

Yorum

• ...Ve Martinez BİZİM

Trabzonspor transfer bombasını kaleci Martinez le patlattı. Kaleci arayışlarını son günlerde Martinez üzerinde yoğunlaştıran bordo-mavili takım Sakaryaspor’un başarılı file bekçisini Jefferson ve Erdinç’i vererek renklerine bağladı.Martinez transferi dün bordo-mavili camiada bomba etkisi yarattı. Türkiyenin ilk yarıda en başarılı kalecisi olan Martinez 2 ocak ta Antalya kampına giderek kafileye dahil olacak.
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor transfer bombasını kaleci Martinez le patlattı. Kaleci arayışlarını son günlerde Martinez üzerinde yoğunlaştıran bordo-mavili takım Sakaryaspor’un başarılı file bekçisini Jefferson ve Erdinç’i vererek renklerine bağladı.Martinez transferi dün bordo-mavili camiada bomba etkisi yarattı. Türkiyenin ilk yarıda en başarılı kalecisi olan Martinez 2 ocak ta Antalya kampına giderek kafileye dahil olacak.
                  KAYNAK NEREDE ?????

Yorum

• İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    giray bulak martinezi bize verip, takımımızda pekte işe yaramayan oyuncuları alıp bir sonraki senenin trabzonunu hazırlıyor olmasın abi bi bakmışız seneye takımın başında.
                    Sakarya forumlarindada bu gorusler agir basar durumda.Giray hoca 6 aylik bi anlasma imzalamis, Sakarya'nin aldigi futbolcularda yarim donem oynayip kendine baska kapilar arayacak topcular oldugunu , Giray BULAK'in Trabzonspor basina gelecegini , Sakaryaspor'un kucuk Trabzonspor yapilmakta oldugunu,Sakarya yonetiminde TrabzonSpor taraftari yoneticilerin oldugunu soyluyuorlar..

Yorum

• Eğer Ali güneş geldiyse vay halimize.

Yorum

• www.trabzonspor.org.tr

Asbaşkan Sayitoğlu: “Başarıya inanıyorum”

Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, bir açıklama yaparak, kulupte her şeyin planlandığı gibi gittiğini vurguladı.
                        “Güven bunalım kalkacak”
                        Kaybolan güven ortamını yeniden kazanarak ligin ikinci yarısına girileceğini anlatan Sayitoğlu, şunları söyledi: “Ortada olumsuz bir tablo bulunmuyor. Şu an için önemli olan geçmişte yapılan eksiklik ve yanlışlardan dolayı doğan güven bunalımının ortadan kaldırılmasıdır. Bu doğrultuda futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu arasında iletişimi daha sağlıklı hale getirmek için gerekli çalışmalar da yapılmaktadır”

“Perekli köprü olacak”
                        Yönetim Kurulu'nda Necmi Perekli'nin oybirliğiyle Profesyonel Futbol Şube Menajerliği görevine getirildiğini belirten Asbaşkanımız Sayitoğlu, "Necmi Perekli Trabzonspor'un geçmişini ve yapısını iyi bilen biri. Futbol takımıyla Yönetim Kurulu arasında köprü görevi yapacak. Başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

“Yol haritası belli olacak”
                        Önümüzdeki bir ayın Trabzonspor için çok önemli olduğunu dile getiren Haşim Sayitoğlu, bu sürede takımın yol haritasının belli olacağını da söyledi. Sayitoğlu şöyle devam etti: “Bu dönemde Trabzonspor'un başarıyla yoluna devam edeceğine olan inancımız tamdır. Yönetim kurulları aldığı sorumlulukları yerine getirmeli. Biz bırakıp gidemeyiz. Yönetim içinde olumsuz bir tablo yok. Başarıya giden yolda hep birlikte tek yumruk halinde çalışıyoruz"

“Transfer sıradan olamaz”
                        Yabancı futbolcu transferinin şu an söz konusu olmadığını, ancak yapılması durumunda bile bunun takas yoluyla gerçekleşebileceğine dikkat çeken Sayitoğlu, şunları söyledi: "Ara dönemde yabancı transferi yapmamız söz konusu değil. Elimizdeki yabancıları tazminat vererek göndermek gibi bir durumumuz olamaz. Yapacağımız yabancı transferler de sıradan olmayacağına göre, bu belli bir maliyet taşıyacaktır. Şu an Trabzonspor'un mali anlamda böyle bir sorumluluk içine girmesinin kulübe fayda sağlamayacağını düşünüyoruz."

Olumlu başlangıç isteği
                        Antalya'da iyi bir hazırlık döneminden sonra ikinci olumlu bir başlangıç yapmak istediklerini anlatan Sayitoğlu, Fortis Türkiye Kupası'nda da iddialı olduğumuz, Konyaspor’u yenerek yolumuza devam etmek istediğimizi sözlerine ekledi.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Lig Tv de Can Karyağdı söyledi haberlerde.Martinez işi yatmış,kadro yeterliymiş ve transfer yokmuşşş.Haber kesin tüm transfer başlıkları kapatılsın...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Beşiktaş'tan Trabzonspor'a vekalet!

Fenerbahçe'nin katılmadığı Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında Beşiktaş ise Trabzonspor Kulübü'ne vekalet vererek yer almadı..

benim gibi yöneticilerde sevbiyor beşiktaşlıları anlaşılan
                            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Szymkowiak'tan veryansın
                              Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Szymkowiak, Trabzonspor'da mutsuz olduğunu ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Szymkowiak, Polonya basına yaptığı açıklamada Teknik Direktör Ziya Doğan'ın taktiğini ağır dille eleştirdi.

Szymek ''Trabazonspor'da çok mutsuzum, eve dönmek istiyorum, Trabzonda durmum iyi değil, ya yarı devre oynuyorum, yada kulübede bekliyorum. Takım parçalandı, birçok hoca ve futbolcu değişti, Trabzona taransfer olduğum dönemden sadece iki futbolcu kaldı. Bu durum beni çok mutsuz etti''dedi.

Tekinik Direktör Ziya Doğan'la görüşmeyi düşündüğünü belirten Szymkowiak Polonya basınına alaycı bir şekilde ''Takımın taktiği benim için iyi değil, 4 savunma oyuncusu 4'te defansif orta saha var, ortada topla oynama imkanım yok, sadece tepemden geçen topları seyrediyorum. Hocamla konuşmayı planlıyorum benim mevkiimide stoper olarak değiştirsin belki bu benim için daha iyi olacak '' ifadesini kullandı.

Szymkowiak ayrılmak istediğini bir kez daha söyleyerek ''Ne yapabilirim? Ayrılmak istiyorum. Başta 1 milyon Euro teklif gelmesi durumunda bırakıcaklarını söylemişlerdi, şimdi durum değişti. Hoca gitmeme izin vermiyor. Sanıyorum 2007'yi de Trabzonspor'da geçireceğim. Biliyorum ki benim için en iyi seçenek kulüp değiştirmek olacak. Polonya'ya geri dönmeyi çok istiyorum. Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini okudum. Ama bu sadece dedikodu resmi bir teklif gelmedi. Ocak'ta neler olur bilmiyorum.'' şeklinde konuştu.

Polonya basınında ayrıca Szymkowiak'a Wisla Krakow ve Korana'nın teklifte bulunduğu, Trabzonspor başkan yardımcısı Haşim Sayitoğlu'nun bu külüplere resmi bir yazı yazarak ''Szymkowiak bizim için çok önemli bir oyuncu onu bırakmayı düşünmüyoruz'' ifadelerine yer verildi.

SPORDABUGUN.COM
                              mavi renkle belirttiğim yerde söylediği kelime takımın oyun taktiğini tamamiyle ortaya koyuyor, biz bile maç seyrederken tenis maçı mı izliyoruz diye birbirimize sorar olmuştuk, doğruymuş
                              polanya basininda böyle bir haber yok ....
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bu yönetim bir gün de iyi bir şey yapsın dişimi kırıcam! Yine taraftarı hasta edecekler ha bugün, ha yarın diye...

Yorum

Yükleniyor...
                                X